Bildirim
Kıza yaptığım hediye sizce nasıl? [SS]
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Evlenme teklifi ediyorsun sanmasında yoksa evlenme teklifi mi ediyorsun. -
EVLENICEZ yazmayaydin iyiydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kutu149
Evlenme teklifi ediyorsun sanmasında yoksa evlenme teklifi mi ediyorsun.
yoo hayır sadece böyle hayaller var maksat düğün arabası yapıp vermek hoşuma gittiğinden böyle yaptım sırf -
Nick konu foto uyumu der susarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
çok iyi düşünülmüş, çokta hoşuna gidecektir...
izninle bu fikrini alıp bende böyle bir hediye yapayım -
quote:
Orijinalden alıntı: cemcem0
çok iyi düşünülmüş, çokta hoşuna gidecektir...
izninle bu fikrini alıp bende böyle bir hediye yapayım
teşekkür ederim hocam sizindir
internet paketi yokki sık girmiyorum :D -
çok güzel ancak öndeki evlenicez yazısının yerine başka bir şey yaz bence. -
Kaputun üstüne "kaputu aç" yazıp içine de "benimle evlenir misin" yazabilirsin , attım gitti -
quote:
Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural
Kaputun üstüne "kaputu aç" yazıp içine de "benimle evlenir misin" yazabilirsin , attım gitti
güzel fikir ama kaput açılmıyor maalesef onun yerine kapıya yapabilirim bak bunu güzel tavsiye -
quote:
Orijinalden alıntı: Cr4ck
Haydaaa işin yoksa şimdi Kayseride o arabadan ara.
Kaç paraya aldın hocam o arabayı? Rica etsem bana da alıp kargolayabilir misin?
9 tl ye aldım hocam sizde bulabilirsiniz Elit oyuncakdan aldım -
çok güzel bence hocam ama daha önce evlilik üzerine konuştunuz mu yani emrivaki olmasın yoksa çok beğendim
müsadenle ileride kullanmak isterim fikri -
nick mesaj uyumu -
quote:
Orijinalden alıntı: porsche911gt2
çok güzel bence hocam ama daha önce evlilik üzerine konuştunuz mu yani emrivaki olmasın yoksa çok beğendim
müsadenle ileride kullanmak isterim fikri
Yok hocam daha evliliğe çoook var umarım kızda beğenir bunu sadece hoşuma gitti diye veriyorum yoksa evlilik söz konusu değil -
Güzel güzel , böyle orjinal fikirlerle devam -
Düdüüüt açılın Evlenicez değilde evleneceğiz yazsaydın ve ya seni seviyorum yazman daha iyi olurdu çıkar onu seni seviyorum yaz yapıştır :D güzel düşünce ama
-
quote:
Orijinalden alıntı: RockStar.
Düdüüüt açılınEvlenicez değilde evleneceğiz yazsaydın ve ya seni seviyorum yazman daha iyi olurdu çıkar onu seni seviyorum yaz yapıştır :D güzel düşünce ama
hocam ne fark eder ki? kız o kadar dikkat etmez hem düğün arabalarında seni seviyorum mu yazıyor -
Düğün arabası olarak verme işte saklayabileceği güzel bir hediye olarak ver. evlenicez yerine seni seviyorum daha iyi olurdu bence ama tercih meselesi tabi :) -
Yani eh işte
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X