Şimdi Ara

kızın dedini anlamadım oküzlük içerebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuşmaya yeni başladık bu 3 cu sohbet gecemızdı ancak nuhabet yenı başlamıştı ve konu ankara ne kadar sıcak a geldı aslında ben bılerek getırdım ankarada oldugumu bıldırmek için oda geldin mi ne güzel dedi bende malesef geldim ora çok serindi dedim 2 sonra bi sey sordjtm cevapladı iyı gecelegq dedi normalde gece 6 kadar ayakta olur Hani hiç ihtimal vermiyorum ama geldin mi ne kadar güzel cümlesine anlam yükleyip seninle aynı seirde olmak çok güzel falan tarzı cevap mı verseydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• seninle aynı seirde olmak çok güzel falan tarzı cevap verseydin
  • Bende senin yazdigini anlamadim okuzluk icermez

• Kızada böyle konusuyorsan kız seni basından sagmıs kardes

• 4 kere okudum bende anlamadım
  • Kız döndün yani ne güzel dedi bende malesef dedim kız a
    da çıktı konuşmadan

• Yardımcı olucaktım ama.. Hı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kız kim? yeni mi tanıştın nerden tanıştın? 20 bilinmeyenli denklem de sadece x'in değerini vermişsin bizden tüm bilinmeyenleri cevaplamamızı istiyorsun sen her şeyi anlat kısaca ona göre cevaplayalım.
  • Düşünemedı
  • مر، ولكن بدأت الرواية وتخضع أنقرة كيف يخصي الساخنة في الواقع أنا عمدا غير ملائمة إلى غرفة جاء كيف لطيفة وقال أنا أسف جاءت باردة جدا قلت بعد الأشياء أجاب ثنائية الثاني قال ها عادة ما يتم الوقوف إلى يتحدث بدأت للتو هذه الدردشة 3 كر لن تمر ليال ولكن جاء ربما لا تعطي معنى لكيفية جمل جميلة تثبيت شيء جميل جدا أن يكون في نفس النم يجيبني إذا أعطيت
    Anlaması daha kolay olsun diye çevirdim gençler.Yığın artıları
  • Kıza malesef dersen tabi gider. Mutluyum döndüğüme seni görebileceğim felan yazsaydin azcik egosunu tatmin edeceksin. Hepsi egodan oluştuğu için boyle şeyleri kafaya takiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheogorath

مر، ولكن بدأت الرواية وتخضع أنقرة كيف يخصي الساخنة في الواقع أنا عمدا غير ملائمة إلى غرفة جاء كيف لطيفة وقال أنا أسف جاءت باردة جدا قلت بعد الأشياء أجاب ثنائية الثاني قال ها عادة ما يتم الوقوف إلى يتحدث بدأت للتو هذه الدردشة 3 كر لن تمر ليال ولكن جاء ربما لا تعطي معنى لكيفية جمل جميلة تثبيت شيء جميل جدا أن يكون في نفس النم يجيبني إذا أعطيت

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheogorath

مر، ولكن بدأت الرواية وتخضع أنقرة كيف يخصي الساخنة في الواقع أنا عمدا غير ملائمة إلى غرفة جاء كيف لطيفة وقال أنا أسف جاءت باردة جدا قلت بعد الأشياء أجاب ثنائية الثاني قال ها عادة ما يتم الوقوف إلى يتحدث بدأت للتو هذه الدردشة 3 كر لن تمر ليال ولكن جاء ربما لا تعطي معنى لكيفية جمل جميلة تثبيت شيء جميل جدا أن يكون في نفس النم يجيبني إذا أعطيت

Bastım eksiyi

• morwenna kullanıcısına yanıt
    yeni konu açtım oraya bi baksak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.