Şimdi Ara

kıza ne yazmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.üniversitede her zaman gördüğüm ve bakıştığımız bir kız var.fakat özgüven olmayınca gidemiyorum yanına.kızın instasını takip ettim.en iyisi hikaye paylaşınca yorum yazmak diye aklıma geldi.ne gibi bir giriş yapabilirim.aklımda pek bişey olmadığı için merhaba diye bir giriş yapmayı düşünüyorum fakat buna ne cevap verebilir ki.yazacak da birşey gelmiyor aklıma aslında.yardım edebilir misiniz.

• sıradan olma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendinemezun

sıradan olma
    bunu mu yazayım dm den.açıklayıcı birşeyler yok mudur acaba
  • selamün aleyküm yaz.
  • Paylastigi hikayeye gore yorum yaparak basla bence hafiften.Yoksa hikayeyi alip merhaba demenin bir manasi yok, direk yaz daha mantikli.İlgisini cekebilecek sekilde yazarsan cevap alirsin muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben direk "antalya mı yoksa izmir mi daha güzel bi seçim olabilir" diye soru sorarak dalmıştım konuya. o da "valla ben antalya tercih ederdim " diye cevap vermişti. işte buradan atladım konuya. sende ilgisini çekecek birşeylerden başla fakat bakışıyoruz falan diyorsun o zaman direk merhaba nasılsın gibisinden girsende sıkıntı olmaz gibime geliyor. eğer uzun süredir birbirinize bakıyorsanız ve ikinizide bu durumun habercisi iseniz senden mesaj bekliyor olabilir. bi şansını dene, kaybedeceğin bişey yok.

aslında elinde 2 bardak çay veya kahveyle onu yalnız yakalasan ve yanına gidip konuşmak istediğini ve tanışmak istediğini söylesen çok daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impostoryw

ben direk "antalya mı yoksa izmir mi daha güzel bi seçim olabilir" diye soru sorarak dalmıştım konuya. o da "valla ben antalya tercih ederdim " diye cevap vermişti. işte buradan atladım konuya. sende ilgisini çekecek birşeylerden başla fakat bakışıyoruz falan diyorsun o zaman direk merhaba nasılsın gibisinden girsende sıkıntı olmaz gibime geliyor. eğer uzun süredir birbirinize bakıyorsanız ve ikinizide bu durumun habercisi iseniz senden mesaj bekliyor olabilir. bi şansını dene, kaybedeceğin bişey yok.

aslında elinde 2 bardak çay veya kahveyle onu yalnız yakalasan ve yanına gidip konuşmak istediğini ve tanışmak istediğini söylesen çok daha iyi olur.
    Bak bu 2 bardak çay alıp gitmek ciddi anlamda işe yarıyor . Ama o ortamı hazırlaman lazım. Denendi onaylandı bizzat baş aktör benim 😂 %100 işe yarıyor ama kızı yalnız yakalamak sıkıntı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    tabi yaraması lazım, çünkü 1e1 görüşüyosun. herşey apaçık ortada kaçacak yerin yok ve konuyu uzatma değiştirme gibi bi seçeneğin yok. neyle girdiysen öyle devam edeceksin mecbur ve karşındakinin teşekkürünü ve tanışma isteğini kabullendirdikten sonra çok rahat bi şekilde ilerleyebilirsin.

anlayışlı - samimi ve egosuz, kendinden emin kızlarda bu %100 işe yarar garantisinide veriyorum.

bu saydığım özellikleri bulunduran bi kızı yanında arkadaşı varken de yakalayabilirsin. zaten arkadaşıda mal değil kalkıp gidicektir veya kalmak isterse kendini ikisinede kanıtlayacağın için ona akıl veren birisi olacak "işte kanka bu çocuk cok iyi sakın bunu kaçırma derim" gibisinden.

denemek ve denemek. başka yolu yok. bitti artık o "slm nbr nslsn" dönemleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impostoryw -- 22 Eylül 2019; 1:45:20 >
  • quote:

tabi yaraması lazım, çünkü 1e1 görüşüyosun. herşey apaçık ortada kaçacak yerin yok ve konuyu uzatma değiştirme gibi bi seçeneğin yok. neyle girdiysen öyle devam edeceksin mecbur ve karşındakinin teşekkürünü ve tanışma isteğini kabullendirdikten sonra çok rahat bi şekilde ilerleyebilirsin.

anlayışlı - samimi ve egosuz, kendinden emin kızlarda bu %100 işe yarar garantisinide veriyorum.

bu saydığım özellikleri bulunduran bi kızı yanında arkadaşı varken de yakalayabilirsin. zaten arkadaşıda mal değil kalkıp gidicektir veya kalmak isterse kendini ikisinede kanıtlayacağın için ona akıl veren birisi olacak "işte kanka bu çocuk cok iyi sakın bunu kaçırma derim" gibisinden.

denemek ve denemek. başka yolu yok. bitti artık o "slm nbr nslsn" dönemleri.
    Kesinlikle katılıyorum hocam . Ne var sa yüz yüze konuşmada bitiyor olay

Mesela ben öyle çok sosyal medya kullanan , şu kadar bu kadar takipçisi olan , yok şöyle foto atiyim böyle foto atiyim diyen bir tip değilim . Kızlar da böyle tiplerden hoşlanıyorlar , kızlar için sosyal medyadaki duruşun çok önemli hale gelmiş durumda . Ne yazıkki ülkemizde durum bu

Ama ben yüz yüze sohbet muhabbet de her türlü kızları etkilemeyi başarmışımdır.
    Sosyal mecra insanı bi süre götürüyor . Önemli olan reel hayatta neler yaptığın .

