Şimdi Ara

Kızın Gönlünü nasıl alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kızla bulustum 2 gün önce,tam muhabbete giricez falan tam o sırada babam aradı gitmem gerek dedi daha 10 dk olmuş Ben geleli,tabii ben inanmadım,kiminle buluşacaksın diyerek dalga geçtim ama kız ciddiye aldı ve bana inanmıyorsun ve bana saygısızlık yaptın diyerekten ne mesaj atıyo ne de buluşmak istiyo,arada bir atsada işte gönülsüz,bir mesajında "aklın başına gelene kadar konusmayacagım" dedi ve "bu dalga konusunu bir daha yapmayacagını hissetmem ve emin olmam gerek" diye mesaj attı,ne yapmalı nasıl etmeli anlayamadım,puff

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kızın Gönlünü Nasıl Alabilirsin?

Bir kızın gönlünü almak, ilgi duyduğun birini etkilemenin özel bir yoludur. İşte kızın gönlünü almana yardımcı olacak bazı ipuçları:

Samimi ve İlgili Ol:

• Kızla konuştuğunda içten ve dürüst ol.
    • Onun ilgi alanlarına ilgi göster ve sorular sor.
    • Onun görüşlerine değer verdiğini göster.

Hobilerini ve Tutkularını Sor:

• Kızın hobilerini ve tutkularını öğrenerek ilgi alanlarını paylaşabileceğin ortak noktalar bulabilirsin.
    • Tutkulu olduğu şeyler hakkında konuşmak onu heyecanlandıracaktır.

İltifat Et Ama Fazla Abartma:

• Kızın görünüşünü veya kişiliğini içtenlikle öv.
    • İltifatların spesifik ve anlamlı olmasına dikkat et.
    • Aşırı iltifatlar sahte görünebilir ve geri tepebilir.

Kızın Gönlünü Alabilirsin Mesajla:

• Düzenli olarak mesaj atarak kızla iletişimde kal.
    • Mesajlarında esprili, flörtöz ve ilgi çekici ol.
    • Ona özel günlerde veya sadece onu düşündüğünü söylemek için mesaj atabilirsin.

Nazik ve Yardımsever Ol:

• Kızın zor durumda kaldığında yardımına koş.
    • Küçük jestler, örneğin kapıyı açmak ya da ağır bir çantayı taşımak, onun senin için önemli olduğunu gösterecektir.

Sabırlı Ol:

• Bir kızın gönlünü almak zaman alabilir.
    • Sabırlı ve ısrarcı ol, ama onu bunaltma.
    • Onun senin ilgine değer vermesi için ona zaman tanı.

Kendin Ol:

• Kızın gönlünü almanın en iyi yolu, gerçek ve dürüst olmaktır.
    • Kendinden emin ol ve olduğun gibi davran.
    • Sahte ya da zorlama davranmak kızın ilgisini kaybetmesine neden olabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Alamazsın.

hiç mi şansım yok kardeş ?
  • Kızdan sana hayır yok dostum.. şimdiden böyle nazlıysa ilerde neler çekersin bak iyi düşün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

Kızdan sana hayır yok dostum.. şimdiden böyle nazlıysa ilerde neler çekersin bak iyi düşün..

Yok kardeşim bu dalga konusunu 2 kere daha yapmıştım o yüzden sabrı taştı kızın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çamur at izi kalsın o temizlerken sende gizlice alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

Kızdan sana hayır yok dostum.. şimdiden böyle nazlıysa ilerde neler çekersin bak iyi düşün..

kızdan hayır olmayacağı gibi bir sonuca nasıl vardınız? bu sıradan saçma kızarkadaş nazlarından biri değilki. sonuçta kızla alaya alınmış biraz.
  • yaptığı normal değil raadol gönlünü almaya uğraşma o tıpış tıpış gelir
  • Kızla ilk buluşmanızmıydı ilk defamı gördünüz birbirinizi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: polat1

Arkadaşlar kızla bulustum 2 gün önce,tam muhabbete giricez falan tam o sırada babam aradı gitmem gerek dedi daha 10 dk olmuş Ben geleli,tabii ben inanmadım,kiminle buluşacaksın diyerek dalga geçtim ama kız ciddiye aldı ve bana inanmıyorsun ve bana saygısızlık yaptın diyerekten ne mesaj atıyo ne de buluşmak istiyo,arada bir atsada işte gönülsüz,bir mesajında "aklın başına gelene kadar konusmayacagım" dedi ve "bu dalga konusunu bir daha yapmayacagını hissetmem ve emin olmam gerek" diye mesaj attı,ne yapmalı nasıl etmeli anlayamadım,puff

klasik hadi brni inandır numarasıı ilgi bekliyo kız bir iki güzel mesaj at iyi hissetmesini sağla ve bi daha olmaz de fazla bi şey yapmana gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrLsZ -- 7 Mart 2011; 16:12:35 >

• böyle saçma birşeyden dolayı bunu yapıyorsa uğraşma
  • "aklın başına gelene kadar konusmayacagım" en azından umut var üzme kendini. Güzel bir iki mesaj at, benim aklım başıma geldi bir daha yapmayacağım özür dilerim falan filan güzel şeyler yaz işte. Alırsın gönlünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellathkn -- 7 Mart 2011; 17:12:06 >
  • klasik türk kızı işte "bana güvenmiyor" triplerine girmiş 1 hafta ilgilenme kendi mesaj atar
  • Hiç kafana takma umursama bak birkaç gün sonra o dayanamayıp mesaj atar.Bu arada konuyu kızın günlüğünü nasılalabilirim diye okuyordm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellathkn

"aklın başına gelene kadar konusmayacagım" en azından umut var üzme kendini. Güzel bir iki mesaj at, benim aklım başıma geldi bir daha yapmayacağım özür dilerim falan filan güzel şeyler yaz işte. Alırsın gönlünü.

Eyvallah kardeşim
  • Birader şimdi iki seçenek var.

1. Ya sende onunla fazla konuşmayacaksın. O kendi gelecek.
    2. Özür dileyeceksin.

Sen seç. Eğer ciddi bir durum olsaydı yani kızın gönlünü çok kötü bir şekilde kırmış olsaydın, sadece zamanla geçebilirdi ama bence özür dile. Biraz edebiyat yap. Düzelir(şahsi fikrim tabii)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaheBabil -- 8 Mart 2011; 0:58:20 >
  • ya cok alıngan yada senden bişiler istiyor hediye falan yemeye calısıyor seni fazla alıştırma cebinden cok para cıkar yoksa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.