Şimdi Ara

Kızı unutamıyorum. Unutsam Rüyalarımda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 Hafta önce kızdan ayrıldım. Ayrılık sebebim ise yanına gelmeye çalıştıkça bir çok engel vardı. ELimden bir şey gelmeyince sinirlenip kavga ederek küfür ettim. Bir kaç gün sonra zor bela konuştum. Kusura bakma kendimi kaybettim hepsi özlediğimden dedim. O iki günde birini bulmuş.. Ertesi gün tekrar geldi. Beş gün sonra ayrıldı gitti. Kafamı toplamak istiyorum dedi. Şimdi ise o çocukla beraber.

Başta öyle bensiz yapamaz, benimle konuşmasa duramaz bir kişiliği vardı. O kadar hata yaptı ben birini görmedim. Benim hatamın üzerine binlerce hata yaptı. Sizin anlayacağınız benim için ölüp biten birisinin sevgisi bu kadarmış. Hemen bitirip iki gün olmadan başkasıyla devam edenmiş.

Unutmaya çalışıyorum bazen aklıma gelmiyor. Bu seferde her gün rüyamda görüyorum yine beni bırakıyor yine üzülüyorum. Bu arada kızın yaşı 18 benim 21 kişiliği oturmamış yeni anladım..

• sinirlenip kavga ederek küfür ettimden sonrasını okumadım.
  • ohoo benim 1.5 sene oldu forumda konusuda vardı hatta. hala rüyalarıma girer geçmiş olsun. düşünmemeye çalış dicem ama..
  • Psikolog veya Psikiyatriste görün.Onlar sana yol gösterecektir çünkü sen kendi başına bu işin altından kalkamıyorsun gibi.En kısa zamanda doktora görünmeni tavsiye ederim.Yada zamana bırak diyeceğim ama daha kötü ve saplantılı olma iktimali var.
  • Kizin kotu yanlarini gormeye calis ve karaktersiz oldugunu anla,veya baska birine asik ol unutmak banko

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gidişle öyle gidecem gibi gözüküyor. Bilmiyorum, sevgisi gerçek olsaydı düzgün kişiliği olsa ben hatamı anlayana kadar yalnız olurdu. Ertesi gün birini bulması onunla çıkması bana koymuyor değil.
  • Yol ver gitsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgilimi aldattım pişmanım
    11 yıl önce açıldı
    Sevdiğim Kıza Açılamıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Düşünüyorum kişiliğini soğuyorum ama rüyalarımda olmasa çok güzel olur..
  • ''benim için ölüp biten birisinin sevgisi'' ben sana acı ama gerçeği bir alıntı yaparak yazayım.

''Her gelen sevmez ve hiçbir seven gitmez''
    Nazım hikmetin cok güzel bir sözüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

''benim için ölüp biten birisinin sevgisi'' ben sana acı ama gerçeği bir alıntı yaparak yazayım.

''Her gelen sevmez ve hiçbir seven gitmez''
    Nazım hikmetin cok güzel bir sözüdür.

Haklısın..
  • quote:

O iki günde birini bulmuş.
    Hemen bitirip iki gün olmadan başkasıyla devam edenmiş.

Hocam kendin yazmışsın zaten. Kızın kişiliği daha oturmamış ve hala aklı fikri lay lay lom gerçek sevgiden bi haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

quote:

O iki günde birini bulmuş.
    Hemen bitirip iki gün olmadan başkasıyla devam edenmiş.

Hocam kendin yazmışsın zaten. Kızın kişiliği daha oturmamış ve hala aklı fikri lay lay lom gerçek sevgiden bi haber

Evet öyle dedim. Bir küfür ederek onun nasıl kişiliği olduğunu öğrendim. Rüyamda görmedikçe üzülmüyorum güçlüyüm anlayacağın. Kendini sevdirmek için her şeyi yaptı keşke yapmasaydıda başta bitseydi.. Kalan sağlar yine benim şimdi kiminle çıkarsa çıksın. Benden soğumuş öyle yapmış gerçek sevseydi zaten soğumazdı.Hem uzaktaydı yolun kahrını en çekiyordum yaşadığımız şeyleri bir kenara atan insandan bir şey beklemem artık..

• Onu acı acı miçarken düşün.

• Belli süre sonra bu konuyu açtığım için güleceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.