< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ike -- 14 Mayıs 2019; 6:46:58 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ike -- 14 Mayıs 2019; 6:46:58 > |
Üşenme oku hocam, okurken ben sinirlendim. Cimere bildiriyorum.
|
Allah ıslah etsin eski akrabalarınızı.
Çocuğun velayetini direkt annelere veren düzende sıkıntı var. Evladınıza bir an evvel kavuşmanızı dilerim. |
Allah kimseyi evladı ile sınamasın, çok üzüldüm hocam. Bu pozitif ayrımcılık yapan mahkemelerin de Allah belasını versin.
|
Evlenen erkek olunca ateşe körükle gitmiş oluyor eğer eşiyle anlaşamadıysa.Borcu erkek ödüyor.Velayeti vermiyorlar.Bu hukuk sistemi bildiğin erkeği vampir gibi sömürüyor.Kadını ise yeniden evlenip bir aile kurması için ne lazımsa veriyor.Benim anlamadığım babaannesi küçücük bir kıza neden öyle yapsın? Veya onun yaptığından emin misin? Gösterdiğin resimlerde bariz yaralar,şişlikler,izler belli.Annesi görmüyor mu bunları? Tek yapabileceğim öne çıkarmak.İşin çok zor.Haberlerde sırf böyle durumlar yüzünden cinayet işliyor erkek.Tabi sen öfkene yenilip öyle bir şey yapma.
|
Bir boşanmada her sonucu erkek ödüyor kadın erkek eşitse bir kadın olarak soruyorum neden herşeyi erkek karsılıyor cocuga bakacaksa cocugun masrafını karsılaması mantıklı ama diğer türlü cok saçma
|
Bir kız babası olarak gerçekten çok üzüldüm. Umarım bir an önce velayet davasını kazanır ve kızınıza kavuşursunuz.
|
herşey bir yana çocuklar bir yana upladım yardımı olur umarım canım çocuğum pek tatlı
![]() |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94B38574C -- 12 Temmuz 2019; 23:5:20 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|