Şimdi Ara

Kızlar Evlenmek İçin Doktor Arıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
7.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Scorpion28

quote:

Orjinalden alıntı: Bay PiPo..!

Kızla da olmuyor, kızsız da olmuyor.

kadın dene o zaman sende

Kızlar Evlenmek İçin Doktor Arıyor

Fan Club

Kissing. Shoes. Grace. Beryllium clock. Half human. Who am I? Eye of harmony. Nice everybody hate me !

• quote:

Orjinalden alıntı: 34birkaN61

Onların doktoru kafamızı aşağı eyipte baktığımızda gördüğümüz şey.

Buda Farklı Bir Bakış Açısı

Orjinalden alıntı: Bora_T

quote:

açıda bu cos270 hacı -1

• Doktor veya mühendis olursam hatırlayacağım bu konuyu

Önüme gelen bütün kızlara tekme.. Çok direnene yumruk

Orjinalden alıntı: Denixhan

quote:

Orjinalden alıntı: Bora_T

quote:

açıda bu cos270 hacı -1

Arkadaş Eline O Hatunlardan Birini Geçirirse Vayyyy Vayyy Vayyy Biri Ambulans Çağırsın

• quote:

Orjinalden alıntı: ecay

quote:

Orjinalden alıntı: EdaisY

Doğanın kanunu.Erkek kız farketmez.Erkeğin çok iyi bir arabaları istemesi gibi birşey.(Ya da daha güzel kadınları)

Şimdi biri dyecek EdaisY doktor koca arıyo.Allah korusun istemem.

Geçen arkadaşlar nöbette seni soruyorlardı bana DH'de yeşil yazan şu kız diye

Ne diye ?

Sealion sus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 20 Nisan 2009; 20:37:24 >

• mühendis olacam ben de.kesinlikle o şekilde ana kuzusu,hayatın gerçek yüzünün farkında olmayan,çalışmayan, emeğin kıymetini bilmeyen biriyle evlenmeyi düşünmem.

nası vuruyo o nası iş
    sen hiç takma duymadın mı filmleri bile var onun
  • Düşünceye bak ya doktor olunca evde zaten durmuyacak bide zengin olacak kzıda kafasına göre yaşıyacak. Yetmedi mi kızım evlenene kadar başı boş gezmen zaten. Bi insan neden evlenir, yuva kurmak için değil mi? Erkek seni beslemek için mi alıyor. Hayvan mısın sen kendine de mi saygın yok. Sinir oluyorum böyle düşünen kızlara ya , kocanla sürekli evde yüz yüze gelmek istemiyorsan niye evlenion ozaman ruh hastası mısın. Böyle kızların tek derdi para arkadaş. Hepsi bir arada kız yokki dünya üzerinde. Hem güzel, hem sadık, hem de paraya önem vermeyen, eşiyle birlikte mutlu olan. Aynı laptop gibi ya 3 aydır beğenemedim bi özelliği güzelse bi özelliği dandik oluyor. Güzel kız var paracı, paraya tamayan kız var huyu iyi değil En gzeli free dolaşmak

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Her kıza aynı genellemeyi yapmamalı.Bızzat kendım yasadıgım bır olay.Ben duz lise mezunu pederbank ın eline bakan cebıme 3 5 harclıgı kazanırsam tabi iddaa dan kazanan.Bos beles gezen para yıyıp dunyaya ben ayak uyduracagıma dunya bana uydursun dıyen biriydim 2 3 sene evel.Kız arkadasım ıse anadolu lisesinde okuyan ve oradan iyi bir derece ile mezun olup ve suan Turkiye nin en iyi universitelerinin birinde hukuk okuyan bir kisi.Bana cok sey ogretti.Herseyin para olmadıgını hayatın bu gibi seylerden ıbaret olmadıgını gosterdi.Ama ben ne yaptım gelecek ıcın hayal kurdugum bu kız arkadasımdan bir gurur yuzunden ayrıldım tum hata bende.Yani tum sucu kızlarda degılde kendımızdede aramamız lazım.Oyle kısıler gelıp gecerki hayatımızdan degerını bılmezsek basımıza duvarlara vururuz.Tıpkı suan benım yaptıgım gibi.Kısaca hersey para degıl bır kesım kızlar ıcın bununla sınırlandırmamız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcmisinTokmusun -- 20 Nisan 2009; 15:00:42 >

