Şimdi Ara

Kızla başımdan geçen olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Fazla detaya girmeyeceğim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Kızla 1 yıldan beri tanışıyoruz. Sürekli iletişim halindeydik , ta ki 1 hafta önceye kadar. Kızla ilk 3 hafta konuşmamız gayet iyi gidiyordu. Okul zamanı tenefüslerde sürekli birbirimizle görüşüyorduk. Tatil boyunca da 10 kere falan buluştuk. Neyse.

Boyu boyuma uyuyordu, oturması kalkmasını biliyordu. Çok geçmeden onu sevmeye başladım. Konuşmalarımız kıskançlık ve ilerisi için planlar içeriyordu ama ben bir türlü emin olamamıştım. Bir gün ona sevdiğimi söyledim, o beni reddetti. Arkadaş kalalım dedi. Ben de tamam dedim ve onla ondan sonra çok az görüşmeye başladık.

Konuşma birden kesilince de hiç umudum kalmamıştı. Sonra bir gün bundan yaklaşık 2 ay önce bana ilerisi için bir şeyler olabileceğini ama şu an için hazır olmadığını sadece flörtleşebileceğimizi söylemişti ve ben de kabul ettim tabi. Bu olay tatilin hemen başında oldu. Sonra kavgalar başladı , sürekli didişiyorduk. Ben çözüm yolları ararken o bana aniden başkasını sev dedi. Ben de olmaz dedim. O da bu işi bir sonuca bağlamamız gerektiğini söyledi ve ertesi gün buluşalım dedi ki bu da tam 1 hafta önceydi. Bir kafede buluştuk. Konuştuk falan biraz sonra flört dönemince çok çabaladığını fakat olmadığını bu yüzden arkadaş kalmamızın iyi olacağını söyledi.

Ben o an zebaniye dönüştüm kafedeki herkesi öldürüp kasiyerden para arakladım. Süper ninja mercan dede gelip beni öldürmeye çalıştı fakat kızı onun üstüne fırlattım. Sonra polisler geldi ve beni zindana attılar. Sonra bir baktım ki onlar da zebaniymiş . Şu anda kebap partisi yapıyoruz ve içerde beni bekleyen çok güzel bir latin zebani var kaş göz yapıyor bana. İşimi yapacağım beyler. Görüşürüz. Fazla vurmayın.

• OKUMAYIN ZEBANİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok bos adam var burda çok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    "Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch
  • megi21 kullanıcısına yanıt
    Hocam deneme amaçlı csb yazdım sadece. Forumun eski haline dönmesi lazım .
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.