Şimdi Ara

KIZLA SÜREKLİ BAKIŞIYORUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulda henüz 2. Haftam kendi sınıfım dışında kimseyi tanımıyorum zaten haftanın 2 günü okuldayız diğer günler stajdayız yani vaktim pek yok. Esasa gelecek olursam bir kızla sürekli bakışıyoruz tenefüslerde göz göze geliyoruz çok güzel bir kız 10. Sınıflardan olduğunu söylüyor arkadaşlar ama kız sürekli arkadaşlarıyla takılıyor yalnız yakalayamıyorum Sizce kızla nasıl kontak kurmalıyım, nelere dikkat etmeliyim bilgisi ve tecrübesi olanlar yardımcı olsun lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yanına git ve ne bakıyon bilader de

• Mancunian Wanker kullanıcısına yanıt
    Bilader değil! Birader olacak ilk okullu arkadaşım

• berbatine kullanıcısına yanıt
    Bilader değil! Birader olacak ilk okullu arkadaşım değil!Bilader değil!Birader olacak ilkokullu arkadaşım olacak liseli kardeşim.

• Sosyal medya diye bi mecra var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önümüzdekı bir kac hafta sonra acacagınız konuyu şimdiden kestırebılıyorum. Allah yardımcınız olsun yine de hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: CartmanBra

Sosyal medya diye bi mecra var

sosyal medya kullanmıyorsak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CartmanBra kullanıcısına yanıt
    Ya annamız babamız ne yaptı sosyal medya olmadan arkadaşım?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Telepatiyle konusacaksin o zaman

Bin instigrımı bıs bılıyırım kullının bıs insın diye bana duyar kasmazsan memnun olurum.

Bi pp koy bi tane de foto dursun köşede hesap. Kimse ay bunun 70 takipcisi var ezik bu demez korkma.

• quote:

quote:

quote:

Bin instigrımı bıs bılıyırım kullının bıs insın diye bana duyar kasmazsan memnun olurum.

Bi pp koy bi tane de foto dursun köşede hesap. Kimse ay bunun 70 takipcisi var ezik bu demez korkma.

aslında instagram açmayı düşünüyordum ama hiç fotoğraf çekinmeyen biri olduğum için ve gün içinde tüm vaktimi yer diye korktuğum için açmadım

Bir de dediğiniz o sorunda var takip edecek 50 kişi zor bulurum millet nasıl 600 kişi takip ediyor anlamıyorum ?

ayrıca düşük takipçili insanlara genellikle herkes ay ezik diye bakmıyor mu cidden?

• quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Ya annamız babamız ne yaptı sosyal medya olmadan arkadaşım?

Yahu ben instagramı vs savunan birisi değilim. Devir wp nin ig nin devri.

Eve de mi arkadaşlarıyla gidiyor tak yakala yolda madem böyle sevmiyorsun ne diyim şimdi.

Kem küm kem küm auuuvv.

• quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Kem küm kem küm auuuvv.

Ne alaka olum şimdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aslında instagram açmayı düşünüyordum ama hiç fotoğraf çekinmeyen biri olduğum için ve gün içinde tüm vaktimi yer diye korktuğum için açmadım

Bir de dediğiniz o sorunda var takip edecek 50 kişi zor bulurum millet nasıl 600 kişi takip ediyor anlamıyorum ?

ayrıca düşük takipçili insanlara genellikle herkes ay ezik diye bakmıyor mu cidden?

Benim hesapta foto yok ve 80 takipçim var açıkça soyliyim.

Ama şunu diyim instaya pek ihtiyacım olmadı kendimi öne çıkardım diyebilirim.

Flört ettiğim birisi ve geniş de kız arkadaş grubum var. Ben ig yi madem başta işleri elinize yüzünüze bulastirdiniz kız kendine grup buldu ig ile yürüyün diyorum. Konu sahibi arkadaşın durumu gibi misal. Madem kızın yanına gitmeye utanıyor onun wp den ig den başka yolu yok.

Genelde boş adam oluyor takipcisi çok olan. Arkadaşlarımdan biliyorum

Yok bakmaz

anladım e bende açayım bare gerçi şimdi pp'ye bile koyacak fotoğraf bulamam ya o ayrı mesele

buradan çok kızlarla falan tanışan arkadaşım var ama ne kadar düzgün bir ilişkileri oluyor o muamma.

ama mesela sınıftan hoşlandığım kız var benimde (üni 1 bu arada) ama bir türlü yaklaşamıyorum kıza ortak arkadaşta yok.Sınıf zaten 100 kişi.Kızı instagramdan takip edip ilk münasebeti oradan kurmak doğru olur mu ki? yoksa reel mi daha etkili olur acaba ama tanışamıyorum ki böyle de haftalardır git gel yapıyorum bir türlü anı yakayamadım.Bir de kızı takip edersem kız için instagram açtığım o kadar belli olur ki

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim hesapta foto yok ve 80 takipçim var açıkça soyliyim.

Ama şunu diyim instaya pek ihtiyacım olmadı kendimi öne çıkardım diyebilirim.

Flört ettiğim birisi ve geniş de kız arkadaş grubum var. Ben ig yi madem başta işleri elinize yüzünüze bulastirdiniz kız kendine grup buldu ig ile yürüyün diyorum. Konu sahibi arkadaşın durumu gibi misal. Madem kızın yanına gitmeye utanıyor onun wp den ig den başka yolu yok.

Genelde boş adam oluyor takipcisi çok olan. Arkadaşlarımdan biliyorum

Yok bakmaz

anladım e bende açayım bare gerçi şimdi pp'ye bile koyacak fotoğraf bulamam ya o ayrı mesele

buradan çok kızlarla falan tanışan arkadaşım var ama ne kadar düzgün bir ilişkileri oluyor o muamma.

ama mesela sınıftan hoşlandığım kız var benimde (üni 1 bu arada) ama bir türlü yaklaşamıyorum kıza ortak arkadaşta yok.Sınıf zaten 100 kişi.Kızı instagramdan takip edip ilk münasebeti oradan kurmak doğru olur mu ki? yoksa reel mi daha etkili olur acaba ama tanışamıyorum ki böyle de haftalardır git gel yapıyorum bir türlü anı yakayamadım.Bir de kızı takip edersem kız için instagram açtığım o kadar belli olur ki

Aynen ya hoş durmaz bence de.

İg yi boşver biraz reelde konuşup wp den daha doğru olur bence

Yuklen cesareti konuş gitsin

Şimdi biz 12. Sınıfız 1 yıl uzatmalı sınıfız ders programımız onların derd programından 2 saat fazla yani onlar bizden erken çıkıyor ve ne yazık ki eve'de arkadaşlarıyla gidiyor :)

Yanına gitmeye utanıyorum diye birşey mi söyledim? Özgüveni yerinde biriyim, kıza arkadaşlarının yanında bi saniye bakar mısın derim ama kız mahçup olur arkadaşlarlarının yanında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.