Şimdi Ara

Kızla buluştum. Şimdi ne yapmam gerekiyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hemen konuya girmek istiyorum. Bir iki hafta öncesinde başıma bazı olaylar geldi. O olayların birazdan anlatacağım olaylarla pek ilgisi yok açıkçası. Sizin fazla zamanınızı almak istemediğimden dolayı bu kısımları atlıyorum. Neyse işte bu olaylar sonrası aklıma bir arkadaşım geldi. Dediğim gibi fazla alakası yok aslında ama aklıma düştü işte.

Bu arkadaşla zamanında üni'de ortak bir ders almıştık. Sadece tek bir ders. Samimi olmuştuk biraz. Ama kısa süre tabi. 3-4 ay en fazla. Sonrasında ise aradan uzun bir süre geçti. 5.5 sene falan. Bu süre içinde kendisi ile hiç görüşmedim, konuşmadım, buluşmadım. Zaten bizim bölümden de değildi.

Ama aklıma düşmüştü bir kere. Ben de içimde kalmasın diye yazdım kıza "Nasılsın" (sadece tek kelime değil tabi de diğer kısımlarını yazmıyorum) Açıkçası pek umudum yoktu. Tamam o zaman kısa bir süre samimi olmuştuk ama o kadar yani. Kız belki beni hatırlamıyordur bile diye düşünüyordum. Zaten üni'de herkes herkesle samimidir. çünkü herkes birbirinden ders notu alır, dersle ilgili bişey sorar falan. O yüzden pek sevmediğin arkadaşlara bile samimi davranabilirsin.

Neyse işte mesajı attım. Beklemeye başladım. Kız cevap yazdı. Sanki biz 5.5 senedir sürekli görüşüyoruz da son 1-2 aydır görüşemiyoruz gibiydi. Biraz şaşırdım doğrusu. Çünkü ben kızı fazla ürkütmemek için normal yazıyordum. Ama kız gayet rahat yazıyordu, oldukça samimiydi. Ben de bir an vanpirliğime denk geldi galiba 3-5 mesaj yazdıktan sonra "görüşelim" dedim hemen. Ama "görüşelim mi" değil. direk "görüşelim". Daha doğrusu "müsait olduğun bir gün görüşelim" dedim. Kız da "görüşebiliriz" dedi.

Gerçekten çok heyecanlanmıştım. Çünkü kızdan hoşlanıyordum biraz. Diyeceksin ki madem hoşlanıyordun neden bağını kopardın o zaman. Neden açılmadın kıza. Ne bileyim işte. Belki cesaretim yoktu. Belki umutsuzdum. Ayrıca farklı bölümdeydi kız. Başka ortak alacağımız ders yoktu. Ortak bir grupta falan da değildik. Ortak arkadaşımız yoktu. Haliyle görüşemedik. Neyse işte. İlk gün herşey mükemmeldi sizin anlayacağınız.

Sonrasında kızı görüşmeye davet etmeden önce bi kaç konu açayım da muhabbet edelim dedim. Hemen yazmadım aslında. 2-3 gün sonra yazdım tekrar ancak gel gelelim kız bu sefer çok soğuktu, fazla iplemedi beni. Ardından sonraki gün yine yazdım, yine iplemedi. Aslında fazla kızmadım kıza. Çünkü ben kızın yerinde olsam, en son 5.5 sene önce görüştüğüm biri bana direk "nasılsın, iyi misin, görüşelim mi" dese, ben "sen hayırdır bilader" derim. Kız da haklı bir yerde. Çünkü erkekler biraz vanpir gibidir. Öyleyiz işte. İnkar etmiyorum.

Kızın böyle davranması biraz kafamı karıştırdı ama yine de kafamı toparladım, kızı görüşmeye davet ettim. "İstediğin yerde istediğin zaman buluşalım" tarzında da değil. Sanki sürekli görüşüyormuşuz gibi yazdım. Biraz emrivaki yaptım yani, "şu gün şu saat şuraya gelebilir misin" dedim. Gelirse gelir, Gelmezse gelmez diye düşündüm.

Kız görüşmeyi kabul etti. Çok heyecanlanmıştım. Gittim kendime bikaç parça kıyafet aldım. Aslında kızla görüşmek için almadım. Zaten kıyafet alacaktım. Almışken yeni gömleği giyerim dedim ben de.

