Şimdi Ara

Kızlar boşuna üniversite okuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunlar yüzünden ülke kaynakları heba oluyor. Bizim okulda çok büyük çoğunluğu aşırı derecede makyaj yapıyor, bir kısmı topuklu, garip garip açık kıyafetler giyiyorlar. Gören anlar amaçlarının ders falan olmadığını. Ayrıca kafaları da çok basmıyor derslere ya birilerine yamanmaya çalışıyorlar ya da aşırı ders çalışıp iyice psikopat oluyorlar çalışanları. Sana ne diyebilirsiniz ama okulda bu saçma tipleri gördükçe dikkat falan kalmıyor. Bir de havaya girdikleri için çalışmasalar bile ev işi yapmam, özgürüm ben diye dolanıyorlar. Her açıdan ülke için kayıp

• Yarın da erkekleri gözlemle bir fark görürsen bizimle paylaş lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polemik yaratmak istemışsin belki de nickini duyurmak ama tutmaz bu sen sütünü iç yat iyisi.

• Bölüme göre değişir.

• Senin o beğenmediğin kızlar erkeklerden bin kat daha faydalı en azından çoğu erkekten daha akıllılar

• Aynen ülke ev işiyle kalkınıyor zaten, haspinalaaaa

• Gelir şimdi femipistler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu dersinize giren bayan öğretim görevlilerine de anlat, birşey deneyeceğimde.

• Oha lan, inci sözlükte olsa trend olmuştu şimdi bu saçmalık. DH nin liseli ve ortaokullulardan o kadar çekmediğini görmek güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kişinin olduğu yerde her cins insan vardır, önemli olan bu kadınların neden senin özel dikkatini çektiği?

• aydın unıvercıty?
  • Yanlış tespit. Bizim bölümdeki kızlar erkeklerden daha başarılı, tuttukları notlar bile daha düzenli. Ayrıca o makyaj yapıp iş güç yapmaz dediğin kızlar hem kendi evlerini, hem bizim evlerin temizliğini/yemeğini yapıyor.
  • Sana katılmıyorum ama sen boşuna okuyorsun ona eminim.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cx7 -- 9 Aralık 2016; 1:27:32 >
  • Kızlardan çok feministlik yapanlar gelmiş hemen. Erkeklerden akıllılarmış, buna kendileri bile inanmaz. Kızları böyle can havliyle savunan tipler de oluyor. Erkeklerin durumu da iyi değil biliyorum ama en azından görünüşleri o kadar salakça değil
  • Ne bu kin
  • meriçler basmış konuyu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.