Şimdi Ara

kızılayda gezmeye çıktım içim karardı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her yerde var bu amele adı verdiğimiz kız kesmeye gelen artistlerden diğer yönden gençler artık serbest takılıyo gömlek yakası açık acayip bol yada dar pantolon giyenler vs dolu herkez sizin gibi olamaz o yüzden ne yapcaksınız milleti onlara bakmayın geçin gidin siz sahte marka giyinimli apaçide ne demek yaa insanların parası olmayabilir yada orjinaline enayi gibi para vermek istemeyebilir çok ayıp bu yaptığınız biz zengin sayılır ama çakması varken asla gidip orjinaline 100 ytl civarı para verdirmem nasılsa orjinalide sahteside bir gün eskicek atılıcak gidicek ne lüzumu var onca para vermeye olsun varsın arkamdan apaçi desinler umrumda olmaz çünkü onu ilgilendirmez yanlışsam söyleyin
    ayrıca @fiberoptikankara arkadaşıma katılıyorum böyle yapıcaksanız evden dışarı çıkmayın her insan sizin istediğiniz gibi olmak zorunda değil

• quote:

Orjinalden alıntı: fiberoptikankara

çayyoluda tipi aile semti oldu. insanlar artık robot gibi yerleştirilmiş.. tipik aile semti oldu çayyolu.. çok izole yaşıolar türkiyeden çayyolu kesimi..

Evet bence daha güzel yani kızılaya kaç aydır gitmiyorum gitsemde babamın ofisine o kadar herşey eliminiz altında alışveriş merkezleri vs arcadium armada düzenli baya yani gece 2 de dışarı çıkıyorum bir durum yok yani öle yan kesici serseri vs
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

her yerde var bu amele adı verdiğimiz kız kesmeye gelen artistlerden diğer yönden gençler artık serbest takılıyo gömlek yakası açık acayip bol yada dar pantolon giyenler vs dolu herkez sizin gibi olamaz o yüzden ne yapcaksınız milleti onlara bakmayın geçin gidin siz sahte marka giyinimli apaçide ne demek yaa insanların parası olmayabilir yada orjinaline enayi gibi para vermek istemeyebilir çok ayıp bu yaptığınız biz zengin sayılır ama çakması varken asla gidip orjinaline 100 ytl civarı para verdirmem nasılsa orjinalide sahteside bir gün eskicek atılıcak gidicek ne lüzumu var onca para vermeye olsun varsın arkamdan apaçi desinler umrumda olmaz çünkü onu ilgilendirmez yanlışsam söyleyin
    ayrıca @fiberoptikankara arkadaşıma katılıyorum böyle yapıcaksanız evden dışarı çıkmayın her insan sizin istediğiniz gibi olmak zorunda değil

Adidas nike çakması olurda abi gucci yani 300 avro 600 ytl bu ayakkabının çakması belli olur diyen adamın yürüyüşü bile adam gibi kalitelidir etrafına bakışı şeyi.Allahın kırosu giyerse gucciyi dalga geçerler ve doğaldır bu

• ya sahte almasına bişey demiyorum da.onlara vereceği parayla daha düzgün şeyler alabilir.
    bu kadar iğrenç giysiler,ayakkabılar görmedim hayatımda.paran yoksa o şeyleri niye alıyosan herkes alıyo diye.en olmadı LCWde 10 YTLye bile T-Shirt var git onlardan al.
  • kızlar emo oldu emo kızları gören erkeklerde ayak uydurdu hacı olay bu
  • işte bu bahsi geçen tipler

Çakma markalarla piyasa yapmaya çalışan tiplerin benzerleri

benim toparladıklarım

kızılayda gezmeye çıktım içim karardı

• fatihe git ozaman
  •  kızılayda gezmeye çıktım içim karardı

•  kızılayda gezmeye çıktım içim karardı

konu başka yere dönmüş galiba şimdi bumudur arkadaşlar bende beyaz giyinmiştim
  • Kızılaya cumartesi-pazar gitmeyin kız arkadaşınızla hiç gitmeyin çünkü onlar her yerde ...
  • quote:

allahım ya.. kardeşim SANANE elalemin ne giydiğinden.. senin gibi ezik adamlar çıkmasın sokağa.. bileklik diyo ..sanane isterse tasma takar dolaşır allahım ya.. antisosyal bi şekilde otur evinde 24 saat DH foruma gir yada adult forumlardan bişeyler indir izle..senin gibi silik insanlar bunları yapar.. çıkma dışarı sen..

sen cok havalısın ya ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magina

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Kızılayın çoğu öyle... hergün okuldan gelirken kızılayın içinden geçiyorum 5 dk yürüyorum falan artık iyici gözlemledim ister istemez... tipler güven vermiyo ya şopar ya apaçi ya uçuk ya da saçları yıkanmamaktan kahverengileşmiş tipler...