Cumartesi saat 3:30'da buluşacaktık. Oraya gittiğimizde ne konuşuruz ne yaparız bilemiyordum. Eğer sohbet muhabbet iyi giderse akşama kadar takılırız diye düşünüyordum.

O gün sabah erkenden kalktım. Duş aldım. Hafif bir kahvaltı yaptım. Yeni aldığım gömleği ütüledim. Zaman çok hızlı geçiyordu. Evden çıkmadan önce biraz bişeyler atıştırdım. Dışarıda yediğim yemekler bazen midemi bozabiliyor. O yüzden riske atmak istemedim. Gerekirse dışarıda hafif bi şeyler yerim diye düşündüm.

Saat 3:15 gibi buluşacağımız yere vardım. Aradan 5-10 dk geçmeden kız geldi. Oldukça neşeli görünüyordu. Ona 5.5 yılda yaşadığım herşeyi tek tek anlatmak istiyordum. Ancak onun anlatacak daha çok şeyi vardı sanki.

Konuşmaya başladık. Sohbet çok iyi gidiyordu ancak kız arada bir vanpir görmüş gibi tedirgin davranıyordu. İstersen başka yere gidebiliriz, burayı fazla beğenmedin galiba dedim. Benim için farketmez dedi. Ancak memnun olmadığı belliydi. Biraz ısrarcı oldum. Kalktık. Başka bir mekana gittik. Ancak kızın davranışlarındaki gariplik değişmemişti. Sanki bana söylemek istemediği ama onu aşırı derecede çok rahatsız eden bir durum vardı.

O sırada aslında ayaklarımın t.ers döndüğünü fark ettim. Şok olmuştum. Daha önce hiç z.ebhani olduğumu bilmiyordum. Acaba çok heyecanlı olduğumdan dolayı mı olmuştu. Evde yediğim yemek mi dokunmuştu. Yoksa kanlı dolunaydan mı etkilenmiştim bilemiyordum. Arada gözüm seyiriyor, kızın kolunu kemirmek istiyordum.

Sohbet boyunca hiç susmamıştık. Ancak bir ara bir sessizlik oldu. Gözlerine baktım. Gözlerinde korku vardı. Heyecanlı, telaşlı ve korkulu gözlerle bana bakıyordu.

Ben vanpir değilim dedim. Biliyorum dedi. senin tam olarak ne olduğunu çok iyi biliyorum, ama yine de seninle görüşmem doğru olmaz dedi. Çünkü ben aslında yarı insan yarı göl kızıyım dedi.

Şaşırmıştım. Çünkü daha önce hayatımda hiç göl kızı görmemiştim. Göl kızı ne ola ki dedim. Deniz kızı olmasın sakın dedim. Ve bana ailesi ile ilgili tüm gerçekleri tek tek anlattı.

Kızın ninesi deniz kızıymış. Akdeniz'de yaşarmış. Genelde Adana kıyılarında takılırmış. Hatta ninesinin annesi Arnavutluk'ta Vlore şehri sahillerinin en elit deniz kızlarından biriymiş. Sonrasında doğuya göç etmişler. Kızın annesi de kızı akdeniz'de dünyaya getirmiş. Ancak sonrasında Van Gölü'ne göç etmek durumunda kalmışlar. Maddi nedenlerden ötürü. Kız fazla detay açıklamak istemedi. Ben de onu üzmemek adına fazla üstelemedim. Ancak Van Gölü'ne göç ettikten sonra durum daha da kötüye gitmiş. Annesi Van Gölü'ne adapte olamamış bir türlü. Ben o zamanlar çok küçüktüm, Akedeniz'i hatırlamıyorum bile dedi. O yüzden adapte olmakta çok zorlanmadım dedi. Ancak hayatının en güzel günlerini Akdeniz'de geçiren annesi için zor günler başlamış. İnsanların annesini Van Gölü Canavarı olarak görmesi ise tüm zorlukların tuzu biberi olmuş adeta. Sonrasında annesi daha fazla dayanamayarak intihar etmiş.

Kız tek başına savaşmak zorunda kalmış hayatın gerçekleri ile. O da uzun süre dayanamamış. Yine de içinde yaşama sevinci olmasından dolayı hayata tutunmuş ve hayatının geri kalanını insan olarak geçirmeye karar vermiş. Kutsal sudan içerek insan olmuş. Ama dediğine göre yarı göl kızı yarı insanmış. Yani bazı deniz kızı özelliklerini hala koruyormuş. Mesela vanpirlere asla dokunamam dedi. Hayır dedim. Sen göl kızı değilsin, sen deniz kızısın dedim. Beni teselli etmeye çalışma dedi. Çok duyguluydu. Neredeyse ağlamak üzereydi.

