Şimdi Ara

Kızı geri kazanmak benim icin cok onemli lutfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi kızla konuşuyodum, ne kızın tecrübesi var ne benim kızın cocuklugunu biliyorum tanıyorum yani.Arkadaş sayesinde konuşmaya başladık salıdan beri ve herşey inanılmaz güzel gidiyodu kızın sevgilisi bile olmamış benimde öyle ahım şahım bi tecrübem yok ve kızı tanıyorum dediğim gibi.Neyse dün arkadaş ortamıyla kafede buluştuk falan işte sarıldık falan filan bizi snape almalar herşey tamam.Ama bugun aniden konuşmak istemiyorum yazdı bende mesajlarda aşırı umursamaz davrandım işte sen bilirsin falan, bitirmeye yönelik konuştum koşamam peşinden ısrar etmicem falan ama işin aslı kızı umursuyorum.Tekrar olmasını istiyorum bu kıza nedense baya kanım ısındı herkes bizi çok benzetiyordu ve şimdiden yakıştırıyodu kız milletine güven olmaz biliyorum o yuzden cok araştırdım kızı yüzde 80 kafasında biri var ama herkes o kız istemese kafede falan sana sarılmazdı kesin bişey duydu falan diyolar.Ben umursamaz davranmaya devam ediyim mi napıyım kıza umursadığımı kesinlikle çaktırmadım yani sıkmadım, bi yerlerini kaldırmadım.Yardımcı olucak varsa bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlangoç Cevahir -- 7 Mayıs 2016; 20:59:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Açık açık konuş ne oldu filan

• Requizm kullanıcısına yanıt
    Kız nedeni sorma falan yazmıştı mesajda bende hiç sormadım bile.Dediğim gibi umursamaz davrandım gerçektede ağırlığımı koyduğumu düşünüyorum kızı sıkmak bunaltmak istemem ne sorsam kaçıcak zaten.

• Atlangoç Cevahir kullanıcısına yanıt
    Biraz daha zorla. Kız senin üzüldüğünü anlayınca vicdan azabı çeker azcık ve anlatır belki

• bak kardeşim, kız harbiden bişey duymuş olsa, aklı başında bir insan açık açık sana sorardı böyle böyle bişey duydum doğru mu diye.

kız direkt olarak konuşmak istemiyorum demiş, ya bir arkadaşı falan dedi ki bu çocuk sana yakışmıyor vs, karı milleti çabuk manipüle olur.

o yüzden hatayı kendinde arama bırak kendi kendine ne yapıyorsa yapsın, etraf kız dolu, konuşmak istemeyen kızın peşine düşme.
  • Evet, bi cok kez tecrube ettim o yuzden kızı sıkmadım, üstelemedim.Bi yerlerini kaldırmadım.Arkadaşları falan cok yakıştırıyodu bizi hatta arkadasları hala konusun diye ısrar ediyor kıza ama kız yok diyo.İstemediği birine asla sarılmaz falanda diyolar kız kaşar değil yani.Kızın peşinde düşmem asla sadece merak ediyorum ve tekrar olmasını istiyorum içten içe.Ama bunu karşıya asla yansıtmıcam tabi ki

• Requizm kullanıcısına yanıt
    Hocam ya ters tepip kızın bi yerleri kalkarsa? Bi yerleri kalktı mı bidaha o işin olması imkansız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlangoç Cevahir

Evet, bi cok kez tecrube ettim o yuzden kızı sıkmadım, üstelemedim.Bi yerlerini kaldırmadım.Arkadaşları falan cok yakıştırıyodu bizi hatta arkadasları hala konusun diye ısrar ediyor kıza ama kız yok diyo.İstemediği birine asla sarılmaz falanda diyolar kız kaşar değil yani.Kızın peşinde düşmem asla sadece merak ediyorum ve tekrar olmasını istiyorum içten içe.Ama bunu karşıya asla yansıtmıcam tabi ki

aslında olay bayağı değişik, fazlasıyla muallakta kaldıysan bir defaya mahsus sorabilirsin, cevaplamazsa fazla üstelemezsin, tabi bunu gerçekten merak ediyorsan yap.

