Şimdi Ara

Kızının Yanında Şah Damarı Kesilerek Öldürülen Kadın (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
2
Favori
116.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
463 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Devleti suçlamayın derken Amerika'yı örnek veriyorsun, ama sonra Amerika devletinin gerekeni yaptığını, sorunun halkında olduğunu söylüyorsun.
  • aynen oyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fuow kullanıcısına yanıt
    İyi de biz gerekeni yapmadığı için devleti suçluyoruz sen ise gereğini yapan devleti örnek göstererek bizim devleti suçlama diyorsun. Daha nasıl basit anlatabilirim bilmiyorum.
  • Ya demek istediğim adam gerekeni yapmanin idam olduğunu söylüyor tamam idam edelim adami amerikada da idam var olaylar halen devam ediyor yani idam etmemiz bir seyi degistirmeyecek diyorum ölen öldü bende idam edilsin isterim adamin idam edilse bile sonra yorumu yazdigim adam cikip "bu cinayetleri isleyen devlettir" diyecek diyorum bu ise yapilabilecek bir sey yok demek istiyorum olaydan bildigim bosanmislar yeniden evlenecegini ogrendiginde oldurmus dogru mudur? oldurmesine devlet ne yapabilirdi bu olayda demek istiyorum her bosanan adami idam mi edelim yani ben orda adamin baska seyleri suclamasindan hosnut degilim. asiri milliyetci ya da fasit degilim bu arada yanlis anlama

• quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

Nerden duydun içerde adamın varmi

Alıntıları Göster
    kapali meslek gruplardan birinde yazdilar. bardakla bogazinin kesildigi iddiaya göre sadece öldüğü veya yoğun bakımda olduğu net değildi. yazan da işin içinden antalya serikten biri. ama bu saate kadar ses yok. teyit edildi dendi ama kolpa ihtimali artiyor benim icin. ondan iddia dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fuow kullanıcısına yanıt
    Gerekeni yapmasından kastım idam edilmesi değil. Zaten idam cezasının caydırıcı olmadığı istatistiklerle kanıtlanmış durumdadır. Kadına şiddet konusu çok boyutlu bir konu ve sadece cinayet olarak kendini göstermiyor. Eleştirilen nokta Türkiye devletinin kadına şiddet konusunda üzerine düşeni eksik yapmasıdır hatta yaptıklarıyla bu şiddeti körüklemesidir.

Amerika'da bunlar normal karşılanıyor dedin. Ben hiç Amerika'da bulunmadığım veya bu konuyla özel olarak ilgilenmediğim için bilmiyorum, o yüzden sana soruyorum. Sorduğum soru Amerika devletinin kadına şiddet konusunda neyi eksik yaptığıydı.
  • eksik bir şey yaptigini belirtmedim amerikanin dedigine katiliyorum benim dediklerim ilk yorum yaptigim adamaydi

• Başına gelince insan anlıyor:
    Bu tür olayların esas sorumlusu 6284 numaralı kanundur.
    Kadının beyanı ile kocası olan erkek ve erkek tarafın akrabaları hakkında otomatik olarak uzaklaştırma kararı çıkarılabiliyor. Delil aranmıyor.
    Boşanmaya çalıştığım pislik özellikle görüş günlerinde çocuğu aldıktan hemen sonra karakola gidip şahsımı ve annemi şikayet etti “Bana hakaret ettiler” diye. Anında annem ve benim hakkımda 1 aylık uzaklaştırma kararı verildi.
    İtirazım “6284 Sayılı Kanun gereği verilen tedbir kararlarında delil aranmaz” dendi.
    Ben itirazımın reddi kararının bozulması için “Kanun Yararına Bozma” dilekçesi verdim. Bu talebimde “İtiraz edilen kanun yasa hükmünde olmayıp tedbir uygulaması olduğundan reddine” denilerek red edildi. Yani en üst mercii de itirazımı red etti.
    Ben de T.B.M.M. Dilekçe Komisyonu’ na 6284 Sayılı Kanunda keyfi uzaklaştırma kararlarının sınırlandırılması talepli dilekçe verdim. Dilekçemin işleme alındığı bilgisi verildi.

