Şimdi Ara

Kıza sürekli seni seviyorum demek yanlışmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sevgililikte bir kıza sürekli seni seviyorum özledim vs demek sürekli konuşmak karşı tarafta şımarmaya yol açarmı ?

• Şımartma değil de soğutursun. Çok özel anlarda, arada sırada de ve ona özel olduğunu çaktırmadan hissettir ya da söyle. Yoksa sürekli seviyorum, canım cicim ona muhtaçmış hissiyatı yaratırsın, sevimsiz ve samimiyetsiz görünürsün. Sonra bir gün tak tekmeyi basar sonra "aldatıldım böhööö" diye ağlayıp başlık açarsın. Baskın olan taraf senin olman lazım.

Ergen misiniz olm sürekli kıza seni seviyorum canım, cicim, çiçek böcek ne demek. Azcık olgun olun.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Sürekli "Seni Seviyorum" Diyen Bir Erkeğin Niyetleri

Bir erkeğin sürekli "Seni seviyorum" demesi, farklı anlamlar taşıyabilir. Bazı durumlarda, bu içten bir sevgi ifadesi olabilirken, diğer durumlarda manipülasyon veya kontrol etme amacını yansıtabilir.

Samimi Sevgi:

Gerçekten seven bir erkek, duygularını açıkça ve sıklıkla ifade etmekten çekinmez. "Seni seviyorum" sözleri, sevgi dolu bir ilişkinin önemli bir parçasıdır ve karşılıklılık hissi yaratır.

Manipülasyon veya Kontrol:

Ancak bazı erkekler, "Seni seviyorum" sözlerini seni kontrol etmek veya manipüle etmek için kullanabilirler. Bu tür ifadeler, genellikle aşırı duygusal bağlanma, kıskançlık veya sahip olma isteği gibi olumsuz davranışlarla birlikte görülür.

"Sürekli seni seviyorum diyen erkek" ifadesini yorumlarken, aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısın:

• Sözlerin söylenme şekli ve bağlamı
    • Erkeğin genel davranışları ve tutumları
    • İlişkinizin doğası ve geliştirme süreci

Herhangi bir endişen varsa, erkeğin niyetlerini açıkça sormaktan çekinmemelisin. Dürüst iletişim, sağlıklı bir ilişkinin anahtarıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şımartma değil de soğutursun. Çok özel anlarda, arada sırada de ve ona özel olduğunu çaktırmadan hissettir ya da söyle. Yoksa sürekli seviyorum, canım cicim ona muhtaçmış hissiyatı yaratırsın, sevimsiz ve samimiyetsiz görünürsün. Sonra bir gün tak tekmeyi basar sonra "aldatıldım böhööö" diye ağlayıp başlık açarsın. Baskın olan taraf senin olman lazım.

Ergen misiniz olm sürekli kıza seni seviyorum canım, cicim, çiçek böcek ne demek. Azcık olgun olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: break the cycle

Şımartma değil de soğutursun. Çok özel anlarda, arada sırada de ve ona özel olduğunu çaktırmadan hissettir ya da söyle. Yoksa sürekli seviyorum, canım cicim ona muhtaçmış hissiyatı yaratırsın, sevimsiz ve samimiyetsiz görünürsün. Sonra bir gün tak tekmeyi basar sonra "aldatıldım böhööö" diye ağlayıp başlık açarsın. Baskın olan taraf senin olman lazım.

ister istemez uzun ilişkilerde karşılıklı seni seviyorumlar deniyo son zamanlarda istemsiz bi şekilde demeye başladım napmam lazım
  • Karşı tarafın hoşuna gidiyordur belki.

Bunda hiçbir sakınca görmüyorum.

Ben diyorum her zaman , oda bana diyor.

Benimde onunda hoşuna gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şımartma değil de soğutursun. Çok özel anlarda, arada sırada de ve ona özel olduğunu çaktırmadan hissettir ya da söyle. Yoksa sürekli seviyorum, canım cicim ona muhtaçmış hissiyatı yaratırsın, sevimsiz ve samimiyetsiz görünürsün. Sonra bir gün tak tekmeyi basar sonra "aldatıldım böhööö" diye ağlayıp başlık açarsın. Baskın olan taraf senin olman lazım.

ilk kez haklısın. çok fazla iltifat edersen soğur senden.
  • O zaman ver artımı Bir de karbonhidratların bu işteki önemini de kabullen. Millet o yazdıklarımdan protein alımının gereksiz olduğunu algılamış, şaka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break the cycle -- 30 Ocak 2018; 12:15:5 >
  • üstüne çıkar femdom fanzatasizi yapar sana slave'i olursun pek şımartma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

O zaman ver artımı Bir de karbonhidratların bu işteki önemini de kabullen. Millet o yazdıklarımdan protein alımının gereksiz olduğunu algılamış, şaka gibi.

sen de bizim yazdıklarımızdan karbonhidratın boş olduğunu algılıyorsun ama öyle demiyoruz. sadece, senin dediğin olayları yapmıyor karbonhidratlar. karbonhidratın kası onardığı nerede görülmüş de kası büyültecek. kasın büyümesi demek yıkılıp yeniden daha güçlü yapılması demek. bunu da protein yapar, senin dediğin gibi karbonhidrat değil. git o videoyu izle, biz karbonhidratçıyız de.

