Şimdi Ara

Kizin Sevgilisi Oldugunu Ogrendim. Ciddi Yardim Gerek.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
4
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cevaplanmasi gereken cok soru var. oyle belli bir mantikla, kolaylikla cevaplanabilecek sorular da degil. askta mantik yoktur cunku. aci vardir, gozyasi vardir, hayal kirikligi vardir.

uzun suredir mutluydum. bir seylerin ters gidecegi burdan belliydi zaten. ama asla boyle aniden beklemiyordum. bu kez gercekten umutlanmistim oysa. gercekten iyi gidiyor diye dusunmustum. butun gun birliktelik, yakinlasmalara izin verme, merak etme... hic beklemiyordum, belli de etmedi zaten. rutin bir gundu benim icin. gece uyuyamayacagim aklimin ucundan bile gecmemisti.

demistim ya, cevaplanmamis sorular... buyuk ihtimal hep oyle cevaplanmamis olarak kalacaklar. ben sevgilisi olan birine yakin olamam cunku istesem de.

birlikte otururup cay iciyorduk. bir seylerin ters gittigini telefonu elinden dusurmemesinden anlamistim. hep yaptigi sey mesajlasmak diye dusundum. ama yazarken sekilden sekile girmesi ve beni umursamamasi o an konustugunun daha degerli odugunu anlamama yetti. sakayla karisik ne o benden habersiz sevgili mi yaptin dedim. askta en kucuk umut yeter insana. arkadaslar iste diyecegini umut ettim korka korka. vardi zaten, iki ay oluyor dedi. o an gulmeye caistim sadece. nasil aptal gozukuyordum kim bilir. felakete karismis bir guluseme... terkedilmis bir sehirde beton yiginlarinin arasindan cikan bir cicek gibi. o da tedirgin olmustu. Ne yapacagini bilemedi. belli ki konustugu kisi kadar olmasa da degerim vardi. ne yapacagimi bilemedim. sacma birkac soru sordum sevgilisinin adini falan. Tam olarak hatirlamiyorum simdi. su an hatirlayacak durumda da degilim zaten. sonra kaktik. yanindan kosarak uzaklasmak istedim. o an orada aglamak istedim, onun omzunda. ayakta zor dururken duraga kadar biraktim onu. bu kez beklemedim otobusun gelmesini. Her ders cikisi oraya kadar birakir, beklerdim oysa. uzaklasmak istiyordum cunku. kuru bir gorusuruz deyip arkama bakmadan ayrildim oradan. Belki karsisinda aglamamak icindi. artik sahte sahte gulumsememe gerek yoktu. odaya attim kendimi ama kendim degilim. ne yapacagimi bilemez halde ve bitap dusmus durumdayim. Onunla iyi gitmiyor zaten sikildim da, cok uzerime dusuyor dedi. hayir o kadar salak da degilim. ıki ay neredeyse her gun birlikte olup da sevgilisi oldugunu anlamayacak kadar. hic bahsetmedi. yanimda konusmadi bile. bir fotograflari bile yok. guya etrafina bahsetmeyi sevmiyormus sevgilisinden. Sosyal aglarda da hesabi yokmus. dertliyim be konu disi. Yakin davraniyordu oysaki. En sevdigim de baskalariyla konusurken hep "biz" diye bahsetmesiydi. ders programini bile bu sene birlikte yapmistik. tatil sonrasi dersler ortak oldugu icin mecburen yine birlikte olacagiz. ne yapacagimi, nasil davranacagimi gercekten bilmiyorum. Yuzune nasil bakacagim, icimden konusmak dahi gelmiyor onunla. Ben yapay olamam. Ister istemez sogukluk olacak. bir umut var mi onu dahi bilmiyorum. tek bildigim, hissettigim su an icin aci. Saglikli dusunemiyorum, saglikli dusunebilen sizlerin, ciddi yardimlarina ihtiyacim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zor olanı yap,onunla samimiyetine azalt ve uzaklaş en dogrusu bu
  • Guzel yazmissin oncelikle roman gibi okudum tek care baska kiza yonel sevgilisi olan kiza yaklasma uzme kendini

• Sevgilisini bu kadar kotulemisken dogrusu bu mu sizce? Kabullenmek cok zor bunu. Gelecek hakkinda bile plan yapmisligimiz var cunku. Ileride sunu yapariz, soyle yapariz vs. gibisinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 26 Ekim 2013; 0:39:31 >
  • durumun kötüymüş diyebileceğim tek şey aman sigara ve içkilerde dert bulma
  • Yapacağın şey arkanda güneş batarken sessizce uzaklaşmak olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verse Parchalarya

durumun kötüymüş diyebileceğim tek şey aman sigara ve içkilerde dert bulma

Icki degil de sigara konusunda dagittim dersten geldigimden beri.

