Şimdi Ara

Kızla nasıl tanışabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dershanede bi kız var kafayı taktım. Tanışmak istiyorum ama çok utangaç olduğum için korkuyorum. Ne yapmalıyım ? Nasıl tanışmalıyım ?

• Kafasına Bim poşeti geçirip kaçır.
  • Kızların yakınında dur konusmalarını dinle özellikle o kızı ..sacma sapan bişey deyince olaya dahil ol gülerek;sacmalama vbvb de kız terslerse kıza laf sokmaya calıs ama mümkünse rezil olma hatta laf sokmak yerine manyakmısın sen lan vb de ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızın yanına git ''Memeni elleyebilir miyim ?'' de , kızarsa ''ama kulak memeni'' de espriye ver gül, kızmazsa da işi götür
  • Dershane çıkışı git yanına '' Bir gazoz ikram edebilir miyim ? '' de.
    Ondan sonra...

• @heybitch @Fus Ro Dah !
    Güldürdünüz.
  • Ciddi olarak cevap bekliyorsan yazayım dostum belki sende işe yarar

Neye utanacaksın, ne var abi. Giyimine kuşamına dikkat et, bakımını yap kaybedecek birşey yok de kızın yanına git 5 dakika konuşabilirmiyiz de. Adını sor oda sana sorar telefon yada facebook adresini al birşey yap.

Hocam unutma gelecekte yaptıklarından çok yapmadıkların yüzünden kendine öfke duyacaksın. Biraz sakin ol kızın karşısında anlamadan şuursuzca konuşmamaya dikkat et. Olur muhakkak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

Ciddi olarak cevap bekliyorsan yazayım dostum belki sende işe yarar

Neye utanacaksın, ne var abi. Giyimine kuşamına dikkat et, bakımını yap kaybedecek birşey yok de kızın yanına git 5 dakika konuşabilirmiyiz de. Adını sor oda sana sorar telefon yada facebook adresini al birşey yap.

Hocam unutma gelecekte yaptıklarından çok yapmadıkların yüzünden kendine öfke duyacaksın. Biraz sakin ol kızın karşısında anlamadan şuursuzca konuşmamaya dikkat et. Olur muhakkak

Ciddi cevabın için sağol hocam. Umarım kötü bişey demez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Buna basınca noluyo ?

quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

Ciddi olarak cevap bekliyorsan yazayım dostum belki sende işe yarar

Ciddi cevabın için sağol hocam. Umarım kötü bişey demez.

Olmasada dert etme hocam hayat budur her zaman istediğin olmayabilir. Sadece bu eziklik duygusundan kurtul yeter Sonucu kötü olsa da bir yerden başlamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper# -- 3 Kasım 2013; 21:04:13 >

• Gidip "merhaba" diyeceksin.
  • Sabah kalk, hiç birşey düşünme. Gün'e mutlu bir şekilde başla. Dershane'ye gittiğinde onu gördüğünde direk karşısına geç. ''Sana kafayı taktım, tanışabilir miyiz?'' de ve olacakları kendin gör. Bu kadar abartmayın kardaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Sabah kalk, hiç birşey düşünme. Gün'e mutlu bir şekilde başla. Dershane'ye gittiğinde onu gördüğünde direk karşısına geç. ''Sana kafayı taktım, tanışabilir miyiz?'' de ve olacakları kendin gör. Bu kadar abartmayın kardaşım.

Haklısın kardeşim ama bende artık bi psikolojik sorun mudur nedir bilemem ama insanlardan korkuyorum.
  • quote:

quote:

Sabah kalk, hiç birşey düşünme. Gün'e mutlu bir şekilde başla. Dershane'ye gittiğinde onu gördüğünde direk karşısına geç. ''Sana kafayı taktım, tanışabilir miyiz?'' de ve olacakları kendin gör. Bu kadar abartmayın kardaşım.

Haklısın kardeşim ama bende artık bi psikolojik sorun mudur nedir bilemem ama insanlardan korkuyorum.

Rahat ol kardeşim, rahat ol kasma kendini. Bir kere bir kız için bu kadar kasmanın anlamı yok bence. Herşey zamanla düzenle girer ya. Bak bende 17 yaşındayım, şuana kadar bir kızın elini tutmadım ama dert etmiyorum. Takma takma be kardeşim.

• quote:

quote:

quote:

Rahat ol kardeşim, rahat ol kasma kendini. Bir kere bir kız için bu kadar kasmanın anlamı yok bence. Herşey zamanla düzenle girer ya. Bak bende 17 yaşındayım, şuana kadar bir kızın elini tutmadım ama dert etmiyorum. Takma takma be kardeşim.

Cevabın için sağol dostum.

• bunu paylasmaktan bıktım ama :
  • En karizma kiyafetlerini giy,saclarina iyi bir sekil ver fakat cok ugrasildigi belli olmasin,yani kuaforden cikmis gibi olma. Kizi gorunce yanina git ve cikista bir yerlere gidebilirmiyiz,yanlis anlama lutfen ama seninle birsey konusmak istiyorum de .fakat burda kiritik nokta kizi tek yakalaman gerek ve yanlis anlama kelimesi onemli,kiz ona yazdigini , asildigini anlamasin,sanki baska bisey konusacak gibi.yaninda baskalari olursa kabul edecegi yerde bile kabul etmez. Kiz ne konusacagini merak edicektir ve kabul edicektir.eger gercekten isi varsa,bahane uydurursa ne zaman gorusebiliriz de.unutma kizlarin hayir cevabi %50 evettir :)kiritik nokta,kendine guvenli ve rahat konusabilmen gerek.heyecan yapip kekelersen bu is olmaz.Cikista gorusurseniz sakin seni begendim ettim deme , normal onceden tanisiyormus gibi rahat ol sohbet et.sonunda dayanamayip soracaktir ne konusucaksin diye. Onemli birsey degil cikista seninle vakit gecirmek istedim de sadece,yada seni tanimak istedim filan de.kusura bakma hatali birsey yaptiysam filan ... kiz ayip olmasin diye yok mok dicektir sanirim :)

• Tesadüfen veya arkadaş sayesinde tanışman gerek yoksa kız saf değilse durduk yere tanımadığı biri tanışmak istiyorum dediği an bu bana yazıyor damgasını çakar. Birde bir kızı tek yakalamak atomu parçalamaktan zordur.

• bu işlerde kilit gibi bişey var. İlk kelimenden sonra kilit kırılır önemli olan ilk kelimeyi etmek. facebookta konuşur gibi selam deme. S.a deme . Atıyorum test çözerken yanına git bir soru göster yapamadım yardımcı olurmusun de başla muhabbete. cevap gelirse senindir gelmezse hiç senin olmamıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.