Bildirim
kızlar evliligi önemsemez nedeni basit
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
"evliliği önemsemek" derken neyi kastettiğinize bağlı. siz evlilikten çekinmemeyi anlatmışsınız. sizin söylediğiniz argümana göre evet evlilikten korkmaz ve çekinmezler. bu argümana göre size katılıyorum. ama evlilik kararını etkileyen başka unsurlar da var onları da unutmamak gerek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdiki kızlarda kafa şu;
Evlenirken harcanacak para pul eşyaya, evlenince de ev bark geçindirme işine gelince, "erkek değil misin senin yapman lazım..."
Ama gezmeye tozmaya har vurup harman savurmaya gelince de "ben özgürüm ben de para kazanıyorum bana karışamazsın, bana hesap soramazsın... " -
quote:
Orijinalden alıntı: Kediseven
Şimdiki kızlarda kafa şu;
Evlenirken harcanacak para pul eşyaya, evlenince de ev bark geçindirme işine gelince, "erkek değil misin senin yapman lazım..."
Ama gezmeye tozmaya har vurup harman savurmaya gelince de "ben özgürüm ben de para kazanıyorum bana karışamazsın, bana hesap soramazsın... "
Bilboardlara asılacak yorum ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düğünü yap, evi diz diyen kıza güle güle derim açıkcası. Ekonomik anlamda kafası basmayan insanla hayatımı sürdüremem.
En basitinden düğün, tamamen para israfı. Madem o kadar para gömeceksin, yaparsın nikahını, basar gidersin dünya turuna, orda yersin düğün parasını. 2-3 senede bir gördüğün ve yarısını tanımadığın "eş-dost-akraba" için para savurmazsın.
İnsan biraz tutumlu, minimalist olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 25 Eylül 2015; 1:54:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: aydınayhan
erkek calısır para biriktirir dugune ev esyasına 50 bin tl harcar
ama kız evlenirken birsey almaz babası alır. erkek alır
kız para harcamıyor umrunda bile deil yani hemen bosar gider
Gün gelicek kizlar pesimize dolanacak yas 22 suan 31e devam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X