Şimdi Ara

Kızlar hep beni kesiyor ama(volüm 2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Daha önceki açtığım konunun devamı olduğu için bu konuyu takriben açtım.Önceki konu burda:http://forum.donanimhaber.com/m_75750143/f_//tm.htm#75750143

Bugün bir işim için metroya binmek zorunda kalmıştım.Etraftaki kızların beni kesmesini beklerken,durakta pek kız olmadığını farkettim,moralim bozuldu.Biraz bekledim,sonra metro geldi.Meğerse tüm kzılar metronun içindeymiş,neşem yerine geldi.Ama sonra baktım,oturacak yer yoktu.Bende striptizci çocuklar gibi,metronun içindeki sütunlara dayanmak zorunda kaldım,olsun böylesi daha iyiydi.Hem keseceğim kıza da seranat yaparım diye düşündüm artistik pozlarımla.Hemen bir kızı gözüme kestirdim,hep siz mi keseceksiniz ulan kızlar EHEHEH diye düşündüm.Bu arada öyle bir pozisyonda duruyordum ki,hem sütuna dayanmış,hemde bacaklarımı açmıştım birazcık.Biraz sapık bir poz gibi görünmüş olabileceğini taa sonradan akıl ettim,ama sağlık olsun.

Kız mini etekli,çok da güzel olmayan(güzel olmaması bana daha kolaydı,zaten aşık olmak için bakmayacaktım),fakat bana nedense çok sempatik gelen esmer,saçları ve gözleri çok güzel olan bir kızdı.Kıza bakmaya başladım,ilk önce kaçıra kaçıra,gerekse metronun camından yansımayla bana bakıp bakmadığı kontrol ede ede bakmaya başladım.Sonra duraklarda daha uzun süre bakmaya başladım.Kız,durakta durduğumuzda bana dönüyordu,normal zamanda telefonuyla ilgileniyordu çokca,kesin arkadaşına "bir salak beni kesiyor ahahah" demiştir,olsun,o çok mu akıllı sanki hahah,diye düşündüm ve bakmaya devam ettim.Bu arada yanında annesi olabileceğini düşündüğüm türbanlı bir kadın bana öyle bir bakış attı ki "anama avradıma" sövmüş gibi hissettim.Hay anasını bu nerden çıktı hüç düşünmemiştim derken,mantığıma göre kızın hem mini etekli olup da türbanlı annesinin ona izin vermeyeceğini düşündüm içimden.Sonra yine bakmaya devam ettim.Kız abartısız her durakta,dönüp bakıyordu.Ben de bakıyordum.Açıkcası,bunu anlatmak gerekirse,son derece duygusuz bir bakıştı diyebilirim,hatta bakışlarımı reddetti diyebilirim,benim yorumum buydu yani.Kız somurtkandı,ben ise bunun sadece bir test olduğunu bildiğim için rahat,ve üstelik de salaka gibi sırıtıyordum,üstelik cesurdum da.

Duraklar yaklaşıyordu,Acıbademe gelmiştik,bir durak kalmıştı.En son bakışmamız daha uzun olmuştu.Gidip onun olduğu kapıdan çıkacaktım,fakat çok hayvanlık olur ve kız çığlık atmasın tecavüzcü diye yapmadım,zira çok hayvanca davrandığımı hissediyordum.Sonra indik hepimiz,yanına yaklaştım merdivendeyken.Yan yana yukarı doğru çıkıyorduk,ona bakmadan,"bravo çok başarılıydın"dedim.Anlamadı,tam ben nasıldım diyecektim ki arkadan hayvan herifin teki müsaade edermisiniz deyip beni hayvanca kenara itti,ve yukarı çıktı.Lafı ağzıma tıktılar.Sonra yukarı çıktık.En yukardaydık.Bir süre beraber yürüdük,sonra "sizce nasıldım"dedim ve arkamdaki ışık kulesine dayandım poz verircesine.O da baktı gülmeye başladı,sonra hafif eğildi,elini fermuarıma attı,ve fermuarımı çekti.Sonra benim ona attığım o alaycı bakışı attı ve uzaklaştı.Ulan meğerse fermuarım açıkmış vay anasını,bende metrodayken bana baktığını sanıyormuşum,demekki buna bakıyordu diye düşündüm. utanç içinde terlikleri pat pat vura vura eve gittim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 31 Mayıs 2013; 16:46:33 >

• Cool story bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Kızlar hep beni kesiyor ama(volüm 2)
  • Önce kendine bir ayakkabı al. Detaya giricek olursak ta genelde tipsizler kendine bakıldığını sanıp hayali karakterler yaratırlar. Gerçekten yakışıklı olsan kızlar sana bakmakla yetinmeyip muhabbet kurmaya çalışırlar. Bence tipsizliğine bakıp ibret download ediyorlar gözlerinden. Fermuar konusuna da takılma. Yazdığın metinde tek elle tutulur noktan bu. Kızda tutmuş zaten. Rahat ol. Tip yok ayakkabı yok bari elinde kalan son şeyi kullan karşı cinde karşı. Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakOtostopçu

Önce kendine bir ayakkabı al. Detaya giricek olursak ta genelde tipsizler kendine bakıldığını sanıp hayali karakterler yaratırlar. Gerçekten yakışıklı olsan kızlar sana bakmakla yetinmeyip muhabbet kurmaya çalışırlar. Bence tipsizliğine bakıp ibret download ediyorlar gözlerinden. Fermuar konusuna da takılma. Yazdığın metinde tek elle tutulur noktan bu. Kızda tutmuş zaten. Rahat ol. Tip yok ayakkabı yok bari elinde kalan son şeyi kullan karşı cinde karşı. Kolay gelsin

Ya ben terliklerimden vazgeçemem ama onlar benim gönlümün sultanı.Zaten muhabbet ettik ya biraz işte nasıldım filan diye sordum,o muhabbbet sayılmıyor mu yani .İbret istiyorsa gitsin stv dizilerini izlesin.Bak şimdi aklıma geldi acaba duraklarda "ne zaman inecek bu salak üff .s.s" diye düşündüğü için mi bana bakıyordu?

•  Kızlar hep beni kesiyor ama(volüm 2)
  • eğildi,elini fermuarıma attı deyince sandım olmamışş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

eğildi,elini fermuarıma attı deyince sandım olmamışş

Biraz daha baksaydım o da olacaktı da işte,terliklerimi beğenmedi herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.