Şimdi Ara

-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikotti -- 20 Temmuz 2023; 1:22:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardes banada bakiyodu sonuc fos

• Naber de aklına ne geliyosa söyle

• Soyle yap git gunaydin de biraz garipser ama oda gunaydin diyecek sonra deki biraz garipsedin sanirim kusura bakma :D hergun goruyorum oylesine gunaydin diyesim geldi. Sonra ismini felen sor devami gelir. İstersen telefon numarasini al ama sohbeti birakip gitme. Sohbete devam et yoksa sirf telefonumu almak icin yapti diye dusunur. Ve yine aksama mesaj atma yuzyuze konusmaya devam et sonra msjlasmaya basla

• bu konu defalarca acıldı ama herhangıbır etkılı taktık henuz saptanmıs degıl bunun uzerınde calısıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpellCaster

Soyle yap git gunaydin de biraz garipser ama oda gunaydin diyecek sonra deki biraz garipsedin sanirim kusura bakma :D hergun goruyorum oylesine gunaydin diyesim geldi. Sonra ismini felen sor devami gelir. İstersen telefon numarasini al ama sohbeti birakip gitme. Sohbete devam et yoksa sirf telefonumu almak icin yapti diye dusunur. Ve yine aksama mesaj atma yuzyuze konusmaya devam et sonra msjlasmaya basla

Basit ve iş yapan bi fikir yapabilirim aslında saolun hocam :) 5 dk içinde telefon almak zor iş ama yaparım ya tamamdır bu olur saolun hocam gelişmeleri konuştuğum zaman yazarım.

Daha iyi fikri olan varsa yazarsa da sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Şampiyon Sperm

quote:

Soyle yap git gunaydin de biraz garipser ama oda gunaydin diyecek sonra deki biraz garipsedin sanirim kusura bakma :D hergun goruyorum oylesine gunaydin diyesim geldi. Sonra ismini felen sor devami gelir. İstersen telefon numarasini al ama sohbeti birakip gitme. Sohbete devam et yoksa sirf telefonumu almak icin yapti diye dusunur. Ve yine aksama mesaj atma yuzyuze konusmaya devam et sonra msjlasmaya basla

Basit ve iş yapan bi fikir yapabilirim aslında saolun hocam :) 5 dk içinde telefon almak zor iş ama yaparım ya tamamdır bu olur saolun hocam gelişmeleri konuştuğum zaman yazarım.

hocam ne oldu işe yaradı mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • günaydın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu-nick uyumu bir kez daha gözler önünde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şampiyon Sperm

quote:

hocam ne oldu işe yaradı mı ?

Eyvallah hocam takip için ama kzı bu sabah göremedim Zaten gördüğümde de hemen konuşanilir miyim bilmiyorum cesaretdd var işin içinde konuştuğum zaman konuyu editlerim zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.