Niye aci cekiyorum ben?
    Neden hayatima devam etmiyorum? Neden bu sefer kalkip tutunamiyorum?
    Bildigin asalak modundayim bugun. Birsey yapmak da istemiyorum.yemek bile yemiyorum. Yak sigara, sondur sigara... yak sigara, sondur sigara...

Kimse farkinda degil olan bitenin. Er gec farkedecekler ama kimseye anlatamiyorum.

Susuyorum, devam ediyorum. Oysaki icimden yerlere yata yata canim aciyor, yaniyor diyesim geliyor. Devam ediyorum, susuyorum.

Ilk defa boyle olmuyorum ama ilk defa hic toplayamayacakmisim gibi geliyor. Galiba ayaga kalkmami saglayacak cumleleri soyleyecek birileri olmadi bu sefer.

Olmaz boyle.
    Guc her seydir benim icin. Boyle devam edersem silinirim. Kendime gelmem lazim ama once ortalardan siyrilmaliyim. Once icimdeki pisligin beni yerlere aglaya aglaya dusurmesine izin verip, bosalip, rahatlayip tekrardan ayaga kalkmaliyim.

Aglamak da ne zor is.
    Sigara yakmaya gidiyorum ben.
    Bu kez kalbimde sondurmek istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiz bir garip anliyamadim
    11 yıl önce açıldı
    kiz olmak nasil bir duygu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kadar yakınlaşıp sevgilisi olduğunu nasıl anlamadın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cntrl

Guzel yazmissin oncelikle roman gibi okudum tek care baska kiza yonel sevgilisi olan kiza yaklasma uzme kendini

Begendiyseniz eski yazilarima da bakabilirsiniz. Pek ic acici seyler yazamam yasadiklarimdan oturu. Bastan uyarayim.

gonderilmeyen-mektuplar.blogspot.com

• telefonum ses kaydedicisine söyleyecek kelimen kalmayana kadar herseyi anlat, sonra kendini dinle.

kafanda yeni düşünceler oluşacak, bunları da anlatıp dinle, baya bi rahatlarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: _alpoza_

O kadar yakınlaşıp sevgilisi olduğunu nasıl anlamadın?

Yukarida da yazdim, defalarca sevgili muhabbeti dondu, bir kez olsun soylemedi. 1 bucuk senedir dersleri bile birlikte sectik. Haftanin 5 gunu beraberiz yani. Bir telefonla konussa, bir mesajini gorsem anlardim tabi ama yok. Sosyal aglarda da durum ayni sekilde. Bir fotograflari bile yok. Zaten okuldayken interneti kapatiyordu whatsapptan mesaj gelmesin diye. Yanimda hic konusmadilar. O kadar ders arasi var, birlikte yemek yedik, bir kere bile konusmadilar. Gecen geziye gittik birlikte, saatlerce otobuste yan yana oturduk, cok az mesajlasti hatta. Hatta muhabbeti de gecti, arkadsariyla konusuyordu. Ben de sizin kadar saskinim.

• quote:

Orijinalden alıntı: defendus

telefonum ses kaydedicisine söyleyecek kelimen kalmayana kadar herseyi anlat, sonra kendini dinle.

kafanda yeni düşünceler oluşacak, bunları da anlatıp dinle, baya bi rahatlarsin

Daha cok yazmaya calistim o bile icimden gelmedi. Yazdim yazdim sildim. Soylediginiz ilginc ama ben yazi bile yazamazken bunun care olacagini sanmiyorum. Yine de tesekkurler okuyup cevap verdiginiz icin.

