Şimdi Ara

Kızlar katil gibi bakıyorsun diyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 11 Şubat 2016; 17:08:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Bende öyleyimdir 1.90 boyum var kalıplıyım 80 kiloyum , esmer kara kaş kara göz biriyim , ilk görenler hep bir çekinir tanıyanlar çok iyi çocuksun der.
    He bu beni mutsuz mu ediyor tabiki hayır.Az ötede oynasınlar beni rahatsız etmesinler.Az insan çok huzur kafasında birisiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 62revival62

Bende öyleyimdir 1.90 boyum var kalıplıyım 80 kiloyum , esmer kara kaş kara göz biriyim , ilk görenler hep bir çekinir tanıyanlar çok iyi çocuksun der.
    He bu beni mutsuz mu ediyor tabiki hayır.Az ötede oynasınlar beni rahatsız etmesinler.Az insan çok huzur kafasında birisiyim

Hocam ben 1.75 50 kg biriyim. Arkadaşlar yakışıklısın der ama utangaç biri olduğum için insanlara soğuk imajı veriyorum bir de bayık bakıyorum biraz ayrıca ne kadar az insan o kadar huzur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızın biri bana senden korkuyorum demişti. Tanıyınca işler değişti tabi. Olur öyle arada.
  • bir erkek gülümseyince güzeldir dostum.
  • SS
  • hiç gulesim yoktu

Saka maka az gul kizlara karsi tebessum et katil nedir yahu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu tip insanlar ilişkilerinde daha sadık olurlar çünkü herşeye mal gibi arsızca tepki vermezler daha oturaklıdırlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı tepkiyi veriyorlar.. :) sakal bırakınca kirli...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.