Akşam saat 8 olmuştu. Zamanın nasıl geçtiğini anlamamıştım bile. Artık kalkalım dedi. Bu görüşme beni çok etkilemişti. Seni evine kadar bırakayım dedim. Hayır ben bi taksiye biner giderim dedi. Israrcı oldum ama faydası yoktu. Dışarı çıktık. İlk gelen taksiye el ettim. Tekrar görüşür müyüz dedim. Bilmiyorum dedi. Sesi hala ağlamaklı gibiydi. Hoşçakal dedim. Taksiye bindi ve gitti. Eve nasıl gittiğimi hatırlamıyorum bile. Kafam bir milyondu. Kahve yapıp içmek istedim ama çok yorgundum, koltukta uyuya kalmışım.

Ertesi gün pazardı. Saat 11-12 gibi uyandım. Duş aldım. Güzel bir kahvaltı hazırladım kendime. Herşey normal gibiydi ama sanki kendimde değil gibiydim. Kendimi robot gibi hissediyordum. Sanki tüm hislerim alınmıştı. O gün ne yaptım nasıl zaman geçirdim bilmiyorum. Boş boş tv'ye baktım. Bir ara dışarı çıkacaktım. Çıktım mı çıkmadım mı bilmiyorum.

Ertesi gün her zamanki saatte uyandım. İşe gittim. Biraz kendime gelmeye başlamıştım. Bir kaç gündür bu şekilde devam ediyor. Kızla tekrar görüşmek istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum. Kafam çok karışık. Acaba tekrar aramalı mıyım yoksa o günkü olanlar hiç yaşanmamış gibi hayatıma kaldığım yerden devam mı etmeliyim bilmiyorum. Ne zaman telefonuma bir mesaj gelse acaba ondan mı geldi diye bir umutla bakıyorum telefona.

Bu şekilde beklemek beni çok yoruyor. Belki 5-10 gün sonra unuturum bilemiyorum. Ama vazgeçmek istemiyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor. Kızı arayıp "seni çok özledim" demeli miyim. Offf gerçekten çok kötü durumdayım. Bana yardımcı olabilir misiniz yoksa olamaz mısınız onu da bilmiyorum. Aslında sırf kafam biraz dağılsın diye yazdım bunları. Gerçmişi unutmaya çalışmak hiçbir sorunu çözmeyecek. Ama geçmişle yüzleşecek kadar güçlü hissetmiyorum kendimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deniz kizi,. Zebani,yarı gol kızı,gel abi ne ararsan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensuski -- 9 Ağustos 2018; 12:28:12 >
  • Öf bu ne ya çok uzun

• Uzun süredir bekliyodum seni Z3b4n1 !

• Bu kadar uzun yazacak ne var bilader kisa kes

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dh de bunun hepsini okuyacak adam tanımıyorum, zebani oldugunu baştan belli etmişsin zaten
  • Sensuski kullanıcısına yanıt
    Hocam Van gölü canavarı ve kutsal suyu kaçırmışsın. Ayrıca vanpirler de var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Hocam çok uzun oldu ama parmaklarıma hakim olamıyorum. Yazdıkça yazasım geliyor.

• Adalande kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de uzun konuları okumuyorum

aslında başı bence gayet bir normal başlıyor. Ama ortalarda fazla saklayamadım herhalde. Tecrübesizlik.

• Hepsini baştan sona okudum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yonja dan 30 dakika yazışıp ilk kez buluştuğum kızı direkt eve atmıştım
  • YalamaYapanVida kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Kaç puan verirsin 10 üzerinden?

• transformers eklersen daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Teşekkürler hocam. Kaç puan verirsin 10 üzerinden?
    1

• YalamaYapanVida kullanıcısına yanıt
    Hadi ya o kadar kötü mü.. Kurguyu geliştirmem lazım

• Suzuya.Juuzou kullanıcısına yanıt
    Hocam transformers fazla sevmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Hadi ya o kadar kötü mü.. Kurguyu geliştirmem lazım
    0 eklemeyi unutmuşum.

• Önce yorumları okuduğum için zbaniye denk gelmedim

• MağaraAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam asıl tema zbani değil. Deniz kızı ve vanpir asıl tema

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.