Bu arada uzaklaştırma kararının bitmesine 1 gün kala pislik haber vermeden çocuğu yine almaya gelmiş. Ben çocuğu dışarı çıkardığımda o sırada evde olan annemle muhatap olmuş.
    Eve dönünce durumu öğrendim ve pisliğin yapacaklarını tahmin ettiğimden hemen mahalle karakoluna gittik. Pislik bizden önce oradaydı ve polise ifade veriyordu.
    Ardından sıra bize gelince annem hakkında yine hakaretten şikayetçi olduğunu öğrendik. Annem ifade verdikten sonra polise “Ben de bu kadından şikayetçiyim huzurumu bozuyor” diyerek karşı şikayette bulundum. Üstelik ifademde 1 aylık uzaklaştırma kararının bitmesine 1 gün kaldığı halde bu kadının annemi tutuklatmak maksadıyla kimseye haber vermeden ikametime geldiğini belirttim.
    Hatta olay anına ait sesli video kaydını ibraz ettim. Kayıtta hiçbir hakaret söylemi olmadığı açıkça görülebiliyordu.
    Ancak annem hakkında yeniden ve bu defa 3 aylık uzaklaştırma kararı verildiği halde benim şikayetime takipsizlik verildi.

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Sözde hukuk, sözde cumhuriyet, sözde laik bir (!) devletiz. Atatürk'ten sonra gelen bütün cumhurbaşkanları İsmet İnönü'de dahil hiç kimsenin bu ülkenin çıkarı için yönetim yaptığını düşünmüyorum.

1930'larda uçak üreten ülke şimdi bir ekmeğin bile ithal ediyor hammedelerini. Cumhurbaşkanı; öğretmenlik görevini üstlenmeli ve halkı sahiplenmelidir. Cumhurbaşkanı, insanlara üretimi göstermeli ve aşılamalıdır. Âhlak dersi vermeli, insanlığı aşılamalıdır. İnsan olamazsak bir yere varamayız. Sırf Mesut Çevik abiyi sevdiğim için bu forumdayım 7 yıldır. Ama mide bulandıran olaylarda sinirimi zıplatıyor.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Benim onerim hayata gecmis olsaydi o kadin hayatta olurdu. Bu konuda bilgim varki bi fikrim var. Senin gibi bos beles millete sallamiyorum.
    Bilgin varsa, fikrin olsun. Olsun ki fikrini tartisalim

Bi bitmediniz su memlekette anasini satayim, her yapilani elestirmek her fikir sunani yaflamak nedir arkadas ? Bi haltada maydonoz olmayin la ekmeginize bakin.

• :((

• Öncelikle cinayetin kadını erkeği yoktur hepsini kınıyorum ve Allah a havale ediyorum ama bunu evveliyatini kimse sorgulamıyor .
    Zamanımız artık herşey madiyat oldu bir kıza biri bir iki güzel kelime edince ve hele hele araba biraz para da varsa tamamdır kimse bu herif necidir ne tapar ne eder sorgulamiyor tamam diyor hayatımin aşkını buldum diyip cumburlop yatağa sonra bir çocuk ve oda ne adam da uyuşturucu içki her türlü ahlaksızlık ama malesef ortada bir çocuk artık geri dönüş çok zor hadi bosanalim mahkemede hakim zaten bir bıkmis tek celsede bosuyor tabii her boşanan birbirini girtlaklamiyor dedim ya adamda her yol var mutlaka sizinde cevrenizde böyle tipler vardır bir abiniz olarak size tavsiyem (50 yaşındayım) birinden hoslandiginiz zaman bacak aranizla değil beyninizle düşünün özellikle kizlar buradan millete feministlik taslayacaginiza kafanızı kullanın zaten her alanda ahlaksız bir milletiz evleneceginiz insanı daha iyi tanımaya çalışın ve paradan önce kişiliğine ve ahlaki değerine bakın yoksa birgün karsinizda eli kanlı bir katil bulabilirsiniz

• Üzülmekte kınamakta eylemde üstümüze yok. Gelecekte bu olaylar son bulacak mı sizce? Bence hayır. Kadınlar bu tarz erkekle ilişki kurmamalılar. Tanıdığım bir adam var telefoncu psikopat ne yapacağı belli değil karısı napim çok seviyorum aşığım diyormuş. Yapabilecek bişey varmı sizce? Bence kanun eğitim vs etkisiz etmenler.