• Ahaha cahil ya neyse daha fazla muhattap olmaya gerek yok.
  • quote:

Ahaha cahil ya neyse daha fazla muhattap olmaya gerek yok.

Etme cahille muhabbett fittrirsın , etme cam kırıyla taharet kestirirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ahaha cahil ya neyse daha fazla muhattap olmaya gerek yok.

söylediklerinin nedenlerini bir kere bile açıklayamadın.

bu kadar ağlama beni de ağlatacaksın.
  • Bu iki kelimenin anlami bana gore cok buyuk o yuzden surekli denilmesine karsiyim. Romantizmin en yuksek noktasindayken diyeceksin ki nirvanaya ulassin.

• Seni seviyorum konusunda fitness tartışmayalım lütfen.

• alıntı
    quote:

Neden devamlı seni seviyorum diyor?

Düzenli bir ilişkim var fakat sevgilimin günde yaklaşık 30 kere seni seviyorum demesi artık beni huylandırmaya başladı. Bunun sebebi nedir,bence sorunlu beyninde problem mi var? erkekler size soruyorum. Mantıklı ve gerçekçi cevaplar almak istiyorum lütfen?

En İyi Kız Görüşü
    bence o ezik bir tip,yapışmış sana terketsen intihar bile edebilir.başına belayı almışsın canım. nerden de buluyorsunuz böyle tipleri. günde 30 kere değil ayda 2 kere bile söylemesi fazla, 1 kere söylerse sevdiğini öğrenirsin tamam yeterlidir. papağan gibi tekrarlama gereği duyduğuna göre seninde söylediğin gibi beyninde problem var onun. bence sen şutla onu.senle dalga geçiyor da olabilir, gelişimini tamamlayamadığı belli. neyse yazılacak çok doğru kelimeler var ama daha fazla ağır cümleler kurmak istemiyorum canım. bol şans

• Kesinlikle sogur hatta bir kiz uzerinde denedim ve dogrulandi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz ağır başlı olmalısın yoksa kadınlarda "ben buna zaten sahibim" mentalitesi başlar. Ve inan kadında kaybetme korkusu yoksa o ilişki yürümez.
  • Soğuyorlar denendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stannis Baratheon. -- 30 Ocak 2018; 13:39:9 >
  • sürekli söylersen bi orjinalliği kalmaz sıraadan birşey olur.Ayrıca ilişikinin başka bir kuralı sormadıkça birşey söyleme hatta sorsa bile direk söyleme
  • Sürekli derim, o da der. Bi süre sonra işlevsiz oluyo ama

2 gece öncesinde saat 3-4, uykum gelmedi yazdım 40-50 mesaj böyle aşık edasıyla. 2 Gün sonra sen beni aldatıyo musun diye mesaj geldi kendilerinden. (Fena koydu.) Yani, ister istemez bi süre sonra o kadar işlevli olmuyo. Ha, soğutur mu bence hayır, istediğiniz zaman seviyorum diyebilirsiniz bence bunda bi sakınca yok. Ergenlerde genelde bu bana muhtaç hissi oluyor bana kalırsa. Çünkü kimse muhtaç değil birbirine sadece fotoğrafına bakıp "ne tatlısın" diyorum sürekli içimden, dışa da yansıtıyorum bunu, suç mu? Bence değil.

Ha, karşılığı hoş mu, hiç değil Bu olay yaşandıktan sonra bide yanlış anlamış bi cümlemi 2 gün konuşmadı. 2 olayın da suçlusu o ama beni suçlu duruma düşürmeyi çok güzel başarıyor. Kızlar zebanidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tenth Doctor -- 30 Ocak 2018; 13:47:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Sürekli derim, o da der. Bi süre sonra işlevsiz oluyo ama

2 gece öncesinde saat 3-4, uykum gelmedi yazdım 40-50 mesaj böyle aşık edasıyla. 2 Gün sonra sen beni aldatıyo musun diye mesaj geldi kendilerinden. (Fena koydu.) Yani, ister istemez bi süre sonra o kadar işlevli olmuyo. Ha, soğutur mu bence hayır, istediğiniz zaman seviyorum diyebilirsiniz bence bunda bi sakınca yok. Ergenlerde genelde bu bana muhtaç hissi oluyor bana kalırsa. Çünkü kimse muhtaç değil birbirine sadece fotoğrafına bakıp "ne tatlısın" diyorum sürekli içimden, dışa da yansıtıyorum bunu, suç mu? Bence değil.

Ha, karşılığı hoş mu, hiç değil Bu olay yaşandıktan sonra bide yanlış anlamış bi cümlemi 2 gün konuşmadı. 2 olayın da suçlusu o ama beni suçlu duruma düşürmeyi çok güzel başarıyor. Kızlar zebanidir.

bizi suçlu duruma düşürmeyi cok iyi biliyorlar gerçekten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.