Şimdi Ara

KIZINIZ DAMAT ADAYINI GETİRDİ VEEE...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizinle tanıştırdı ama oğlanı gözünüz tutmadı içinize sinmedi..kızınızda çocuğu seviyoda seviyor...Tepkiniz ne olurdu????

• Kızım kendi seçimin ???

Bak ileride ben sana olacakları anlatıyım... ama yine de illa ki istersen sen bilirsin...

Eger olmaz hayt huyt derseniz bu iş olmaz, ters teper size karşı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziborotty

Kızım kendi seçimin ???

Bak ileride ben sana olacakları anlatıyım... ama yine de illa ki istersen sen bilirsin...

mücadele etmezsin yani??
  • o adamı evime almam nezaketten aldım diyelim takibe alırım kızıma bişeyler yaparsa (yanyana oturursa,elini tutarsa...) korum kafayı hiç acımam dalarım
    zaten sinirli biriyimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_gs -- 14 Mayıs 2007; 16:53:05 >
  • Hobaaa burdaki yaş grubu genelde beğenilmeyi bekleyen damat adayları
    aralarında kızı vermem diyen çıkmaz galiba..
  • Büyük konuşmamak gerekir ama ailemin annemin babamın gözünün tutmadıgı birini ben hiç tutmam

bir kere sorulmalı aile olumsuz cevap verdiyse ustune gidilmemeli zira herseyde bir hayır vardır anne ve babanın rızası olmadıgı işlerde bereket hayır olmaz zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Birce

Büyük konuşmamak gerekir ama ailemin annemin babamın gözünün tutmadıgı birini ben hiç tutmam

bir kere sorulmalı aile olumsuz cevap verdiyse ustune gidilmemeli zira herseyde bir hayır vardır anne ve babanın rızası olmadıgı işlerde bereket hayır olmaz zaten

güzel bir açıklama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben konuşurda konuşurdum...rahatsız olduğum noktaları endişelerimi içerisine hayat tecrübelerimide katarak anlatırdım ama buna rağmen kızınız sizin sözünüzü dinlemiyor ben onu çok seviyorum illede evleneceğim diyorsa ne olacak durum? burası işin bam telinin koptuğu yer galiba...
  • kızın yaşına bağlı bence 17 18 yaşlarında bu konuda biraz daha inatçı oluyoarlar ama yinede sonuna kadar savaşmak ve neden istemediğini güzelce anlatmak lazım.

quote:

Büyük konuşmamak gerekir ama ailemin annemin babamın gözünün tutmadıgı birini ben hiç tutmam

kesinlikle katılıyorum evlenecek adam çok bulunur ama insan yeni bir anne baba bulamaz.
  • tabi şunu unutmamak gerekir

kızlar kurnazdır allam eder kellam eder kabul ettirmesini bilir olayı da kılıfına bir güzel uyduruverir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Birce

katılıyorum!
  • ikisinide siverim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

quote:

Orjinalden alıntı: Ziborotty

Kızım kendi seçimin ???

mücadele etmezsin yani??

yok bu mücadele değil kendi düşen ağlamaz denir sanırım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.