Şimdi Ara

KIZIM (BEBEĞİM) İÇİN YARDIM. VELAYET MAHKEMESİ İÇERİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
563
Cevap
15
Favori
60.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1424 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Admin arkadaşlar konuyu silebilirler. Detay öğrenmek isteyen pm’den ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ike -- 14 Mayıs 2019; 6:46:58 >

kryeck , H7K7N , mstyy35 , Daimon88 , DH.COM , Cinemaximum2016 bu mesajı paylaştı
  • Evlenen erkek olunca ateşe körükle gitmiş oluyor eğer eşiyle anlaşamadıysa.Borcu erkek ödüyor.Velayeti vermiyorlar.Bu hukuk sistemi bildiğin erkeği vampir gibi sömürüyor.Kadını ise yeniden evlenip bir aile kurması için ne lazımsa veriyor.Benim anlamadığım babaannesi küçücük bir kıza neden öyle yapsın? Veya onun yaptığından emin misin? Gösterdiğin resimlerde bariz yaralar,şişlikler,izler belli.Annesi görmüyor mu bunları? Tek yapabileceğim öne çıkarmak.İşin çok zor.Haberlerde sırf böyle durumlar yüzünden cinayet işliyor erkek.Tabi sen öfkene yenilip öyle bir şey yapma.
  • özet yokmu? okuyum dedimde çok karışık yazmışsın
  • haqueim H kullanıcısına yanıt
    Üşenme oku hocam, okurken ben sinirlendim. Cimere bildiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94B38574C -- 12 Temmuz 2019; 23:5:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah yardımcın olsun, okudum, upladım.
  • herşey bir yana çocuklar bir yana upladım yardımı olur umarım canım çocuğum pek tatlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

özet yokmu? okuyum dedimde çok karışık yazmışsın
    Vaktin varsa okuyup yardımcı olursan sevinirim. Kadınlar böyle konularda birbirlerini çok güzel kordine ediyorlar. Özet özet yazdım hocam zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcınız olsun konuyu eksi sozluk tarzi yerlere tasiyabilen varsa bi cozum bulunabilir haberlere de cikin imkaniniz varsa darpmi edilmis cocuk resimlerde ki morluklar falan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah ıslah etsin eski akrabalarınızı.

Çocuğun velayetini direkt annelere veren düzende sıkıntı var.

Evladınıza bir an evvel kavuşmanızı dilerim.
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    Evet darp olayı var ve şikayet edip adli rapor tutuldu konuda raporda mevcut onuda yükledim okuyabilirsiniz.

• up

• elden ele öne çıkaralım
  • Evlenen erkek olunca ateşe körükle gitmiş oluyor eğer eşiyle anlaşamadıysa.Borcu erkek ödüyor.Velayeti vermiyorlar.Bu hukuk sistemi bildiğin erkeği vampir gibi sömürüyor.Kadını ise yeniden evlenip bir aile kurması için ne lazımsa veriyor.Benim anlamadığım babaannesi küçücük bir kıza neden öyle yapsın? Veya onun yaptığından emin misin? Gösterdiğin resimlerde bariz yaralar,şişlikler,izler belli.Annesi görmüyor mu bunları? Tek yapabileceğim öne çıkarmak.İşin çok zor.Haberlerde sırf böyle durumlar yüzünden cinayet işliyor erkek.Tabi sen öfkene yenilip öyle bir şey yapma.
  • Up

• Allah kimseyi evladı ile sınamasın, çok üzüldüm hocam. Bu pozitif ayrımcılık yapan mahkemelerin de Allah belasını versin.
  • KanameSama kullanıcısına yanıt
    Darp’ı kimin yaptığı belli değil zaten iletişimimiz hiç yok karşı tarafla. Telefona dahi bakmıyorlar. Lakin velayeti annesinde ve sorumlu annesi onun için darpı annesi yapmış görünüyor hukuken. Aslında belirli biri yok bilinemiyor kapalı kutular. Evet cinayete devlet teşvik ediyor zaten!

• Konuyu öne çıkardım birazdan okuyacağım hocam

• Neyi delil yetersizliğiymiş acaba
    Savcı beyin çocuğuna biri böyle bir şey yapsa tepkisi ne olacakmış çok merak ediyorum. Çocuğa bilerek bunları yapmamış olabilirler fakat iyi bakamadıkları kesin , devlet bu durumdaki bir çocuğun orada durmasına nasıl izin veriyor.
  • Allah yardimciniz olsun hocam konuyu upladim.

• avukat birisi göür belki. up
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.