*oeste gelir şimdi ben kızılayı sevmiyorum apaçi dolu orası der

haklı ama apaçi,kro dolu kızılay.haftasonları daha bi çok oluyo.

Hafta sonları genelde Ankara halkından çok askerler oluyo. Onlarında yarısı apaçi yarısı abaza. Güvenpark'ta oturup beklerler karı kız düşürmek için. Hafta sonları gitmek istemiyorum ama Kızılay'daydım. Sevgilinizle dolaşmamanızı öneririm. Buluşacaksanız da girip kafenin birine orda buluşun. Dışarda da dolaşmayın. Dolaşacaksanız akşam 6'dan sonra dolaşın.

• Kızın tekinin tişört'ünde yazan cümle " Bana Takıl, Evden Atıl " İşte gençlik. Aslında bende gencim ama ne biliyim o tür şeyler giymek benim tarzım değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: Magina

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Kızılayın çoğu öyle... hergün okuldan gelirken kızılayın içinden geçiyorum 5 dk yürüyorum falan artık iyici gözlemledim ister istemez... tipler güven vermiyo ya şopar ya apaçi ya uçuk ya da saçları yıkanmamaktan kahverengileşmiş tipler...

*oeste gelir şimdi ben kızılayı sevmiyorum apaçi dolu orası der

haklı ama apaçi,kro dolu kızılay.haftasonları daha bi çok oluyo.

Hafta sonları genelde Ankara halkından çok askerler oluyo. Onlarında yarısı apaçi yarısı abaza. Güvenpark'ta oturup beklerler karı kız düşürmek için. Hafta sonları gitmek istemiyorum ama Kızılay'daydım. Sevgilinizle dolaşmamanızı öneririm. Buluşacaksanız da girip kafenin birine orda buluşun. Dışarda da dolaşmayın. Dolaşacaksanız akşam 6'dan sonra dolaşın.

bahçeliye giderim ben genelde zaten
    bugün kızılaydaydım yine aynı manzara yine aynı.

• Bu arada Abidinpaşa'nın nesini beğen miyorsun? Bende oraya çok yakın oturuyorum? Konuya gelince kim ne giyerse giysin banane.

quote:

Tunalı da sanki amele yok::D adam abidinpaşadan geliyo tunalıya maaşının tamamıyla çakma gucci alıp 1 hafta yıkanmamış saçmına jöle sürüp karnı aç dolaşıyo.. sorarsan ne? piyasa yapıo? zenginler gibi yaşamaya çalışıyo
  • kızılayın kro kontenjanını Sincan dolduruyo.ben de sincanda otruyorum.diğer tipler lüks semtlerden
  • gel sana bi tasma dolayımda dolastırayım ne dersin nede olsa sosyalsin bizde a sosyal istermisin sosyal cocuk
    quote:

allahım ya.. kardeşim SANANE elalemin ne giydiğinden.. senin gibi ezik adamlar çıkmasın sokağa.. bileklik diyo ..sanane isterse tasma takar dolaşır allahım ya.. antisosyal bi şekilde otur evinde 24 saat DH foruma gir yada adult forumlardan bişeyler indir izle..senin gibi silik insanlar bunları yapar.. çıkma dışarı sen..
  • Sen cinnaha falanmı gittin ya kızlay diye
  • Benim de ne zaman otobüs Ümraniye merkezden geçse içim kararır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

bugün ankara kızılayda gezeyim dolaşayım dedim bizim gençlik siyah T-Shirt falan üzerinde garip garip şekiller yazılar kızlarda makyaj desen köürlüğe düşmüş gibi garip garip bileklikler falan(birinde çivi gibi bişeyler vardı ) kırk yılda gezeyim içim açılsın dedim içim karardı bea

valla aynı şey burda (ist) fazlasıyla var ama inan krolardan (maganda,apaçi,tinerci,kapkaççı,kopil...yani bilimum) daha kötü diiller...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.