Şimdi Ara

Kızılay fen bilimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fen bilimleri dershanesi hakkında bilgisi olan var mı? Mezunum

Pek düşünmüyorum dershane ama bilgi almak için öylesine gitmiştim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara Kızılay'da Fen Bilimleri Dershanesi Arıyorsanız, İşte Bilmeniz Gerekenler

Fen bilimleri, günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçasıdır ve geleceğin bilim insanları ve mühendisleri için sağlam bir temel oluşturur. Ankara Kızılay'da fen bilimleri alanında eğitim almak istiyorsanız, doğru dershaneyi seçmek çok önemlidir.

Ankara Kızılay'da birçok fen bilimleri dershanesi bulunmaktadır ve her biri kendi avantajlarına ve dezavantajlarına sahiptir. En iyi dershaneyi seçmek için ders planlarını, öğretim kadrosunu ve öğrenci yorumlarını karşılaştırmalısınız.

Fen bilimleri dershanesi yorumları, diğer öğrencilerin deneyimleri hakkında değerli bilgiler sağlayabilir. Ankara Kızılay bölgesindeki fen bilimleri dershaneleri hakkında öğrenci yorumlarını okuyarak, derslerin kalitesi, öğretim kadrosunun uzmanlığı ve öğrenme ortamı hakkında fikir edinebilirsiniz.

Ders planı, dershanenin sunduğu eğitimin kapsamını gösterir. Fen bilimleri dershaneleri genellikle fizik, kimya, biyoloji ve matematik gibi temel fen bilimleri derslerini kapsar. Bazı dershaneler ayrıca daha özel dersler, örneğin istatistik veya bilgisayar bilimi sunabilir.

Öğretim kadrosu, dershanenin başarısında hayati bir rol oynar. Deneyimli ve nitelikli öğretmenler, öğrencilerin kavramları anlamalarına ve sınavlarda başarılı olmalarına yardımcı olabilir. Öğretim kadrosunun niteliklerini ve deneyimlerini araştırın.

Fen bilimleri dershanesi seçerken konum da önemli bir faktördür. Ankara Kızılay merkezi bir konuma sahiptir ve birçok toplu taşıma seçeneği ile kolayca ulaşılabilir. Kızılay'da bulunan fen bilimleri dershanelerini inceleyerek, konumlarının size uygun olup olmadığını belirleyin.

Fen bilimlerinde başarılı olmak için doğru dershaneyi seçmek çok önemlidir. Ankara Kızılay'daki fen bilimleri dershanelerini araştırarak, ders planlarını, öğretim kadrolarını ve öğrenci yorumlarını karşılaştırarak, eğitim hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak en iyi dershaneyi bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ögrencileri cok iyidir eger kayit yaptiran varsa bu sene ,saglam rakipler var rekabet icin iyi deneme olarak diger dershane denemesinden iyidir egitimi bilmiyorum basarisi yuksek bir yer

• 9binde 15 binde falan kayıt yaptıran çok öğrenci varmış ve 150 binden ilerisini almıyorlarmış öğrenci profili cidden iyii

• luvwithope kullanıcısına yanıt
    Hocam fen bilimlerinde çok iyi öğrenciler olur ama kalabalık oluyor.Nesibe Aydın okul olmadıysa oraya bi bakın derim,bir de Üçgen Dershanesi vardı kocatepenin orada

• siyamkedisi S kullanıcısına yanıt
    Sınıflar 12 kişiymiş hocam diğer söylediklerinize de bakayım teşekkürler

Hocam çok sınıf oluyordu fen bilimlerinde ama belki öyle değildir artık

Haa olabilir hocam evet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam bir de kızılay avmnin orada,sıhhiyeye doğru kampüs vardı oradan kesinlikle uzak durun

Bakmamıştım zaten çok sağolunn hocam

• Fen bilimlerinin solunda sınav kurumları var yayınları fena değil fen hocaları çok iyi mat hocaları fena değil. Fiyatı da daha uygundu diğer yerlere göre.Öneririm hocam

• esrrozd E kullanıcısına yanıt
    Hocam hayatım sınav deneyimim çok fazla var o yüzden pek düş0nmüyorum

Burs veriyor mu hocam 15k içinden kalanlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilk 10kya %50 idi 10k ile 20k arası %25 diğerlerini bilmiyorum malesef

Teşekkür ederim hocam,11k EA ile kaldık burada da hayattan tokat yedim .

Hocam arkadaşın dediği gibi üçgen fena degil.Birde bir gün bu konuyu aratan EA arkadaşlar olursa Odtululer dershanesi (Kızılay) EA için en iyisi o galiba.

Fiyatlar nasıl hocam genel olarak,gitmeyi pek düşünmüyorum lakin sene içinde belki bir yere kaydımi yaptirip arada gidebilirim.

• Ben de sayısal 10k dan kaldım hocam :(

Fen bilimleri normal fiyatı 24 bin

• İyi bir eşit ağırlıkçı için en iyi dershane üçlerdi. Maalesef artık anadolu lisesi oldu, balgat'a taşındı ve mezunlar gidemiyor. Odtülüler falan ne yalan söyleyeyim ahım şahım yerler değil. Eğer Üçler'e gitme şansı olan varsa ve kendine güveniyorsa gitsin. Rekabet yüksektir. İlk üç sınıfta olursanız sırtınız yere gelmez.

• Cemal

• Hocam,kesinlikle dediğiniz gibi.Ben hayatımda oradaki kadın müdür yardımcısı haricinde eğitimci gördüğümü düşünmüyorum.Benim arkada hiçbir akademik basarim olmamasına rağmen sırf konuşma şeklime ve kendimi,ideallerimi anlatmama bakarak 40 binlik fiyatı 22 bin civarına indirmişti.Cidden bu sene başarınca o kadını ziyaret etmek istiyorum, öyle bir yeri var bende.

Hocam adam gibi EA dershanesi 0 Ankara'da.Odtululer Kızılay şubesinde arkadaş en üst kurdaydı ben de tek en üst kurunu biliyorum.Burada takılan bir EA boş olmaz,en üst kura çıkar diye onu baz alarak yazdım da belirtsem iyiymiş.

• Bu ODTÜ'lüler Karanfil'deki dershane değil mi? Fena bir değil galiba.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.