Beyler sorunum şu ben okulun dışından bi kızla çıkıyorum bu sene çıkmıya başladık ama okulda az çok tanınıyorum daha önceden bi kaç kişiyle dalga geçmiştim çıkma konusunda fakat sınıfda 2 tane kişi dalga geçiyo biri dalga geçtigim laftan anlıyo öbürüde sürekli dalga geçiyolar küfür ediyolar dalga geçiyolar aklı sıra diğerinin üzerine yürüdüm sinirlendim vurdum gülüyo oda üzerime yürüdü ayırdılar şimdi ne yapayım sizce döveyim mi? susayım mı? nasıl unuturlar?
quote:
Orijinalden alıntı: spike_lee
Beyler sorunum şu ben okulun dışından bi kızla çıkıyorum bu sene çıkmıya başladık ama okulda az çok tanınıyorum daha önceden bi kaç kişiyle dalga geçmiştim çıkma konusunda fakat sınıfda 2 tane kişi dalga geçiyo biri dalga geçtigim laftan anlıyo öbürüde sürekli dalga geçiyolar küfür ediyolar dalga geçiyolar aklı sıra diğerinin üzerine yürüdüm sinirlendim vurdum gülüyo oda üzerime yürüdü ayırdılar şimdi ne yapayım sizce döveyim mi? susayım mı? nasıl unuturlar?
döv ve sus unuturlar
Dal tabi ne duruyon benim favori taktiğim hayaları vurup sonra dövmek çünkü sen hayalara vurmazsan adamda güçlü bişeyse sen nakavt olursun.
Dalga geçiyolarmış görende sanıcak erkekle çıkıyosun
quote:
Orijinalden alıntı: spike_lee
-Çıkmaya -Sınıfta
2 kere dalga geçiyolar kullanmışsın devrik cümle olmuş..
Konuya gelince;
Sakin Ol ŞAMPİYON !
vur kırbaçı hepınız benımsızınız ulen de bellıkı kıskanıyorlar
kıskanıyolar belliki.bıçakla hafiften boğazlarını kes sonrada yaraya kolanya veya tuz sür
Bence döversin ben de 2 kıza teklif ettim 2 side reddetti sonra dalga geçtiler 4 kişi falan 4 ünü de dövdüm ayrı ayrı
iyide olağan bir durumdur eğer sevgilin çoğu kişi tarafından çirkin sayılırsa dalga geçerler ama çok güzelse de bilki ozaman kıskançlıklarından dır
quote:
Orijinalden alıntı: Elendil03
iyide olağan bir durumdur eğer sevgilin çoğu kişi tarafından çirkin sayılırsa dalga geçerler ama çok güzelse de bilki ozaman kıskançlıklarından dır
çirkin sayılıyo ama bana güzel geliyo napıyım ya 1-2 geçerler sonra susarlar mı ya bitek bu eleman ne dayaktan ne güzel sözden anlıyo vurunca oda üzerime yürüyo kısa boylu bişi ne yapsam???
dayak ye ve dalga geçmelerine izin ver.
En azından ben bunu yapabiliyorum kız arkadaşım var, sağ elimle sevgili değilim gibisinden laf çak konuşmazlar bir daha.
göm kafayı
quote:
Orijinalden alıntı: Heaven&Hell
En azından ben bunu yapabiliyorum kız arkadaşım var, sağ elimle sevgili değilim gibisinden laf çak konuşmazlar bir daha.
sanki sevgilin hergün veriyorda derseler
Ne anlamda dalga geçiyolar anlamadım bir insanla biriyle çıktığı için nasıl dalga geçebilirsin ki uğraşsan da olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Elendil03
quote:
Orijinalden alıntı: Heaven&Hell
sanki sevgilin hergün veriyorda derseler
o zman kökten çözüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme