Şimdi Ara

kızla tanışamama hikayem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu ana kadar hiç girişimim olmadı. tipim kötü değil sadece biraz kilo ve sivilce var. boy 1.87 kilo 102. bir arkadaşım tipin iyi diyor bazıları zayıflarsan tipin iyi olur falan diyorlar her neyse. kısacası ortalama.

lisede çok sevdiğim bir kız vardı ondan başka hiçbir insana karşı farklı duygular hissetmedim ta ki bugüne kadar. bugün öğlen kütüphaneye gittim. boş masa yoktu bekleyenler için küçük yuvarlak bir masa var orada kitap okuyordum. tam karşı kalorifere yaslanmış bir kız dikkatimi çekti o da boş masa bekliyordu. kız çok aşırı güzel değil objektif bakınca, ama benim için çok güzeldi. hatta fazla güzeldi ya. benim tarafa baktığı zaman sürekli baktığında bende baktım. göz göze gelince birkaç saniye bakıyorduk. bayağıdır da bir kıza açılmak istiyordum yani o tecrübeyi yaşamam lazımdı dedim o gün bugün. arkadaşımı aradım. o dedi ki kız masadan kalkınca bir kalem bul dışarıda bu kalemi siz mi unuttunuzdan gir muhabbete dedi. plan güzel. bende dedim zaten bir daha nerede göreceğim kafamda planı kurdum.

1 saat boyunca heyecandan aynı sayfaya boş boş baktım. sonra birden kız toplanmaya başladı. ben bayağı heyecanlandım teke tek kavgadan önceki 2-3 dk gibi içime kara bir şey oturur gibi oldu. kalbim güm güm atıyor. kız çıktı kütüphaneden bende 15 saniye sonra falan çıktım baktım kız yok. dedim herhalde tuvalete girdi hemen apar topar tekrar içeri girdim. 1 dk sonra tekrar çıktım kız yine yok. baktım kız 200 metre uzakta tam sokağın köşesini dönüyor. şimdi peşinde gidersem onu takip etmiş gibi gözükebilirdim hoş olmazdı ama bir yandan da bu kadar istekliylen fırsat varken denemek istedim. reddetmesi hiç sorun değildi içimde kalmasın yeter.

koştum koştum...baktım kız hala bayağı uzakta bir 100-200 metre daha koştum. kız tam karşıya geçerken benle göz göze geldi. biraz ayıp oldu sanki kötü bir amacım varmış gibi takip etmiş oldum hoş olmadı hiç. göz göze gelmesek sıkıntı yoktu da neyse. ama dedim buraya kadar geldim dönersem daha kötü olurdu. gittim kızın yanına
    -pardon merhaba sizin masanıza otururken bu kalemi gördüm de acaba dedim kalem sizin mi acaba dedim
    hayır bana ait değil dedi kibar bir şekilde hemen ardından birkaç adım atar gibi oldu(belkide bana öyle geldi o anı çok net hatırlayamıyorum) biraz da kızın kendisini takip ettiğimi sanması moralimi bozdu bende peki teşekkürler dedim gittim. ulan kaldırımdan yürüsem göz göze gelmeyecektik de şans işte.

keşke hiç koşmasaydım belki diğer günlerde denk gelirdim. bir daha görünce ne yapacağımı da bilmiyorum tek kurşun vardı onuda boşa sıktım.

bu da böyle bir tanışamama hikayem.

acaba kız neler düşünmüştür? sizce bir daha görürsem nasıl davranmalıyım? bence çok da ayıp olmadı ama bilmiyorum çünkü kız kibar bir şekilde cevap verdi terslemedi.

20 yaşında geldim ilk kez böyle bir girişim yaptım sizden tavsiye bekliyorum. ne zor işler bunlar ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qweqweqwe123456789 -- 6 Mayıs 2017; 20:11:54 >

• Bir de tanışamamışsınız tanışsanız bile bubi yazı okunmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şükür...

• Durumumuz yoktu okuyamadım :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bence yanlış zamanda devreye girmişsin . Yer yokken kıza yer verseydin belki kızla konuaşabilirdin .

