Bildirim
Kızla Tanışmak İçin Ne Yapmalıyım ? (Yardır Dh)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yanina git konus erkek olarak aciz bir irk gorunumu yaratitoruz konusacagin bir insan bizden ustun birsey degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam gibi laflar çok klişe olacağından dolayı şöyle bir şey olabilir ki şahsen ben böyle yaparım. Diyelim kız senin yakınında 3. bir kişiyle ilgili komik bir olay oldu, o sırada nasıl da şöyle oldu dimi vesaire gibi cümle kurup tanışabilirsin, hem ilk giriş stresini üzerinden atarsın. Sonrası sana kalmış herhangi bir şeyden konu açıp muhabbeti devam ettirmelisin bu da kızın hayatı nasıl onunla alakalı. -
salam de
sosis derse senindir -
2 gün önce koridorda tanışmak istediğim kız ile arkadaşları geçiyordu . Ben de arkadaşa tekme atayım derken kızlara attım . Bir daha da yüzüne bakmadım kzıalrın :( -
hayrina up
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sucuk derse hiç senin olmamıştır..
moonwalk yapmalısın -
quote:
Orijinalden alıntı: ZeRe03
2 gün önce koridorda tanışmak istediğim kız ile arkadaşları geçiyordu . Ben de arkadaşa tekme atayım derken kızlara attım . Bir daha da yüzüne bakmadım kzıalrın :(
quote:
Orijinalden alıntı: ZeRe03
2 gün önce koridorda tanışmak istediğim kız ile arkadaşları geçiyordu . Ben de arkadaşa tekme atayım derken kızlara attım . Bir daha da yüzüne bakmadım kzıalrın :(
Hangi ilkokul
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X