yine de kızın yaptığı pek olgunca bir davranış değil bu da su götürmez bir gerçek.

edit: yukardaki arkadaşın dediğini sakın yapma, güçsüz olduğunu bir kadına belli edersen seni pavaçra gibi kullanır bir kenara atar, gururunu ayaklar altına alma bir dişi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAlphaOmega -- 7 Mayıs 2016; 21:13:31 >

• Kız senden uzaklaşmaya çalışıyor ama bunu yaparken kırıcı olmakta istemiyor. Aynı olay 2 ay önce arkadaşımın başına gelmişti. Bence bu durumda sende ileri gitme. İleri gittiğin sürece kendini daha da değerli hissedecek ve bu yüzden senden daha fazla uzaklaşacak. Sende biraz soğuk davran. Eğer seviyorsa zaten yeniden yakınlaşmaya çalışır.
  • Evet hocam emin değilsen, kafanda biri varsa neden konuşalım diyosun.Kendi yanaştı zaten, arkadaşları beni uyardı kız sana baglanmaya başladı falan diye, ama ben yinede kız kızdır dedim gözümde fazla büyütmedim.Ama şuda bi gerçek ki içime en fazla sinen kızlardan biriydi, olmasını isterdim yani.Sorupta egosunu tatmin etmekte istemiyorum acıkcası, gucsuz bi imaj cizmek istemiyorum kızın gozunde.

• Kişiler önemli değil. Bugün onu seversin, yarın bununla evlenirsin. Bu zamana kadar doğru gitmişsin. Bırak kaderde ne varsa olsun.
  • Sarılmaktan çok anlam çıkarmamanı öneririm.

Üniversitede hele gelen geçen sarılıyor, bazen hiç selam vermiyorlar falan. Garip bir ortam.
  • Straw Hat kullanıcısına yanıt
    Hocam kız kaşar değil, cidden değil hani cocuklugunu biliyorum.Arkadaşları düzgün kendisi düzgün.Cidden emin olmasam konuşmam zaten sonucta kız milleti güven olmaz.Zaten sarılmayı bile bilmiyor, tecrübesizliği belli.Rolde değil dediğim gibi sütten ağzım yandığı için baya araştırdım bu sefer.

• quote:

Hocam kız kaşar değil, cidden değil hani cocuklugunu biliyorum.Arkadaşları düzgün kendisi düzgün.Cidden emin olmasam konuşmam zaten sonucta kız milleti güven olmaz.Zaten sarılmayı bile bilmiyor, tecrübesizliği belli.Rolde değil dediğim gibi sütten ağzım yandığı için baya araştırdım bu sefer.

Dostum, kaşarlıkla alakası yok. Üniversitede ahlaklı kız bile arasan önyargılarını bir kenara bırakman gerekiyor. Her sarılan kaşar değil, kaşar kelimesi zaten hoş değil.
    Haklısınız, demek istediğim kız önüne gelen sarılmıyor bildiğim bu yani değer vermese sarılmaz dediler ki öylede, ki hiçte soğuk falan değildi bana karşı bi anda bu kararı vermesi beni düşündürdü.

• quote:

Haklısınız, demek istediğim kız önüne gelen sarılmıyor bildiğim bu yani değer vermese sarılmaz dediler ki öylede, ki hiçte soğuk falan değildi bana karşı bi anda bu kararı vermesi beni düşündürdü.

Numarası varsa kızla görüş. Bir olaya canım sıkılmıştı, ters davranmışsam kusura bakma falan de. Yokla. Konu Dışı zaten sap dolu, buradan çok yararlı tavsiyeler bulamazsın.
  • Tavsiylere açığım halen

• Yukarı

• Hadi arkadaslar bekliyorum lutfen

Yüzyüze konuşayım mı? Ama yüzyüze konuşmak istemediğini söylemişti.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.