Şimdi Ara

Kızı Etkilemem lazım beyler ciddi konu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızı seviyorum daha tek kelime etmedim.Ona öyle bi mesaj atim ki benden başka bişey düşünemesin feleği dönsün kanı donsun.O derce yani.

Mesaj atcam beyler ona göre yazın.
    Not:Kız metalci

• Seni sevdiğimi şu sözlerle açıklayabilirim. Nasıl metallica gitarını seviyorsa bende seni öyle seviyorum .

Olmuş mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leak_55

Seni sevdiğimi şu sözlerle açıklayabilirim. Nasıl metallica gitarını seviyorsa bende seni öyle seviyorum .

Olmuş mu

İyimiş. listeye ekledim.
  • Boş mesaj at.

En etkilisi budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nealakasıvar

Boş mesaj at.

En etkilisi budur

Yav he he diyesim geldi.
  • Seni seviyorum yaz ancak bu animasyon önemli tabi :) sonuna yeah yazabilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offchu! -- 2 Mayıs 2012; 18:01:47 >
  • Neden yüzüne karşı bir etkili konuşmadansa,etkili bir mesajı tercih ediyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesaj çekip kim çıkmış Allah aşkına biri söylesin
  • Bir mesajla senden başkasını düşünemesin istiyorsun demek
  • nikinle uyumlu davranışlar gösterme
  • Yüzünede konuşcam beyler önce etkileyici yumşak bi söz yazcam sonra sonra gitcem yüzüne söylicem.
  • Metallica çok dandik grup de.gir ekşi sözlüğe metallicayı kötüleyen yazıları aynen kopyala, kız senindir

edit:Ha bir de anethemayı Türklerden başka dinleyen yok çok ezik grup barlarda çalıyor de..karizma pointlerin tavan yapar cool olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZLARIN KORKULU RÜYASI -- 2 Mayıs 2012; 18:35:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

Metallica çok dandik grup de.gir ekşi sözlüğe metallicayı kötüleyen yazıları aynen kopyala, kız senindir

Hiç bir grup ayırmadan dinliyo,Bullet for my valentine den tut Motörhead e kadar hepsini dinliyo.
  • Aynen bunları yaz :

seni ....(buraya sevdiğin süreç gelecek) kadar bir zamandır seviyorum. Senden çok hoşlanıyorum. O hoş tavrın. Auuv çılgın şey. Yeiyeeeaah (james hetfield yeahi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: İşşiz

quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

Metallica çok dandik grup de.gir ekşi sözlüğe metallicayı kötüleyen yazıları aynen kopyala, kız senindir

Hiç bir grup ayırmadan dinliyo,Bullet for my valentine den tut Motörhead e kadar hepsini dinliyo.

üstteki mesajı editledim onu oku, uygula çok cool olursun
  • Yavaştan giriyom mevzuya çok heyecanlı
  • quote:

Kızı seviyorum daha tek kelime etmedim.Ona öyle bi mesaj atim ki benden başka bişey düşünemesin feleği dönsün kanı donsun.O derce yani.

bence direk evlenme teklif et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ooryuken

quote:

Kızı seviyorum daha tek kelime etmedim.Ona öyle bi mesaj atim ki benden başka bişey düşünemesin feleği dönsün kanı donsun.O derce yani.

bence direk evlenme teklif et

Amaç o zaten

• hadi dağa kedi kesmeye de.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.