Orjinalden alıntı: AcmisinTokmusun

Her kıza aynı genellemeyi yapmamalı.Bızzat kendım yasadıgım bır olay.Ben duz lise mezunu pederbank ın eline bakan cebıme 3 5 harclıgı kazanırsam tabi iddaa dan kazanan.Bos beles gezen para yıyıp dunyaya ben ayak uyduracagıma dunya bana uydursun dıyen biriydim 2 3 sene evel.Kız arkadasım ıse anadolu lisesinde okuyan ve oradan iyi bir derece ile mezun olup ve suan Turkiye nin en iyi universitelerinin birinde hukuk okuyan bir kisi.Bana cok sey ogretti.Herseyin para olmadıgını hayatın bu gibi seylerden ıbaret olmadıgını gosterdi.Ama ben ne yaptım gelecek ıcın hayal kurdugum bu kız arkadasımdan bir gurur yuzunden ayrıldım tum hata bende.Yani tum sucu kızlarda degılde kendımızdede aramamız lazım.Oyle kısıler gelıp gecerki hayatımızdan degerını bılmezsek basımıza duvarlara vururuz.Tıpkı suan benım yaptıgım gibi.Kısaca hersey para degıl bır kesım kızlar ıcın bununla sınırlandırmamız lazım.

O ermiş bir kızmış.Bir milyonda bir bulunur. Kaçırmışsın sen :(
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.

• quote:

Orjinalden alıntı: You and Me

quote:

Orjinalden alıntı: AcmisinTokmusun

Her kıza aynı genellemeyi yapmamalı.Bızzat kendım yasadıgım bır olay.Ben duz lise mezunu pederbank ın eline bakan cebıme 3 5 harclıgı kazanırsam tabi iddaa dan kazanan.Bos beles gezen para yıyıp dunyaya ben ayak uyduracagıma dunya bana uydursun dıyen biriydim 2 3 sene evel.Kız arkadasım ıse anadolu lisesinde okuyan ve oradan iyi bir derece ile mezun olup ve suan Turkiye nin en iyi universitelerinin birinde hukuk okuyan bir kisi.Bana cok sey ogretti.Herseyin para olmadıgını hayatın bu gibi seylerden ıbaret olmadıgını gosterdi.Ama ben ne yaptım gelecek ıcın hayal kurdugum bu kız arkadasımdan bir gurur yuzunden ayrıldım tum hata bende.Yani tum sucu kızlarda degılde kendımızdede aramamız lazım.Oyle kısıler gelıp gecerki hayatımızdan degerını bılmezsek basımıza duvarlara vururuz.Tıpkı suan benım yaptıgım gibi.Kısaca hersey para degıl bır kesım kızlar ıcın bununla sınırlandırmamız lazım.

O ermiş bir kızmış.Bir milyonda bir bulunur. Kaçırmışsın sen :(

harbi ermiş kaçırmışsın

• quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

KızLar Naparlar..

1) Kullanırlar..
    2) Sömürlürler..
    3) Arkadan Vururlar..

ama erkekler heryerden vurabilirler

Volvo For Life.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Intoxicated

quote:

Orjinalden alıntı: Jungle Boogie

quote:

Orjinalden alıntı: Bay PiPo..!

Kızla da olmuyor, kızsız da olmuyor.

Sen küpeyi sağ kulağına takıp dedesinin tarlasında yılan öldüren çocuk değil misin?

Hocam vurmayın artık baksana ölmüş

1 daha düşündüm de niye koruyor tartışmaları falan olmasın şimdi vurun gitsin

Goggleda image den aradım :

Küpenin hangi kulakta olduğuna dikkat.

BUGÜN, SÖZLÜKLER KUSUYORUM; CÜMLELER KURAMAZKEN DÜN.

• mühendis doktor subay bunlar arananlar ama onlarada hak vermek lazım kendilerini düşünüyorlar

günümüzün en iyi mesleklerinden biri bilişim pc para orda haydi kızlar
  • Şu anki kızların görücü usülü evlenmelerinin bir sebebide budur aslında. Bakıyorlar peşlerinde yakışıklı ama it-kopuk var veya doğru düzgün işi yok. Onca yıl sıkıntı çekmektense elbet kapısını mesleği-kazancı iyi olan biri gelecektir. Ki diğer erkeklerin kaybetme olasılığı yüksektir. Kızlar için aşk çok fazla şey ifade etmez. Mantıklı düşünürler bir zaman sonra tükeneceğini iyi bilirler.

Bende bir erkek olarak eşimin mesleğinin olmasını isterim. Çalışmasını istemem. Ne olur ne olmaz yine de mesleği olsun!

Birilerinin menfaatine ters düşmediğin için seviliyorsan, Bırak nefret etsinler!!!!

Hareket etmezsen, zincirlerini farkedemezsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.