O yüzden konu sahibi arkadaşa tavsiyem , yüz yüze bi fırsat yarat .

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    tipim kötü diye bişey yok aslında, bakımlı olucaksın ve tabi yaradılış olarak tipinde de bi eserlerin olması lazım fakat bakımsız olduktan sonra bi halt olmaz. sen kızın karşısına elinde çayla şak diye bi anda dikilirsen ne yapacağını şaşırır. hele bide dediğim gibi kendinden emin - güleryüzlü - tanışma odaklısı - sevimli - açık anlayışlı biri isen kız hemen düşecektir zaten. ondan sonrası basit, birbirini bi kere tanısan gerisi gelir zaten.

ben yeni kızlarla tanışmakta zorlanırım ve yüzyüze konusunda zayıfım biraz fakat gitsem yapsam etkilenen olacaktır elbet. bi kız geldi benle tanışmak istedi tanıştık 3-5 dk konuştuk ondan sonrası bende tamam. sanki 40 yıllık kankammış gibi artık rahat rahat dilim döner konuşmaya. iş başta zor fakat sonrası basit. ileriyi düşünmen gerek. 3-5 dk sonrasını.

tabi seçeceğin kız düzgün olmalı. dil çıkaran, amuda kalkan, yan yatıran, çoban çökerten kızlarla ilgilenmemen gerekir. reddedilme bi yana rezil edilme olayını en diplerde yaşatır. bunları yaşamaman senin açından daha iyi olur.

• Çok fazla uzun süre yazışmayın. Kendim denerken sürekli hata verdi.

• Hikayeye merhaba yazilmaz.

Yanina gidip konusacak cesaretin yoksa instadan da yazma. Ordan sevisilmiyor cunku.

• bu sosyal medya olayları bana çok saçma geliyor. Yok hikayesine cevap yazacakmış da kızla sevgili olacakmış da bilmem ney. Gerçek hayatta yaşanan olaylarla ilgisi yok bu sosyal medyanın. Artık cidden midem bulanmaya başladı bu sosyal medyadan. Hadi hayırlısı.

• “Selamın aleyküm yoksa merhaba mı demeliydim asdfdaa”
    Yaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kadınlar entrikaya gel gitlere bayilir ben entrikadan lafi dolandirmadan hic hoslanmam.Aslinda herkes ne istiyorsa acik acik soyleyebilsen ne iyi olurdu 50 bin tane oyuna gerek kalmazdi.1-2 buluşmadan sonra Ben senden hoslaniyorum gibi" yüzüne karşi diyeceksin begenen insan zaten %90 ilk goruste karsindakine yargiyi veriyor begenmezse next.

• quote:

ben direk "antalya mı yoksa izmir mi daha güzel bi seçim olabilir" diye soru sorarak dalmıştım konuya. o da "valla ben antalya tercih ederdim " diye cevap vermişti. işte buradan atladım konuya. sende ilgisini çekecek birşeylerden başla fakat bakışıyoruz falan diyorsun o zaman direk merhaba nasılsın gibisinden girsende sıkıntı olmaz gibime geliyor. eğer uzun süredir birbirinize bakıyorsanız ve ikinizide bu durumun habercisi iseniz senden mesaj bekliyor olabilir. bi şansını dene, kaybedeceğin bişey yok.

aslında 1e1 güzel olurdu fakat ben mezun oldum ve kız ise son sınıfa geçti.yani benim okuldayken alttan aldığım derslerde sürekli görüyordum.her gördüğü yerde bakıyordu bana bende ona bakıyordum fakat tabiki cesaret edemiyordum.kızın sosyal medyasını pek bilmiyordum o zamanlar ve kimlerle takılıyor sevgilisi var mı yok mu kararsızdım.fakat instasını bulunca erkeklerle takılmadığını gördüm ve kendi halinde biriymiş.şu an hikayesine yazmaktan başka çarem yok.cevap vermeyeceğini bilsem de yazmak istiyorum.çünkü sosyal medyadan cevap vermiyorlar nedense.

• +++
  • Hocam yanına gidip konuşmazsan bir yere varmaz. Bir bahane bul konuşma başlat sonra tanış. Muhabbeti yürüt. Böyle ara ara sohbet eder sonra çıkma teklif edersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.