Şimdi Ara

Kızlar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili arkadaşlarım, kardeşlerim, abilerim. Biraz erkek erkeğe buhabbet edelim. Konu başlığında Belirttiğim gibi kızlar hakkında konuşucam.
    Derdim "Her erkekle Sevgili" olan kız modeli;
    Ya arkadaşım öyle bi dokunuyorki, 5 dk önce başkasıyla çıkıyor; Sinemaya gidiyor, geziyor ve bunu bir erkeklede yapmıyorlar. Biriyle bunları yapıyor, bide üstüne öpüyor kokluyor, sonra sevgilisinden ayrılıyor. Ayrılır ayrılmaz da birini daha buluyor. onlada aynı şeyleri yapıyor. şimdi bu konu hakkında görüşleriniz nasıl merak ediyorum.
    Ben boğa burcuyum nasıl biri olduğumu burcun özelliklerinden okuyabilirsiniz. Ben uzun ve tek bir ilişki isteyen biriyim. Ve şu ana kadar gerçek bir sevgilim olmadı. Evet aşık oldum. ama o başkasıyla çıkıyor. Bana Saygı duymaktan başka birşey kalmıyor taabii.

• Ben burclara filan cok inanmam onu soyliyim bastan. Ben de uzun sureli iliski arayisi icindeydim nitekim buldum da, bir bucuk senelik bir iliskim var su an. Fakat oncesinde senin gibi platonik olarak asik oldugum kizlar oldu, o kizlar da senin anlattigin turde kizlardi. Onlari dusundukce daha kotu oluyordum bu yuzden onlari unutman farz. Kafani biraz kaldirman gerek etrafini gorebilmek icin, seni karsiliksiz sevecek kizi ancak oyle bulursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Linken's Sphere

Ben burclara filan cok inanmam onu soyliyim bastan. Ben de uzun sureli iliski arayisi icindeydim nitekim buldum da, bir bucuk senelik bir iliskim var su an. Fakat oncesinde senin gibi platonik olarak asik oldugum kizlar oldu, o kizlar da senin anlattigin turde kizlardi. Onlari dusundukce daha kotu oluyordum bu yuzden onlari unutman farz. Kafani biraz kaldirman gerek etrafini gorebilmek icin, seni karsiliksiz sevecek kizi ancak oyle bulursun.

Aynen öyle..
  • Bnm bi arkadasmda boga burcu boynuzlari gecirip durur kzlara sende ole ysyap xd

• Burçlara inanan erkek mi olur ? Gaymisin birader

• BOĞA BURCU NE BİRADER ERKEK DEDİĞİN İZMİRLİ OLUR.
  • yengece benzeyen balik akar diğerleri seyreder o kadar diyim.

bende başkasına verip verip özellikle garibana vermeyenlere ayrı bir gıcık ayrı bir ayar oluyorum.hele o su köpürtmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 8 Aralık 2014; 15:14:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naberabi

yengece benzeyen balik akar diğerleri seyreder o kadar diyim.

bende başkasına verip verip özellikle garibana vermeyenlere ayrı bir gıcık ayrı bir ayar oluyorum.hele o su köpürtmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: KralCıplak

Burçlara inanan erkek mi olur ? Gaymisin birader

Sen geber..

• quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

BOĞA BURCU NE BİRADER ERKEK DEDİĞİN İZMİRLİ OLUR.

geldi yine ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.