Şimdi Ara

Kızın yanında konusamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızla whatsapta aralıksız 7-8 saat her türlü konuyu konusuyorum ama yanına gidince yüzyüze heyecanlanıyorum heralde konusamıyorum hiçbir şey. Hani whatsapta az konusup gerçekte de az konussak bi denge olucak ama bu kadar samimi olup whatsapta, gerçekte bi okadar uzak olmak çok zorluyo beni. Ne yapmamı önerirsiniz

• hmm üzüldüm krdşm....

kızın instası war mı ya hı atsana :d
  • rasputin in alive kullanıcısına yanıt
    atamam atarsam aşık olursun o kadar güzel çünkü :)

normalde de erkeklere karşı bile yeni tanıştığım biriyse fazla konuşamam yeterince ısınana kadar çekingenim
  • Kız da aynı şekilde susuyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akbey617 kullanıcısına yanıt
    kızda da birazcık soguluk çekingenlik oluyor ama benim kadar değil. Bazen konu acmaya calısıyor konusmaya calısıyor. Whatsapta yaptığımız saçma espirileri birlikteyken de yapıyor gülelim diye ama ben tepki vermiyorum :/
  • İSİMSİZadam İ kullanıcısına yanıt
    Otizmli olma ihtimalin yüksek hocam. Muhtemelen bu kızla da bir şey yaşamayacaksın. Ağzı laf yapan, yakışıklı birisi deneme kabininde hunharca becerecek kızı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seni küçük acımasız p.ç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir kızın "tatlısın" demesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dr.RızaNur D kullanıcısına yanıt
    Bu konuda çok haklısın, arkadaşın bakmaya kıyamadığı kızı elin oğlu deneme kabininde fütursuzca çirkin şeyler yapabilir :) Hayat işte, hayatın cilvesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.RızaNur

Otizmli olma ihtimalin yüksek hocam. Muhtemelen bu kızla da bir şey yaşamayacaksın. Ağzı laf yapan, yakışıklı birisi deneme kabininde hunharca becerecek kızı.
    Otizm ne alaka birde dr koymus nickine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Rıza Nur bugünkü saygı değer birçok tarihçinin kafası gidik dediği biri kurtuluş savaşı döneminde bürokrat olmuş bir doktor Lozan görüşmelerine de gitti İsmet Paşa ile daha sonra Gazi Atatürk' e mesnetsiz iftiralarla saldırmış biri.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.