• quote:

Orijinalden alıntı: jdraxler

Sen bence yanlış zamanda devreye girmişsin . Yer yokken kıza yer verseydin belki kızla konuaşabilirdin .

hocam bekleme sandalyeleri boştu ama oturmadı test çözecekti masa lazımdı herhalde onun için bekliyordu. yer verme şansım olsa verirdim tabi kitap okuyordum sadece.
  • Artık birdahaki sefere kütüphanede denk gelirsen . Yapacak birşey yok .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Eşimle tanışma hikayem...
    4 ay önce açıldı
    Kız hikayemi beğenmiş
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdraxler

Artık birdahaki sefere kütüphanede denk gelirsen . Yapacak birşey yok .

Sizce ayıp olmuş mu yavaştan konuşmak istiyorum ama biraz moralim bozuldu açıkçası

• Dostum kötü bir niyetin yok neden ayıp olacak takma kafana.
  • Ayıp olmamıstır kardesim.Cesareti toplamissin buda bisey kutlarim seni.Suan zihnin seni vazgecirmek icin kizin senin hakkinda neler dusundugu hakkinda 10larca senaryo uretiyor...

Iradeni koru.Bir dahakine daha sakin olup niyetini acikla kiza.Tanismak istiyorum de ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: alexander.supertramp

Çok şükür...

Nasılsın knk alaska'da havalar nasıl ? Annenler seni çok merak ediyo . Sen gittikten sonra kavga etmeyi de bıraktılar birbirlerine daha sıkı bağlandılar . Dön gel artık herkes seni soruyo, kız kardeşin çok üzgün. Birde 24 bin doları niye hayır kurumuna bağışladın . Dolar şu an 3.55 iyi para ederdi .
  • Ağladım

Tüm tanışamayanlar için 1 dk saygı duruşu :'(

• kanka tipim kötü değil diyon sonra kilom 102 diyorsun. Tut şu boğazını
  • quote:

Orijinalden alıntı: parabelyum

kanka tipim kötü değil diyon sonra kilom 102 diyorsun. Tut şu boğazını

113 tüm 102 oldum belkide daha az da olabilirim yavaş yavaş insana benziyorum :d
  • İnşallah daha da zayıflarsın kardeşim, zayıflayınca kendine olan güvenin de artacak inan bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bar0n.

Ayıp olmamıstır kardesim.Cesareti toplamissin buda bisey kutlarim seni.Suan zihnin seni vazgecirmek icin kizin senin hakkinda neler dusundugu hakkinda 10larca senaryo uretiyor...

Iradeni koru.Bir dahakine daha sakin olup niyetini acikla kiza.Tanismak istiyorum de ;)

Çok teşekkürler çok güzel moral verdiniz

bende açıkçası kendimi biraz kutladım hayatımda ilk kez denedim :d

direk aslında tanışabilir miyiz diyecektim ama arkadaşım öyle yapma yavaştan muhabbete gir dedi. kızların düşüncelerini de kestiremiyorum bakacağız artık :) belkide dediğiniz gibi kafamda senaryolar üretmeseydim muhabbet ilerleyebilirdi :(

@there goes your life

teşekkürler rahatlattınız cidden :)

• parabelyum P kullanıcısına yanıt
    aynen hocam tek ümit kaynağım bu. 113 kiloyken de insanlara soruyordum pek inanmıyorlardı kiloma. 95-100 falan gösteriyordum şu an kaç gösteriyorum bilmiyorum ama aşırı kötü değil tipim. 102 yazınca aşırı şişman olarak kafanızda canlanmış olabilirim haklısınız. teşekkürler iyi dilekleriniz için.
  • Kızın sevgilisi varsa seni dövebilir onunda dışında bence pek bir sorun yok diye düşünüyorum . Düzgünce teklif edersen olabilir .

• kibarca soracağım hocam sevgilisi varsa da bir sıkıntı olmaz bence. sevgilisi olup olmadığını bilemem zaten. hayır demesi yeterli yani yapabileceğim bir şey yok.
  • Gözlerim zebaniyi aradı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.