Şimdi Ara

KIZILDERİLİLER'İN TÜRK OLDUĞU GERÇEĞİ ( RESİMLİ ANLATIM ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: by-ko

Bazıları bu konuları trollüyor ancak kızılderililerin Türk olduğu bir gerçek. Hatta bugün kendine Türk diyen senden benden daha Türkler. R ve Q haplogruplarını büyük ölçüde barındırırlar.

Kabul etmeyen cahildir cüheyladır.

Cahil ve araştırmayan aptal kesim bunu yapan.

bu tarz konuların troll olduğunu falan sanıyorlar aklınca alay ediyorlar.

aslında gayet ciddi bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 28 Ağustos 2016; 12:20:21 >
  • Aslında Türkler Kızılderilidir. Kızılderililer Bering Boğazını geçmiş ve Asya ya dağılmışlardır. Tabi bir kısmı yine Amerikada kalmış. Gerçekler budur konuyu ya sil ya da düzenle kardeşim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakar niye bakmasın

Aslında Türkler Kızılderilidir. Kızılderililer Bering Boğazını geçmiş ve Asya ya dağılmışlardır. Tabi bir kısmı yine Amerikada kalmış. Gerçekler budur konuyu ya sil ya da düzenle kardeşim.

Komik deyil
  • Japonya ve Kore'de konuya eklendi.
  • Şef Joseph ile Komiser Rıza Babanın müthiş benzerliği konuya eklendi son olarak.
  • konuyla ilgili belgesel

https://dnaconsultants.com/american-indians-and-turkic-people-share-deep-ancestry/

https://www.quora.com/Are-Native-Americans-of-Chinese-or-Turkic-origin

http://www.notral.com/2013/07/turkiye-ve-dunyann-genetik-yaps.html

KIZILDERİLİLER'İN TÜRK OLDUĞU GERÇEĞİ ( RESİMLİ ANLATIM )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 31 Ağustos 2016; 16:20:17 >

• Kültürlenin az

bence kurduğumuz devletler listesine ve kültürümüze aztek ve maya medeniyetlerinide eklemeliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 31 Ağustos 2016; 21:48:49 >
  • Ksrdeşim ben yukarıda doğruları açıkladım niye hala yanlışta diretiyorsun?

• Konuyla ilgili türkçe belgesel buldum.

Burada ek olarak avrupalı kavimlerin ve hintlilerinde ön atasının türkler olduğundan bahsediyor bu konuda bir fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 31 Ağustos 2016; 22:23:25 >
  • Kızılderililerin Orta Asya kökenli olduğu bilimsel olarak kanitlanali çok oldu. Geçin dalganizi cahil cuheyla sizi.

• İrlandalı'nın gideri var
  • Şimdi buna sevinelim mi üzülelim mi anlamadım?Kızılderililer Türkse ne oluyor yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Şimdi buna sevinelim mi üzülelim mi anlamadım?Kızılderililer Türkse ne oluyor yani?

Ben seviniyor ve gurur duyuyorum maya ve aztek medeniyetlerinede atalarımın ve onların akrabalarının yön vermiş olduğunu bilmek benim için gurur verici, hayatı ve insanoğlunu araştırmamda, anlamamda merak ve motivasyon kaynağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 31 Ağustos 2016; 23:13:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.