Şimdi Ara

Kızlar hakkın da Taktikler Vereceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapılan saldırıyı anlayamıyorum, bu Bi kıskançlık mı yoksa meyve veren ağacı taşlama çabası mı?

Bu forumda hergün mutlaka bi kıza nasıl açılacağım nasıl konuşacağım gibi başlık açılıyor, elimden geldiğince yardım etmeye calisyorum ama genel olarak hep aynı sorunlar bende bunları toplu şekilde cevaplayayım dedim pm den yardım isteyenler konularda bu fikrimi yazdığımda oldukça olumlu tepkiler aldım ve bu yüzden karar verdim destek olmayacaksanız köstek olmayin lütfen

Yaşım 20 dir. Kızlar dan anlayan arkadaşlarım ve onların tecrübeleri beni oldukça geliştirdi. Bugun ekmegini yiyorum bir çoğunuzun kim götüruyor bu hatunlari dediginiz kizlar ile. Neyse bu gece pek yardıma ihtiyacı olan yok sanırım rezerv alan arkadaş sana bildireceğim.

siz yazın buraya yazamayan PM ile ulaşın

Arkadaşlar bunun için en çok nereler de takıldığınızı yazarsaniz benim için daha iyi olur

TANIŞMA
    Yüzyüze konuşma
    genel olarak konuşmak da
    kızları anlamakda
    gibi
    bana destek olmak isteyen arkadaşlar da hakim oldukları konular da yazılarını pm olarak atsın
    örneğin güzel bir gün geçirmek için taktikler
    hediye önerileri
    etkileme yöntemleri
    vs

Tepkilere göre bir kaç günümü bu yazılara ayırmayı düşünüyorum
    ve yazılar yapıldığında burdaki kisilere haber vericem kekendilerini belli etsinler

maddi kazanç elde etmeyeceğim ve garanti vermiyorum sizlere sadece bir fikir verebilirim

mobil olduğum dan dolayi bu başlığı yogun olarak takip edemeyeceğim mi belirteyim paketim az kaldığından daha sonra detaylı bilgi için yeni başlık açacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhamet62 -- 30 Ocak 2015; 23:47:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Da nın yazımını bilmeyen birinden taktikler

• Ooo kızlarla konuşabiliyor çok ilginç bu ne la tipik ergen konuları hayatında kız görmemiş asosyal insandan nasıl başka birine dönüşürüm dersimi veriyonuz kızlar uzaylımıki onlarla konuşmanın dersi var

• Türkçe'yi öğren de öyle taktik ver keko.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mobil olmandan kaynaklı kusura bakmayın yapmış olduğum yorumları profilimden baka bilirsiniz. Kızlar dan anlarım rahat olun siz bilmediğim konu da konuşmam

• barbara ile nasıl sevgili olurum kardeş param yok tipim yok şanım yok şöhretim yok ama tek taraflı aşkım var yardım en önemlisi asosyalim ve espiri yapamam konuşma isteğim hiç yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark_Mamzark

Ooo kızlarla konuşabiliyor çok ilginç bu ne la tipik ergen konuları hayatında kız görmemiş asosyal insandan nasıl başka birine dönüşürüm dersimi veriyonuz kızlar uzaylımıki onlarla konuşmanın dersi var

Şu forum da ne kadar çok yardıma ve taktiğe ihtiyacı olan insan var bir bilsen pmlerde konustugum kişiler başlıklarına yazdığım kişiler buna gerek olduğunu düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

barbara ile nasıl sevgili olurum kardeş param yok tipim yok şanım yok şöhretim yok ama tek taraflı aşkım var yardım en önemlisi asosyalim ve espiri yapamam konuşma isteğim hiç yok

Mümkün kızları hedef koyarak başlarsan olur rahat ol kıza kendi hesabını ödettirsen para konusu çözülür sen rahat ol

• asosyal olduğum için kızlara yaklaşamıyor ve konuşmuyorum erkeklerle daha samimiyim ne yapmam lazım
  • adam yardımsever beyler dağılın
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhamet62

quote:

Ooo kızlarla konuşabiliyor çok ilginç bu ne la tipik ergen konuları hayatında kız görmemiş asosyal insandan nasıl başka birine dönüşürüm dersimi veriyonuz kızlar uzaylımıki onlarla konuşmanın dersi var

Şu forum da ne kadar çok yardıma ve taktiğe ihtiyacı olan insan var bir bilsen pmlerde konustugum kişiler başlıklarına yazdığım kişiler buna gerek olduğunu düşünüyorum

Bu profluğun nereden geliyor Barney Stinson

• quote:

Orijinalden alıntı: LawMyLife

Türkçe'yi öğren de öyle taktik ver keko.

Türkçeye önem veriyorsan nickinden başla gülüm

• adam playboy sanki gelmiş bize ders veriyor.sen kimsin oglim
  • quote:

quote:

quote:

Sıfırdan dönüşüm ve kaldırdığım kızlardan daha önemlisi kaldırttığım kızlardan

• Rezörv

• quote:

Orijinalden alıntı: og

adam playboy sanki gelmiş bize ders veriyor.sen kimsin oglim

Kardeşim bi kızla nasıl konuşmaya başlanır diye konu açıyor burda adamlar ihtiyacın yoksa konuşmak için konuşma, tecrübem ve bilgim var paylaşıyorum sanane

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sıfırdan dönüşüm ve kaldırdığım kızlardan daha önemlisi kaldırttığım kızlardan

Bende bir zamanlar sizler gibiydim mi diyorsun kusura bakma ama anladığım kadarıyla hala öyle COOL STORY BRO

• Yaşını da belirtseydin ona göre yardim talep etsin insanlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Da nın yazımını bilmeyen birinden taktikler

Ygs de Türkçeden full çıkarma dersi vermeyeceğim için o kadar takılmana gerek yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eneox

barbara ile nasıl sevgili olurum kardeş param yok tipim yok şanım yok şöhretim yok ama tek taraflı aşkım var yardım en önemlisi asosyalim ve espiri yapamam konuşma isteğim hiç yok

Mümkün kızları hedef koyarak başlarsan olur rahat ol kıza kendi hesabını ödettirsen para konusu çözülür sen rahat ol

mümkün kızlar kezban benim aşkım barbara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. eneox -- 30 Ocak 2015; 23:31:41 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.