Şimdi Ara

Kızılaydaki psikopat çay satanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumartesiydi bizim arkadaşlarla güvenparkta oturuyoruz bankta 2 kız 2 erkek. Bilen bilir çaycılar çekirdekçilerle doludur oralar. Elinize bişey tutuştururlar sonra para isterler. Neyse bi çocuk geldi çay alcakmısınız dedi. Yüzü kara bişey tam bela tip. Yok sağol kardeşim dedim başladı nerden kardeş oluyoz biz seninle diye. Bisey demedim biliyorum ayağa kalkarsam 15 kişi toplancaklarını. Bela mısın lan sen dedim. Neyse bu küfür etmeye basladı sonra dedim seni şuraya yatırır tekme tokat döverim dedi sen kimi dövüyosun felan o arada arkadası geldi benim arkadaş da girdi olaya sonra bu ikisi küfür ederek uzaklaştılar. Boyum 1.74 kilom 54 dayak yicemi zaten biliyorum. Hayatımda da hiç dayak yemedim açıkcası Düşünmüyo değilim bu ota boka kavga çıkartmaya çalışan mallar ne zaman gidecek burdan. Bi taraftanda çocuğun üstüne yürüyüp kavga etmediğime pişman oldum. Sizce ne yapmalı bunlar karşısında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bence uğraşmaya değmez boşverin

• her yerde varlar bize 10 kişi gelmişlerdi pislikler sonra arkadaş şok cihazını çıkardı bi cızzt yapmasıyla kaçtılar kovaladık tekini dövdük yakalayıp çok zevkliydi
  • Bu insanlar insan emeğine zerre saygı göstermeyen tipler.
    O paranın ne zorlukla kazanıldığını bilmeden üstüne konmaya çalışanlar.Çayı bıraktığında da milletin önünü kesip para istiyodur.Yazık cidden..

• en iyisini yapmışsın

• OKUMADIM
  • Yanına al bıçağını sana laf atsalar da bişey deme , sesini çıkarma ama baktın çok ileri gidiyor , yürü üstüne vurursa itlerse çıkar batır bıçağı artık hayat böyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çantana kalaşnikof koymadan dışarı çıkmayacaksın.
  • Kardeşim 15 kişi falan önemli değil. Bunlardan birini ibreti alem için öyle bi döveceksinki, diğerleri yanına bile yaklaşamaz, onlar anca lafta kabadayı. Tabi sağlam gözüken bir tip olman lazım ve iyi gövde gösterisi yapman lazım, yoksa seni gözüne kestirirlerse sataşırlar.

• Silahla bıçakla çözülecek iş değil. Yok yok bıçakla çözülmez de silahla çözülür. Ama yine de laf yediğinde kalk döv yanında da bir muşta bulundur. İsterlerse 100 kişi gelsinler. Zaten yumruk yiyen kalkamayacak yerden
  • Utanıp dolmuşta durakta inemeyen bordo klavyeliler toplanmış katliam planı yapıyor yine

• Yemin ederim az param olsa ailemi bile bırakıp giderim okumaya şu ülkeden bıktım artık bıktım ama dolar artmaktan bıkmadı LAN BIKMADIIII YETEEEEEEEERRR

• Bu kansizlara geri vites yaparsan ustune gelirler iyice hic geri basmiyacaksin Izmirin en belali yerlerinde uzun sure yasadim limontepe,kadifekale,gediz,kurucay geneli bos o tiplerin ama sende biraz saglam.konuscan

• Kardeş at cebine bi biber gazı artislik yapana sık o kıvranmaları çok iyi oluyo sanki demin o giderli çocuk hiç o değil ana kuzusu gibi ağlıyo

• Hocam muhtemelen aynı çocuk bizim arkadaşlarada bulaştı.Güvenparkda oturuyorlardı en yakın 2 arkadaşım beni bekliyorlar işte neyse kara kuru çay satan bir çocuk gelmiş bizimkiler saol falan demişler bu al ama bak çatımı falan demiş bizimkiler yine saol demişler sonrasında bu doldurmaya başlamış arkadaşım doldurma para vermem demiş bu bir anda atara gelmiş "Sen kimin parasını vermiyon laaa" demiş zorla alacaksınız bu çayı yada Abi'lerim gelir satar demiş.Arkadaşım abinin çayı seninkinden iyimide o satıcak demiş bu bebe yok abilerim dövüyor öyle satıyor demiş cesarete bak neyse bizimkiler kalıplı ikiside 1.85-90 çocuklar sen bi tipine bak la nereye dövüyorsun tarzı bşrşey dediler sonra diğer arkadaşım kardeş olay çıkmasın falan demiş öyle dağılmışlar.Cidden teksasa döndü Ankara.

• Malum ırklar gidince

• Yav verin 50 kuruş başınızın gözünüzün sadakası olsun tiner çekmiş adamın aklı başında değildir çünkü uyuşmuştur ağzını burnunu dağıtsanız umrunda olmaz,cebinizde de her daim bir sustalı bulunsun ama çok zor durumlar harici cebinizden çıkarmayın.
  • Boğazına balqam at ve biranda moonwalka sıçrayıp zebaniye dönüş ve ağzınla boynunu em kesin çözüm

• Yorumlara bakıyorumda şimdi gençlerin bir çoğundan cacık olmaz Hıyarın biri sana küfür edecek sen uğraşmıyacaksın bu ne geniş mezhep güçün yoksa biber gazi acilir jop al agzına patlat.O psikopatsa sen psikopat düdükleyen olacaksın.Size birşey daha diyim bu durduk yere kavga çıkarmak isteyenler pısırıktır sen dayılanırsan ilk abi derler size

• Eger bir gun onemli bir siyasetci konumuna gelip ulkeyi yonetirsem bu malumlari kovacagim.

Hadi malum dostlari eksilerinizi verin bakalim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.