Bildirim
^^Kızılay Maden Suyu Şişeleri Neden Yeşildir?^^

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Onun Tarzı -
Yeşil'in Psikolojik Etkileri Şunlardır Yani Bana Göre Bunun Anlamı Durgunluk Rahatlık Verici
"Yesil, rengin farkli tonlari farkli mesajlar iletir:
Koyu Yesil -- sogukluk, erkeksilik, tutuculuk ve zenginlik kavramlarini ifade eder.
Zumrut Yesili -- Olumsuzluk.
Zeytin Yesili -- Baris.
Sarimsi Yesil -- Tuketicilerin en son tercih ettigi renk.
Yesil, ayni zamanda Amerikan kulturunde parayi simgeler. "
-
yeşil cam daha ucuz da ondan -
quote:
Orjinalden alıntı: ThuÑÐê®WoLƒ
Yeşil'in Psikolojik Etkileri Şunlardır Yani Bana Göre Bunun Anlamı Durgunluk Rahatlık Verici
Koyu Yesil -- sogukluk, erkeksilik, tutuculuk ve zenginlik kavramlarini ifade eder.
Zeytin Yesili -- Baris.
Eskiden de siyahtı sanırım. Bir akrabam kasa ile alırdı. Şimdiki şişe tarzıyla değil de biraz daha farklıydı ve siyahtı sanırım. -
abi sizi gereksizlerde gördüm. çok güzel dans ediyordunuz -
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
quote:
Orjinalden alıntı: ThuÑÐê®WoLƒ
Zeytin Yesili -- Baris.
Eskiden de siyahtı sanırım. Bir akrabam kasa ile alırdı. Şimdiki şişe tarzıyla değil de biraz daha farklıydı ve siyahtı sanırım.
Siyah Sıkılganlık Hissi Uyandırır Bıkkınlık,Üzüntü,Keder,Pişmanlık Yani Hiç İyi Bir Şekil Vermez İnsana Tabi Psikolojik Açıdan Olaya Yaklaşılırsa...
-
babama sordum ( maden suyu fabrikasında müdür)
yeşil cam beyaz camdan daha pahalı tek sebebi güneş almaması için güneşte bomba gibi patlıyorlar :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauser -- 19 Mart 2008; 22:23:08 > -
quote:
Orjinalden alıntı: bloodwayne
yeşil cam daha ucuz da ondan
en mantıklısı bu sanırım eğer doğruysa... -
İçtiğin Pepsileri mi hazmediyorsun -
quote:
Orjinalden alıntı: Crauser
yeşil cam beyaz camdan daha pahalı tek sebebi güneş almaması için güneşte bomba gibi patlıyorlar :D
Yeşil pahalı. Ama güneşi çok soğurmadığı yansıttığı için yeşil kullanılıyor.
Yani yeşil cam ucuz değil. Doğru mu anlamışım? -
quote:
quote:
Yani yeşil cam ucuz değil. Doğru mu anlamışım?
evet hocam doğru anladın. ve cok fazla güneşte kalırlarsa yosunlaşırlar (yeşilleşme olur) ayrıca patlarlar . -
quote:
quote:
quote:
evet hocam doğru anladın. ve cok fazla güneşte kalırlarsa yosunlaşırlar (yeşilleşme olur) ayrıca patlarlar .
Babana şunuda sorar mısın? Limonlu maden suyuyla-gazoz arasında ne gibi farklar var hangisi sağlıklıysa onu içelim pepsi kampanyasından sonra
-
quote:
quote:
quote:
evet hocam doğru anladın. ve cok fazla güneşte kalırlarsa yosunlaşırlar (yeşilleşme olur) ayrıca patlarlar .
Teşekkürler.
Bilmediğimiz bir şeyi daha öprenmiş olduk sayenizde.
Teşekkürler.
-
quote:
Bomba gibi -
gazoz bildiğiniz maden suyuna şeker atılmış hali tabi başka maddelerde katılıyordurda genel tanım olarak öyle.
limonlu maden suyu olarak satılanlar fabrikayı gezdihimde gördüğüm kocaman =) tanklar var içinde şurub var onla karıştırılır ve bi ton madde koyulur en sağlıklısı düz :D maden suyu :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauser -- 19 Mart 2008; 22:46:17 > -
Eskiden çok iyi hatırlarım, kahverengi şişeler vardı büyük büyük. Hatta yeşil ve kahverengiydi üstelik depozitoluydu şişeleri geri verip yeni aldığımızı hatırlarım küçüktük ozaman. Ama şimdi tüm şişeşler şu anda yeşil oluyor nedense.
Bu arada maden suyunu açacakla açmanızı öneririmBen değişiklik olsun diye kaşıkla falan açardım patladı bikere kapak bi fırladıki anlatamam. Bikerede bomba patlamış gibi ses yaptı. ARtık şansmıydı açma stlindenmiydi bilmiyorum ama tırstım vallaha. Hep açacakla açıyom artık
-
içindeki pislik belli olmasın diye hehehehehehe
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X