Cumhuriyet yazarı Murat ağırel, Kızılay hakkındaki skandal gerçeği açıkladığı bir haber kaleme aldı. Buna göre; Kızılay, depremin üçüncü gününde Ahbap'a 46 milyon TL'lik çadır satışı yaptı. ![]() |
Kızılay'ın deprem'in 3. gününde Ahbap'a çadır satmış

-
-
La geçen fox'ta kadının biri bebeğinin birinci yaş günü için çadır istemiş.
Bir belediyemizde çadır vermiş.
Çadırın yanında aile ile röportaj yapılırken Kızılay çalışanları ellerinde tatlı ve oyuncak ile geldiler.
Çok garipti.
Çadır vermesi gereken Kızılay ama tatlı getiriyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işte bizim milletin problemi bu.. önünü arkasını bilmeden boş keseden sallamayı sever, çünkü sonuçta iktidar darbe yiyecek :) 20 senedir boşuna kaybetmiyor muhalefet.. iftira atarak hiç bir şey kazanamazsın...
·
adlı kişiye yanıt olarak
Sonra öğrendik.
Kızılay Çadır ve Tekstil A.Ş. Kızılay'ın alt iştiraki olan tüzel kişilikmiş.
Kızılay da bu şirketten çadırları faturalı satın alıyorlarmış Ahbap da aynı yöntemle toplanan bağışlarla bu şirketten satın alma gerçekleştirmiştir.
Zaten sitelerinde açıklama bulunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 26 Şubat 2023; 11:56:28 >
-
İşte akp'lilerin en büyük sıkıntısı bu. Neyin eleştirildiğini bile anlamıyorlar. Saçma sapan şekilde savunmaya geçiyorlar.
Olması gerekeni de yazalım,
Bu kriz durumunda Kızılay tüm depoyu boşaltır, kendi bağlantıları ile ahbap'ı yönlendirip en ucuza en iyi çadırı yurtdışından ya da yerli üreticiden direkt almasını sağlar.
O para ile malzeme aldık biz dersen millet sana doğal olarak küfreder, o kadar bağış aldın git onlarla al denir.
Bu bildiğin vatana ihanettir,
Türk Eczacılar Birliği Başkanı Arman Üney: “Tanesi yaklaşık 140 bin TL fiyatla 76 metrekare büyüklüğünde 5 adet çadırı Kızılay’dan satın aldık.”
-
bunların yatacak yeri yok harbiden arkadaş....
-
Size dedim kimsenin ibanına para atmayın.. adam sanki haluk leventin babasının ogluymuş gibi savunuyor ve bana kızıyor ,bana özelden diyor sana eksi verdim … paran bal gibide buz gibide biriletine aktarıldı hemde hiç sevmedigin kişilere yollandı….neymiş cadır uygunmuşta … haluk levent kapalı ihale usulü yapmışmı kaç kişiden teklif almış yoksa pat diye kızılayımı seçmiş…hem haluk insanların kızılayı sevmedigini bilmiyormuda kızılaya iş yaptırmış… 20 trilyonda kendi cebine atmıştır 10 trilyonuda yanındaki üstü başı temiz pc başındaki eelemanlarına dagıtmıştır … gelsin yeni ibanlar nasıl olsa halk veriyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 26 Şubat 2023; 15:2:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı şey için 3 konu daha açarsanız satış geçersiz oluyormuş.
Boşuna demiyoruz siyasal islamcıların en sevdiği yeşil dolar yeşilidir diye. Ahbabtan aldıkları para ile newyorka bir tane daha göktedlen diksinler. Millet canının derdinde devletin kurumu çadır satışı peşinde.
Üzerimdeki reiz başkan olunca dolar 4 lira olacak olmazsa nufüstan kayıt sildireceğim diyen zat yani porfavor hala işin goygunda. Ülke bu zihniyete emanet 21 yıldır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 26 Şubat 2023; 19:11:3 > -
halkın vergileri ile cadır yap yada al ,sonra bunu stokla...
sonra bunu yine halktan toplanan paralar karşılıgında başka yere sat..
bu her türlü halkı dolandırmaktır..
alanda satanda art niyetlidir
yüzkere dedim yine diyorum
kimseye para yollamayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 26 Şubat 2023; 19:34:4 > -
Haluk levent niye Kızılay'dan satın almış ki. Vatandaş zaten Kızılay 'a bağış yapmak istemiyor böylece yine Kızılay'a bağış yapılmış oldu... Ahbap yurtdışından alsaydı daha mantıklı olurdu Kızılay elindekileri deprem bölgesine gönderirdi herhalde ne yapacak turşusunu mu kuracaktı
Tek bir çadırı 20000li rakamlara alındığından bahsediliyor.Pahalı değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X