Şimdi Ara

Kızılaydan hacettepe beytepe kampüs içine nasıl giderim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yds sınavına hacettepe beytepe de gireceğim. Sanırım metro tamamlandı, kızılaydan yada sıhhiyeden gitmenin en kolay yolu nedir.
    Kızılaydan metroya binip nizamiyede araç bulamassam diye dolmuş otobüs vb var mı merak ediyorum. Malum araba anahtarı vb herşey yasak.

İlerde gitmek durumunda kalacaklar için cevap:

Kızılay-necatibey-m.kütüphane-mta diye giden metroya duraklardan birinden binilir. Beytepe durağında inilir, ring otobüsü okları takip edilir, aktarma yapılarak üniversiteye girilir.
    Güvenparkda dolmuş yok dendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 6 Nisan 2015; 9:36:28 >

• Güvenparkın orda dolmuşların olduğu yere gidiyorsun. Orda köşede hosta var. Hostanın ordan sağa dönüyosun sonra birine sor zaten gösterirler. Hemen o sokaktan kalkıyor dolmuşlar.
  • Koru metrosuna(çayyolu) binip beytepe durağında inersin. Sonra metrodan çıkınca 130 numaralı ringler var ona binersin. Nizamiyeye otobüsle 3-4 km sonra varırsın. Kimlik kontrolü yaparlar. Eğer indirirlerse misafir kartı almak için senin için kötü. Çünkü otobüs beklemiyor ve 2. otobüse binmek zorunda kalıyorsun. Yanına yds giriş belgesi falan alırsan belki indirmezler . Kolay gelsin başarılar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AET119

Koru metrosuna(çayyolu) binip beytepe durağında inersin. Sonra metrodan çıkınca 130 numaralı ringler var ona binersin. Nizamiyeye otobüsle 3-4 km sonra varırsın. Kimlik kontrolü yaparlar. Eğer indirirlerse misafir kartı almak için senin için kötü. Çünkü otobüs beklemiyor ve 2. otobüse binmek zorunda kalıyorsun. Yanına yds giriş belgesi falan alırsan belki indirmezler . Kolay gelsin başarılar dilerim.

bunu yazmak için gelmiştim.
  • Lys'ye sağlam çalış gidersin.
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Dolmuş varsa en garantisi o olcak herhalde.
    Metro yapıldı diye hepsi kaldırılmıştır diye düşünmüştüm bulamasamda metro+ring

Kimlikde sıkıntı olcağını düşünmüyorum sonuçta sınava giriyoruz.
    Girenlere başarılar

Teşekkürler
  • 163 nolu otobusle veya koru metrosundan gidebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.