Eee ölümü hak etti yani?

• Bat-Man kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey olamaz ama arada yaşananları göz Ardı edemeyiz

• Kolomen_596 K kullanıcısına yanıt
    hepsini cebini düşünüyorum gerisi boş millet kısa yoldan milyar milyar para kazanma yolu arıyor
    söylenecek çok şey var işte
  • Prim + Duyar kasmak için boş muhabbet yapma...

Öldürülen dövülen kadınların bazıları kendileri gerçekten hakedebiliyor.
    Erkeğe yapmadıkları kalmıyor.

Kuzenım de boşandı eski eşine nafaka veriyor, Eski eşi nafaka kesilmesin diye Sigortasız çalışıyor ve evlenmiyor,Birlikte yaşadığı adam var.

Bir kere kuzenim dövmek zorunda kaldı ama olmuyor bazıları gerçekten erkeği çok zorluyor.Erkekler suçlu kadınlar melek değil.
    Bunuda unutmayın erkek durup dururken pskolojik sıkıntısı yoksa öldürmez bence arada kim bilir hangi olaylar oldu ne oldu bilemeyiz.

Kendi kuzenımden örnek verdim, çocuk yarın bir gün eski eşini öldürebilir çünkü nafaka ödemezse maaşına haciz geliyor farklı sıkıntılar var.

Senin eşin boşansın nafakayıda sevgilisi ile yesin üstüne evlenmesin ve sigortasız çalışsın bakalım sen ne yapıyorsun çok farklı bir pskoloji yaşamayan anlamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Hadi koca denilen andaval itin şerefsizin biri. 10 yaşında çocuğun gözünün önünde kadının boğazını kesiyor. Peki Türk toplumuna ne diyeceğiz? Her trajedi de, her olayda eline sadece telefon alıp, video çeken şerefsizlere ne yapacağız? "Ölmek istemiyorum" diyen kadının gözünün içine baka baka video çeken şerefsizler ne olacak?

Kadını orada ameliyata alın demiyor hiç kimse. Hadi ilkyardım eğitiminiz de yok. Hiç mi film izlemediniz. O video çeken şerefsizlerin aklına video çekmek geliyor da, bir yerlerden bir şeyler bulup, kadını uzandırıp, boğazına tampon yapmak, ya da ortalığı ayağa kaldırmak kimsenin mi aklına gelmiyor? Orada onca kalabalık ne bok yiyor? Farkındalık sadece video çekip, sosyal medyaya atmak mı?

Sövmeden en kibar şekilde bunları diyebiliyorum. Yöneteninden halkına kadar, hepsinin köküne kibrit suyu.
    Arkadaş düşünme kabiliyetiniz mi yok ?

Bu video olmasaydı kim görebilcekti, unutulup gidicekti. En azından ses getirdi, tepki getirdi. Şah damarı kesilmiş. Oluk oluk kan akıyor.....

Şimdi bu adam içerde 3 öğün yemek yiyecek, sporunu yapacak, tv izleyecek.. yan gelip yatacak öyle mi ?

İdam şart...

Arkadasim anlama kapasiten beni felc etti resmen. Her ne sart altinda olursa olsun hickimse hickimseyi olduremez. Ne demek kuzenim oldurebilir sen hasta ruhlumusun ?
    İyi yada kotu her ne sart olursa olsun ben birinin bi baskasini oldurmeye calistigini gorursem cekerim beylik silahimi geregini yaparim.
    Tutup esini oldurenide savunan kisi babam dahi olsa kansizdir bu tartismaya acik bi konu degil.
    Bu ulkenin kanunu bu arkadas hesabina gelmeyen defolur gider kimse kimseyi zorla tutmuyor

• Olaylar öyle bir hal alıyor ki cinnet getirip taraflar bir birini öldürüyor yaralıyor

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.