Şimdi Ara

Kızlar ile ilgili bir sorum var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eminim benim gibi çoğu erkekte olan bir sorunum var. Gördüğüm,beğendiğim bir kızı hiç bir şey denemeden bu kız bana bakmaz deyip geçiyorum. Gerçekten kızlar dış görünüşe mi yoksa nasıl bir insan olduğumuza mı bakar? Dışarı da ummadık insanları ile ummadık insanlarla birlikte görüyorum.Bu işi çözebilen var mı?

• Kızına göre değişir kardeş
  • Gözünde büyüttüğün kız gerçekten büyüttüğün kadar varsa dış görünüş ve paradan önce maddiyata bakar en azından %90 ı. ama oda insan sende insansın gözünde büyütecek bir şey yok bakmazsa bakmasın
  • Bakarlar dış görünüşe. Ama Brad pitt olmana gerek yok biraz yakışıklı olsan yeter. Gerisi senin konuşmana bağlı.
  • Üniversitede değilsen genellikle popülarite-tip-para ya bakıyorlar genelde. Ağzının laf yapması bi halta yaramıyor.Benim ağzım laf yapıyorda ne oluyor?Çok rahat muhabbet ediyorum sonuç 0.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimrevivo

Üniversitede değilsen genellikle popülarite-tip-para ya bakıyorlar genelde. Ağzının laf yapması bi halta yaramıyor.Benim ağzım laf yapıyorda ne oluyor?Çok rahat muhabbet ediyorum sonuç 0.

popülarite-tip-para BAŞKA NE KALDI Kİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanik61

quote:

Orijinalden alıntı: aimrevivo

Üniversitede değilsen genellikle popülarite-tip-para ya bakıyorlar genelde. Ağzının laf yapması bi halta yaramıyor.Benim ağzım laf yapıyorda ne oluyor?Çok rahat muhabbet ediyorum sonuç 0.

popülarite-tip-para BAŞKA NE KALDI Kİ ?

şehvet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarK-CasTLe -- 28 Mart 2013; 22:24:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnan bana dış görünüş çok da önemli değil. Ergen kızlardan bahsetmiyorum yalnız.
    Eğer güçlü bi duruşun varsa, kendine güvenin varsa, biraz da komik biriysen tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametyildiz

Eminim benim gibi çoğu erkekte olan bir sorunum var. Gördüğüm,beğendiğim bir kızı hiç bir şey denemeden bu kız bana bakmaz deyip geçiyorum. Gerçekten kızlar dış görünüşe mi yoksa nasıl bir insan olduğumuza mı bakar? Dışarı da ummadık insanları ile ummadık insanlarla birlikte görüyorum.Bu işi çözebilen var mı?

Bence hiç bulaşma.

Köpek gibi yanlarında gezdirmeyi, kendi aralarında erkekler için kavga etmeyi (ki o erkek asla sen değilsindir ama öyle sanırsın) severler. Birbirleriyle rekabeti severler. Gerekirse en yakın arkadaşlarını bile harcarlar.

İlgilenmenin dozu vardır ama her kızda aynı değildir. Fazla romantik diye erkek arkadaşından (okul dışı) ayrılan senin tabirinle ZOR kız gördüm. Manyak manyak

Ha bir de habire sinyal gönderip, klakson yakarlar, makas atacam diye ama geçer ortaya kilitler trafiği. Sorunca da ben seni arkadaş görüyorum lütfen bu çizgide kalalım der. Tek çaren var ya arkasında kalacaksın (tampona değdirmeden) ya da sollayıp önündeki maçlara bakacaksın.

Of bilmeyeli ne kadar metafor kullanır olmuşum. Uykusuzluk işte.

• bana paradan bahset...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyCrap

İnan bana dış görünüş çok da önemli değil. Ergen kızlardan bahsetmiyorum yalnız.
    Eğer güçlü bi duruşun varsa, kendine güvenin varsa, biraz da komik biriysen tamamdır.

Beni anlattın diyebilirim. Ama bir sorunum var bir kız konusunda özgüvenim pek var diyemem :-/
  • tipin çokta önemli değildir.genellikle güzel kızlar çirkin erkeklerle beraberdir
    biraz konuşkan olman esprili olman zekice cevaplar vermen yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Sunja_

tipin çokta önemli değildir.genellikle güzel kızlar çirkin erkeklerle beraberdir
    biraz konuşkan olman esprili olman zekice cevaplar vermen yeterlidir.

aynen

beyler şunu temin edebilirimki o kadar güzel olduğunu düşünüp gözünüzde büyüttüğünüz kızlarda insan gidin konuşun içlerinden gerçektende düzgün karakterli olanları oluyor.benim şuanki kız arkadaşım ile tanışırken aynı tedirginliği yaşamıştım.biraz düşündüm en kötü red cevabı alırım başkada birşey olmaz dedim,sonra gittim konuştum iyi gitti işler 7 veya 8 ay oldu tanışalı.gidin konuşun en kötü olumsuz cevap alırsınız ölüm yokya ucunda

• öğrenilmiş çaresizliğin lüzumu yok, sen kendinden emin olduktan sonra alayı bakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geoff Peterson

öğrenilmiş çaresizliğin lüzumu yok, sen kendinden emin olduktan sonra alayı bakar.

Güzel dedin be =))
  • arkadasim kiz gercekten yakisikli erkege bakiyor ben bunu anladim biraz ceki duzen vercen duzgun karizmatik bir erkek tipinde olucaksin allah vergisi nazar degmesin

tip var kizlarla oyle cok hasir nesir degilimdir ama konusurumda yalaka degilimdir anladiniz cok konusmam olmadigi halde geliyorlar utanmasalar onumde do....caklar

tipe karizmaya bakar bunu anladim birde kiloluysan zayiflican BASKA CARE YOK YOK YOK
  • Bu devirde insanlığa kendi akrabaların bile bakmazken kaldı ki hatunlar bakıcak?
  • giyimine,temizliğine,konuşmana dikkat edersen maddiyatın hiç bi önemi yok..tabi giyim için maddiyat gerekiyo ama öyle ultra zengin olmana gerek yok ki.

kasmayın bu kadar raad olun
  • İşin ilginci herkes farklı bir şey diyor doğrusu =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.