Şimdi Ara

Kiza nasil yaklasiyim? (Yaklastim :D)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12. Sinifim arkadaslar tenefuste bahcede bir kiz gordum esmer asik oldum resmen ilk goruste ask diyebiliriz...
    Yalniz hic muhabbetimiz yok yanina gidip tekliftn once bir tanisma fasli duzenlemek istiyorum onceden ciktiklarm ya ayni ortamdaydi ya da en kotu ismini biliyordum :)
    Sizce nasil birsey yapayim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _NeverGiveUp_ -- 28 Eylül 2010; 16:03:54 >

• Git sınavına çalış bence , sonra pişman olma.
    Sağ el denen bişey var arkadaş. Cık cık.
  • Selam Diyerek Söze Gir, İsim Neydi, Hangi Sınıftaydın Falan Filan Sorduktan Sonra Saçmala Bir Şeyler Devamı Gelir...
  • arkadaşım bence kızla bir ortak nokta bulmalısın öncelikle. ikinizin ortak arkadaşı varsa mesela onun sayesinde aynı ortamlarda bulunabilirsin bu şekilde daha umut verici olur ancak kendine güveniyosan direk olayada girebilirsin...
  • kızın arkadaş grubundan biriyle muhabbet kur öylesine daha sonra adını filan öğrenir kaynaşırsın işte gerisi sana kalıyor
  • Yani beyler 2 kisi geziyorlar 2 sinide tanimiyorum ama siniftaki bi arkadasim yanindaki kizi taniyor boyle nasil bir sey yapabilirim...
    Acikcasi direk gidip acilmayida dusunmuyor degilim ancak biri bana gelirmisin deyip acilsa sasiririm ve tanimadgm icin kabul etmem gibime geliyor
  • kantinde okul çıkışlarında filan kendislne çarp sonra özür dileme ayağına tanışırsın veya bahçede kendislne yakın bir yerlerde oturup muhabbete dahil ederek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hastayim yatiyorum sorulari aliyim
    11 yıl önce açıldı
    Kiz boyle yazdi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mantikli tesekkur ederim baska onerisi olan?
  • dur daha kızın ismini bilmiyorsun teklif diyorsun
  • bilader son sınıf diil miisn sen ne işin var kızla mızla.otur dersini çalış.
    hem bak üniversitede kızlar erkeklere teklif ediyo.ve 2 biraya veren kızlar tanıyorum
  • Yukari
  • 1-)Kantinde sırada felan yakalarsan ona yaklaş onun yerine yiyeceği şeyi al ve ya biskivü v.s. bi şey ikram et. Teşekkürler fln edicek muhabbet kurabilirsin.

2-)Kızı biraz izle ilgilendiği bir şey var mı v.s. öğren. Sende ilgilen o şeyler ona soru fln sor muhabbete gir.

3-)Okula yeni mi geldin seni hiç görmemiştim okulda şaşırdım dogrusu fln de eger biraz cesaretin varsa.Güzel yoldur bu.

4-)Çık karşısına tanış.İlk sadece naber fln o kadar. 2. hafta face , tel v.s. iste. Çok ağır ol.

Hemen bodoslamasına açılma asla, aranızda biraz yaşanmışlık olsun. Ve sevgili varsa asla bulaşma dostum ...
  • DjUgur
    tesekkurler kardesim
  • Ne demek yardımcı olduysam sevindim. Biraz cesur ol (:
  • hacı otur çalış lisede ben ne kızlarla takılırdım...ama şimdi unide hiç biri kalmadı..daha iyileri war
  • Haklisinda gonulede 1 sene bekle denmiyor haci :D
  • Yukari
  • Sana yemin ediyorum aynısı benim başıma geldi.12. sınıfta yani geçen sene neredeyse bu zamanlarda 11.sınıflardan esmer bir kıza aşık olmuştum kahretsin ki hala unutamıyorum.Ama öyle böyle değil aklımdan çıkmıyor deli olucam ve tanımadığın birisiyle birşey düşünmüyorum demişti bana da tabi ayılık bende ilk önce kızla tanışacan çimentoyu dökeceksin ardından sıvıyacan son olarakta binayı inşa ediceksin ben direk binayı inşa etmeye kalktım olmadı tabi.
  • direk gözlerine bakma tehdit olarak algılar bide bol bol takla at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __BadblooD__ -- 28 Eylül 2010; 20:45:56 >
  • Uzuldum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.