• Yazdıklarını okuyunca iki sene öncesine gittim bir kızla tanıştım kız güzel çalışıyor işi de oldukça iyi falan görüşmeye başladık , kızın erdem (isim gerçek değil ) diye bir arkadaşı var erkek devamlı onla takılıyor benle değilken , bu adamı kendine arkadaş diye öle bir köle yapmışki bu adam bunu arabasıyla gezdiriyor ,tatile beraber çıkılıyor 3 4 kişi grup halinde geziliyor,herşeyini bunla paylaşıyor, her çektirdiği resimde bu adam var , herifin o kadar gözü kapalı ki kız bunu benim yanımda terslemesine rağmen genede bu kızdan vazgeçmiyor neyse biz kızla 6 ay kadar çıktık sonra başka mevzuudan ayrıldık..Ben adamın buna körkütük aşık olduğunu bilmeme rağmen büyük olay yapmadım çünkü bu filmi daha önce görmüştüm kızla o adam hakkında zıtlaşmanın bana birşey kazandırmayacağının farkındaydım ..Sonuç olarak anlatmak istediğim kızla ilişkinizin adını mutlaka koyun sevgili ise sevgili olduğunu bilsin yoksa sizin ona olan saf sevginizi aşkınızı size karşı kullanır sizle hem yakınlaşır hem mesafe koyar sizi öle bir aptal yaparki galiba oda boş değil dersiniz içinizde...İşte bu sizi hep ona yakın tutar bilirki hiç yüz vermese 6 ay sonra bırakır gidersiniz onun için ağzına bir parmak bal çalar arada bir ...Senin durumun kötü hemen vazgeç demiyorum ama yavaş yavaş soğutmaya çalış o sana yakınlaşacaktır o zamanda irade göstermen lazım bunun içinde tek çaren kendine başka sevgili yapmak kardeşim ..işin zor geçmiş olsun..

• Simdi asil sorun su,

Bazen diyorum hic bugun yasanmamis gibi devam mi etsem, sonucta 2 ay boyle gecti. Ustelik sevgilisi hakkinda sikildim, aramiz da iyi degil gibisinden konustu. Fakat alisabilir miyim, o konuda emin degilim. Sonucta bileceksin o baska birine ait. Sevgilisi olan birine yakin davranmak da bana gore degil.

Bir de herseyi birakip kendi kosene cekilmek var. Fakat aramiz cok iyiydi bu her seyi kaybetmeyi goze almak demek. Ustelik dersler ortak oldugu icin surekli birbirimizi gorecegiz. Trip atiyor gibi olacagim ve en sevmedigim sey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 26 Ekim 2013; 1:14:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyes-on-you

Simdi asil sorun su,

Bazen diyorum hic bugun yasanmamis gibi devam mi etsem, sonucta 2 ay boyle gecti. Ustelik sevgilisi hakkinda sikildim, aramiz da iyi degil gibisinden konustu. Fakat alisabilir miyim, o konuda emin degilim. Sonucta bileceksin o baska birine ait. Sevgilisi olan birine yakin davranmak da bana gore degil.

Bir de herseyi birakip kendi kosene cekilmek var. Fakat aramiz cok iyiydi bu her seyi kaybetmeyi goze almak demek. Ustelik dersler ortak oldugu icin surekli birbirimizi gorecegiz. Trip atiyor gibi olacagim ve en sevmedigim sey.

kötü bir duygu.bir de "ı" harfini de kullanmayı dene.resmen şaapıldım demişsin

• Mobildeyim, birakin ı harfine dikkat etmeyi, zor yaziyorum.

• Profiline göre yaşıtız, kardeş neyin tribine girdin sen bu kadar böyle ?
    7 milyarlık dünyada başka insan mı yok allasen ?
    Dağıtmayın şöyle kendinizi karı kız ayağına ya.

Ben bikere dağıldım ondan sonrada topladım kendimi akıllandım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas

Profiline göre yaşıtız, kardeş neyin tribine girdin sen bu kadar böyle ?

Keske soylediginiz kadar kolay olsa. Haklisiniz ama herseyi bosverip bir daha konusmamak bu kadar kolay mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: eyes-on-you

quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas

Profiline göre yaşıtız, kardeş neyin tribine girdin sen bu kadar böyle ?

Keske soylediginiz kadar kolay olsa. Haklisiniz ama herseyi bosverip bir daha konusmamak bu kadar kolay mi?

Ya tamam ben kolay falan demiyorum ama, şöyle dünyanın sonu gelmiş herşey bitmiş ölmüşsünüz gibi triplere sokmayın kendinizi.
  • Eskiden cok yapardim onu fakat tecrube ettikce aciya karsi duyarsizlasiyoruz. Simdi eminim daha kisa surecek bu kez. Yavas yavas biraz olsun iyi hissetmeye basladim. Tabii ki uzgunum, tabii ki acim hala buyuk fakat daha iyi dusunebiliyorum su anda. O ilk soku atlattim diyebilirim. Yardimci olmaya calisan cogu arkadas muhabbeti konusma, kes demis ama boyle yapmak mantikli gelmedi bana. Birden cat diye mesafe koymak yerine yavas yavas uzakasmak daha mantikli. Bir gun ders cikisi birakmam, diger gun yemegi baska bir arkadasla yerim, cevremdekilere daha fazla onem gosteririm vs bir sekilde istesigi zaman elde edemeyecegini anlamali. Anlamiyorsa ve amaci kullanmaksa beni kendiliginden uzaklasir zaten. Katiliyor musunuz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.