Şimdi Ara

Kızılay fen bilimleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen hocam ama karışıklık olmasın.İlk paragrafı Üçler'e yazdım,belirtmeyi unutmuşum :(.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Ne yaptı cemal hocam size

• Halaycibasinigibmeyegeldim kullanıcısına yanıt
    Kaydı telefonda 120 saniye aralıksız

• Hocam dershanedeki ortam da çok çok önemli bence odtülüler yok ucgen yok sembol yok sınav yok açı it kopuk dolu 1 tane sağlam eleman varsa 20 tane boyle adamlar var FBnin öğrenci kalitesi ve düzeni 1 numaradır ama sen koparıp bir şey almazsan hiçbir şey alamazsın matfen oğrenci profili yine yüksek ya da demirtepe final // FB nin çok öğrencili olmasının avantajı dinamik bir rekabet ve o sınav hazırlıluğının kokusunu almanız dezavantajı ise rehberlik sistemi ve etüt sistemi o kadar öğrenciyi kaldıramıyor sç etütleri 15 er dakika ama isterseniz koca hayalı cemal hocam size yardımcı olur fen bilimlerinde,tekrar ediyorum sizin bir şeyleri koparıp almanız gereken bir yer FEN BILIMLERI

• Her sene ayni yalani atiyorlar

En iyi sinifin durumu nedir? Ogrenebilir miyim?

"1k'dan gelen 4 ogrenci, 10k'dan 20 ogrenci kayit oldu bu sene dershaneye"

Peki 30k'dan yukari kac ogrenci var?

"Asagi yukari 80 ogrenci var"

Bi giriyorsun dershaneye 50k'dan max 30 ogrenci var. Soylediklerinin neredeyse hepsi yalandi :)

Ticarethana orasi. Evet ogretmenleri cok iyi ama dershanecilik anlayislari 0. Bilgi almaya gittiginizde her yalani soyluyorlar. Gerci dershaneye girdiginizde anlarsiniz zaten

Ayrica 150k'dan fazlasini almiyoruz kesinlikle yalan. Dershanenin yarisi 150k yukarisiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felucar -- 20 Ağustos 2020; 12:25:46 >
  • felucar F kullanıcısına yanıt
    Biz görüşürken danışmanı birisi aradı ve kadın 150 bin üstünü almıyoruz diye geri çevirdi 🤷‍♀️

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugun ea için gittiğim kurumdur.Okulların açılacağı haberiyle beraber bence online olayı vs yattı ben de ortama bakmaya gittim.

Fen bilimlerine 11 bin dedim ama kadın 10 bin anladı ona rağmen ea tarafında indirim yüzde 25.Fiyat 23 bin bana 17.500 ediyor yanlış hesaplamadıysam.

Ea tarafında haftada 24 saat dedi.8.30-13.20 Arası (hafta içi cuma hariç,cuma pazar deneme) ama benim pek konu anlatım kısmıyla işim yok lakin yine dinlerim.

Benim en işime gelen kısmı bunlar hafta içi 20.30'a kadar açığız hafta sonu 19.30'a kadar açığız dedi.Ben geçen yıl full evde çalıştığım için bu yıl ciddi manada zorlandığımı düşünüyorum.Birde çok fazla soru çözdüğüm için aklıma takılan bazı sorular oluyor(soru bankası soruları gibi değil biraz daha bu neden böyle şeklinde)hem de onları sorarım diye düşündüm.Ea mezun grubunun en iyi sıralamayla gireni muhtemelen ben olurum çünkü benden iyisi olsa muhtemelen şu sıradan kalan öğrencimiz de var vs derdi.Eğer 12-15 aralığına inerlerse gidecem ama 17.500 fazla.5.500 liralık indirimden fazlasını hak eden bir sıralamam olduğunu düşünüyorum.Eğitim kalitesi hakkında bir fikrim yok açıkçası ama sizler öğretmenler iyi demişsiniz zaten ve birkaç giden arkadaş da iyi dedi.Ya zaten mat geo iyi olsun yeter kafasında oluyor ealar ama benim mat geom da kendimce iyi olduğu için aklıma takılan bazı soyut sorulara yanıt versin yeter,sözeli zaten youtube üzerinden çalışırım :D.

Evde çalışmak epey zulüm ve bir ritim bulamadım.Geçen yıl kurduğum temel sayesinde az vakitte çok iş yapabiliyorum ama bir düzen olması açısından gitmeyi düşünüyorum.Ayrıca denemelerine tüm kurumlar girdiği için ciddi bir öğrenci kitlesi var ve her hafta tg gibi olur ve rekabet zinde tutar diye düşünüyorum.Sizin bu konudaki fikirleriniz neler sizce değer mi?

Odtülülere gittim son olarak da orası aklımda değil ama anlatayım.Tek cümleyle anlatmak gerekirse her haltına bunlar karışıyor.Yok sabah erken kalkacaksın o saatte çalışacağın 2 derse biz karar vereceğiz yok işte ödevlendirme var eğer yapmazsan akşama kadar burdasın falan filan.Ben sınav sürecinde bazı şeylerin öğrenciye bırakılmasının gerektiğini düşünenlerdenim.Öğrenci yeri gelince inisiyatif almalı.Hiç ders çalışmayı bilmeyen birisi olsam ve temelim olmasa belki düşünürdüm ama beni sabahtan akşama kadar orda tutarak bana katacağı bir halt yok.Fen bilimlerini de bu yüzden düşünüyorum.Erkenden biteceği için kendi programımı uygulama fırsatı bulacağım.Görüşü olan bildirirse sevinirim

• Edindiğiniz bilgi ve tecrübe var mı arkadaşlar kızılay fb için

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.