Şimdi Ara

kızılayda gezmeye çıktım içim karardı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • birde kadınlar var, balık etli hatun dar elbiseler giğip tüm hatları koca dötü çıkmış bir vaziyette yavaş yavaş salına salına gidiyorlar. hafiften bakıyorum suartlarına bakalım rahatsız olacakmı diğe yoo hiç tınmıyolar bile..
    birde bunlar iği giyimli kişiler, yani bir görmemişlik var yani

birde beyaz pantalonu bayanlar niye giğerler bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. kızılay - izmir caddesi arası bu saydıklarımı çok rahat görürsünüz

not: normal çankaya genciğim apacçilik yok. cool mod on

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 1 Haziran 2008; 22:35:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiberoptikankara

allahım ya.. kardeşim SANANE elalemin ne giydiğinden.. senin gibi ezik adamlar çıkmasın sokağa.. bileklik diyo ..sanane isterse tasma takar dolaşır allahım ya.. antisosyal bi şekilde otur evinde 24 saat DH foruma gir yada adult forumlardan bişeyler indir izle..senin gibi silik insanlar bunları yapar.. çıkma dışarı sen..

Sen çok ii bilion onlardan birisin galiba . Arkadaş gençliğin kötü yerlere gittigğini belirtmek istemiş adult sex değil arkadaşlıktır bilip bilmeden yorum yapma esas senin gibi basit insanlar toplumu bu duruma getirio
  • quote:

Orjinalden alıntı: EcheLoN_

birde kadınlar var, balık etli hatun dar elbiseler giğip tüm hatları koca dötü çıkmış bir vaziyette yavaş yavaş salına salına gidiyorlar. hafiften bakıyorum suartlarına bakalım rahatsız olacakmı diğe yoo hiç tınmıyolar bile..
    birde bunlar iği giyimli kişiler, yani bir görmemişlik var yani

birde beyaz pantalonu bayanlar niye giğerler bu sorunun cevabını çok merak ediyorum.

Beyaz pantolon dikkat çekmek için iyi bi araçtır .. hatta dikkatli bakıldığında tanga slip vs. ne giydiğini bile anlayabilirsin ve bunun da kadınlar farkında tabi... erkeklerin neye bakmayı sevdiğini iyi bilir onu giyenler...
  • yaşlısıda giyiyor, gencide, evliside.. tamam kendinize güveniniz çok, ama biraz yaşınızdan, kocanızdan utanın

birde etraf hep göçmen kaynamaya başladı, bu insanlar orta yaşa gelince orantıları bozuluyor, yüzleri buruşuk buruşuk, kalçaalrı çıkık kimisinin boyu uzun acaip insanlar türedi özellikle; bunların ortak noktaları zengin ve görgüsüz olup, alışveriş merkezlerinde gezenlerden oluşuyor...
    hiç orantılı bir vücut yapısında saf bir türk insanı yok içlerinde... türk insanı fakir kaldı

neden çünkü aratürkün mübadele zamanında bulara araziler verip türkiyeye yerleşmesini sağladıktan sonra oldu bunlar.. ermeni, rum göçmenleri vs. şimdi hepsi zengin
    hiç tam anadolu insanı tipinde işadamı gördünüzmü şimdiğe kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 1 Haziran 2008; 22:53:03 >

• Çakma ayakkabı almanın nesi eziklik?Mağazalarda satılan orjinal ayakkabıların mağazaya geliş fiyatı çakmasından da ucuz.30 liralık new balance ayakkabıya yada 35 liralık converse 100 lira vermek bana göre enayiliktir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

Beyaz pantolon cidden güzeldir yakışan bayana yakışır 1.75 cm boyunda incecik bi kıza iyi gider hele bide ayağında babeti varsa narin narin yürür apaçilere ise 31 malzemesi çıkar

• Çakma ayakkabı giyenlere lafım yok ama bunu giyenler sağa sola sataşan 5 para etmez apaçi tiplerse o zaman sorun oluyo benim için... bi çok konuda mütevaziyimdir ama sokaklarda serseri takılan bu apaçi tiplere dayanamıyorum ..adamlar terörist gibi virüs gibi yaa... yırtyolar bağırıyolar çekiyolar asılıyolar tükürüyolar kopartılıyolar çöp atıyolar laf atıyolar rahat durmuyolar vs.... daha sayiyim mi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 1 Haziran 2008; 22:54:17 >
  • İzmir'liyim Ankara'da ünivrsite okuyorum ama memleketim burnumda tütüyor. Ankaralıla alınmasın ama İzmir ile Ankara bambaşka iki şehir, havası, insanları, binaları, denizi, herşeyiyle. Ankarada da Kızılay'da takıldığım 1 yer var o da Kocatepe'ye doğru Tömbeki diye bir yer onun dışında Bahçeli ve Tunalı.

He bi SSK işhanı var tabi mekanımız.
  • "Rokcu"
    veya
    Emo
    veya
    Goth
    Takılıyolar abisi.
  • benim içimi karartan o gençler değil. Ankara memur kenti olduğu için iç karartıcı bir yer. Gençler olmasa hiç çekilmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mfeker89

quote:

Orjinalden alıntı: fiberoptikankara

allahım ya.. kardeşim SANANE elalemin ne giydiğinden.. senin gibi ezik adamlar çıkmasın sokağa.. bileklik diyo ..sanane isterse tasma takar dolaşır allahım ya.. antisosyal bi şekilde otur evinde 24 saat DH foruma gir yada adult forumlardan bişeyler indir izle..senin gibi silik insanlar bunları yapar.. çıkma dışarı sen..

asıl sanane aq adam gezmeye çıkmış etrafına baktığında piskopat gençlikle karşılaşmış aynısı bende de oluyor gidiyorum izmirde kordona alsancağa gezmeye bir insan gibi insan yanımdan geçmiyo nerde bir kopuk her yer aynı sadece ankara değil

İyi de ne küfrediyon.
  • EMO STYLE
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.