Şimdi Ara

Kızın bana sorduğu ilk sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir tanıdık vasıtası ile bir kızla tanıştırdılar nette başladık konuşmaya ilk yazısında ne mezunusun ne yapıyosun evin varmı araban varmı diye sormuş.

Benim durumum ise lise mezunuyum, işsizim, evim yok kiradayım, arabam yok.

Ne yapacuk ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rasimsky

Arkadaşlar bir tanıdık vasıtası ile bir kızla tanıştırdılar nette başladık konuşmaya ilk yazısında ne mezunusun ne iş yapıyosun evin varmı araban varmı diye sormuş.

Ne yapacuk ?

vermiycek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ziticen

quote:

Arkadaşlar bir tanıdık vasıtası ile bir kızla tanıştırdılar nette başladık konuşmaya ilk yazısında ne mezunusun ne iş yapıyosun evin varmı araban varmı diye sormuş.

Ne yapacuk ?

vermiycek

tek kelime ile verilebilecek en iyi cevap.
  • İnsanlar ne garip.. Eğitim durumu, meslek neyse de ilk konuşmada ev araba sormak nedir yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

İnsanlar ne garip.. Eğitim durumu, meslek neyse de ilk konuşmada ev araba sormak nedir yahu.

aslında bu durumda şutlanacak olan ben değilim asıl o haksızmıyım ?
  • quote:

quote:

İnsanlar ne garip.. Eğitim durumu, meslek neyse de ilk konuşmada ev araba sormak nedir yahu.

Genelde böyle kızlar rağbet görüyor. Yoksa bana göre çok saçma bir hareket.
  • quote:

quote:

patron sen işten kovmak istiyor fakat sen patronuna sen beni işten kovmuyorsun ben istifa ediyorum der gibi oldu bu, patron da sen de başka iş bulaamayacağını biliyor
  • CV'ni yollasaydında uygun bulursa mülakata çağırsaydı..
  • Olmaz bu is de.
  • foruma yazacagina git para kazanmaya bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karşında fakir ama gururlu bi genç var diyeceğim kusura bakma ama benim sana verecek kalbim yok
  • niye soruyor ki evlenecek misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha55

niye soruyor ki evlenecek misiniz

evet canıma tak etti artık
  • Çoğu kişi kızın sorularını saçma bulsa da sorulabilecek en mantıklı şeyleri sormuş.

Tarım toplumu değiliz artık,ev-araba gibi şeyler temel ihtiyaç.En önemlisi de iş sahibi olmak.

Maalesef ve maalesef aşk-sevgi karın doyurmuyor.
  • rasimsky yemişsin.İş bulmaya bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

Çoğu kişi kızın sorularını saçma bulsa da sorulabilecek en mantıklı şeyleri sormuş.

Tarım toplumu değiliz artık,ev-araba gibi şeyler temel ihtiyaç.En önemlisi de iş sahibi olmak.

Maalesef ve maalesef aşk-sevgi karın doyurmuyor.

Tbiki bende öyle düşünüyorum her kız geleceğini düşünür acaba bu adam bana bakabilirmi çocuklarımın babası olabilirmi diye, benim işim var evimde var arabamda ben ilk mesajımda türk toplumunun giderek bozuldugunu anlatmaya çalıştım tabii anlayana, bu işler pazardan karpuz almaya benzemiş artık mantık evlilikleri tamamen çıkarcılıktır bi bakıma bu, türk toplumunda evli çiftlerin ayrılık oranlarını inceleyin bunun gibi şeyler plansız evlilikler gibi gibi gibi yazılacak çok şey varda neyse

• Seninle olmaz bu iş de.

Hemen sonrasında da BMW x5im ve Başakşehir Sular Vadisi'nde 2 tane evim var de.
  • ama devir öyle olduki artık parasız hiçbirşey olmuyor...
  • @rasimsky

Sevgili rasimsky,

Türk toplumu tam olarak bozulmasa da bozulmaya yüz tuttuğu su götürmez bir gerçek.Bu konuda hemfikiriz.
    Evlilikler bildiğiniz gibi aşk evlilikleri ve mantık evlilikleri olarak ikiye ayrılmakta.

Eğer bir aşk yaşayıp,evlenme aşamasına geldiğiniz zaman size bu sorular yöneltilseydi kısmı olarak ''Haklısınız.'' diyebilirdim.
    Ancak evlenmek isteyen sizsiniz.Bu gibi sorulara alışmanız lazım.

''Bu adam çocuklarımın babası olabilir mi?'' sorunu direkt olarak çocuklarının babasının işi,maddi durumu ile alakalıdır.Eğer bir adam zaten dikiş tutturabilmiş ise bu noktalara gelmiştir.O yüzden sorunun cevabı dolaylı da olsa buradan net bir şekilde çıkar.

@MrStimato

Evet,haklı olarak erkek de isteyebilir.Ancak biz bir Avrupa kültürüne tam olarak maruz kalmış toplum değiliz.
    Bizim toplumumuzda erkek çalışır;eşine,çocuklarına,evine bakmak ile erkek yükümlüdür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Seninle olmaz bu iş de.

Hemen sonrasında da BMW x5im ve Başakşehir Sular Vadisi'nde 2 tane evim var de.

harbi haklısın böyleleri çıkınca diyeceksinki yok bende birşey fakirim, sonra kirala bmw kapısının önünden geç :D
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.