Şimdi Ara

Kıza nasıl çıkma teklif edebilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birazda utanarak söylüyorum lise 3e gidiyorum 9larda çok güzel bir kız var her kızla konuşabiliyorum ama bu kızdan nedense utanıyorum okulun ilk başladığı zamanlar yanlış hatırlamıyorsam 4. hafta falandı bende kızla konuşmaya çalışmıştım kaça gidiyorsun demiştim 'NAPICAN' bilerek büyük yazdım çünkü ogüzel kızdan böyle bir ses beklemiyordum ondan sonrada bu kızla daha hiç konuşmaya falan çalışmadım ama nöbetçiyken bana bi kaç kez bakarken yakaladım tabi meraktanmıdır başka bişeydenmidir onu bilimiyorum okul bitiyor ve ben bu kızla konuşmak istiyorum ama neredeyse hiç yalnız başına göremiyorum ve ne diceğimide tam olarak bilmiyorum ama büyük ihtimal senden hoşalnıyorum diyeceiğim acaba sizin tavsiyeleriniz nelerdir

• sübyancı mısın
  • egosunu tatmin etme genç bırak onlar gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatasız Cool

sübyancı mısın

11e gittiğim belli bile olmuyor daha bir tel sakalım yok çok az bıyık onuda kesiyorum 2 haftada bir bide sana bir soru annenle baban arasında kaç yaş fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyrion Lannister

quote:

sübyancı mısın

11e gittiğim belli bile olmuyor daha bir tel sakalım yok çok az bıyık onuda kesiyorum 2 haftada bir bide sana bir soru annenle baban arasında kaç yaş fark var

hll qnq
  • Yardım bekliyorum
  • kız seni tersleyince tekrar onun peşine düşmeni arkandan koşmanı bekledi ama bu olmayınca pişman oldu tekrar bir hamle yaparsan istediğini alırsın kaybedecek bir şeyin yok.(not ben o kızım :D )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Birazda utanarak söylüyorum lise 3e gidiyorum 9larda çok güzel bir kız var her kızla konuşabiliyorum ama bu kızdan nedense utanıyorum okulun ilk başladığı zamanlar yanlış hatırlamıyorsam 4. hafta falandı bende kızla konuşmaya çalışmıştım kaça gidiyorsun demiştim 'NAPICAN' bilerek büyük yazdım çünkü ogüzel kızdan böyle bir ses beklemiyordum ondan sonrada bu kızla daha hiç konuşmaya falan çalışmadım ama nöbetçiyken bana bi kaç kez bakarken yakaladım tabi meraktanmıdır başka bişeydenmidir onu bilimiyorum okul bitiyor ve ben bu kızla konuşmak istiyorum ama neredeyse hiç yalnız başına göremiyorum ve ne diceğimide tam olarak bilmiyorum ama büyük ihtimal senden hoşalnıyorum diyeceiğim acaba sizin tavsiyeleriniz nelerdir

Men görmüşem seni , sen çoh güzelsen ve ben seni severem , sende sever mesen meni ? hatta sana kıyak şiir bile yazayım okursun kıza

Kaça gidiyorsun dediğim anda
    NAPICAN demiştin bana
    Oysa ben sana
    Ne diyeceğimi bilemedim valla

Bu şiiri yazarken sana
    Harcadım hayatımdan
    İki dakika değerini bil
    Kızım benim için iki dakika

Geliyor sanki on dakika
    Sübyancı dediler aldırmadım
    Gönlüm sende sevdalım
    NAPICAN diye trip atma bana

Sokarım gözüne kalem,çanta
    Bak yine gaza geldim ha
    Sevdalı yarim geçiyor
    Selam vermiyor

Şimdi desem ben sana
    Sevda iki kuruş
    Diyeceksin ben o kadar
    Ucuz değilim ne alaka ?

Son 4lük bu sana
    Amma da harcadım dakika
    Al beni yanına ya da
    Sal beni sokağa

Not : 5 - 6 dakika harcadım anca bu çıktı :D

• Bir kağıda "seni seviyorum benimle evlenirmisin?" yaz ve onu aynaya tut. Aynada gördüğünü eline sulu bir boya ile yaz. Boya kurumadan git kızın karşısına bir elinde ayna ile dikil. Sonra sana iki çift sözüm var de. Yapıştır tokatı aynayı göster.
  • quote:

sübyancı mısın

Sübyancılıkla ne alakası var ki bunun? Sorsam annenle baban arasında en az 5 yaş vardır ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: MmoPlayer

quote:

Birazda utanarak söylüyorum lise 3e gidiyorum 9larda çok güzel bir kız var her kızla konuşabiliyorum ama bu kızdan nedense utanıyorum okulun ilk başladığı zamanlar yanlış hatırlamıyorsam 4. hafta falandı bende kızla konuşmaya çalışmıştım kaça gidiyorsun demiştim 'NAPICAN' bilerek büyük yazdım çünkü ogüzel kızdan böyle bir ses beklemiyordum ondan sonrada bu kızla daha hiç konuşmaya falan çalışmadım ama nöbetçiyken bana bi kaç kez bakarken yakaladım tabi meraktanmıdır başka bişeydenmidir onu bilimiyorum okul bitiyor ve ben bu kızla konuşmak istiyorum ama neredeyse hiç yalnız başına göremiyorum ve ne diceğimide tam olarak bilmiyorum ama büyük ihtimal senden hoşalnıyorum diyeceiğim acaba sizin tavsiyeleriniz nelerdir

Men görmüşem seni , sen çoh güzelsen ve ben seni severem , sende sever mesen meni ? hatta sana kıyak şiir bile yazayım okursun kıza

Kaça gidiyorsun dediğim anda
    NAPICAN demiştin bana
    Oysa ben sana
    Ne diyeceğimi bilemedim valla

Bu şiiri yazarken sana
    Harcadım hayatımdan
    İki dakika değerini bil
    Kızım benim için iki dakika

Geliyor sanki on dakika
    Sübyancı dediler aldırmadım
    Gönlüm sende sevdalım
    NAPICAN diye trip atma bana

Sokarım gözüne kalem,çanta
    Bak yine gaza geldim ha
    Sevdalı yarim geçiyor
    Selam vermiyor

Şimdi desem ben sana
    Sevda iki kuruş
    Diyeceksin ben o kadar
    Ucuz değilim ne alaka ?

Son 4lük bu sana
    Amma da harcadım dakika
    Al beni yanına ya da
    Sal beni sokağa

Not : 5 - 6 dakika harcadım anca bu çıktı :D

buna benzettin hocam
    http://www.youtube.com/watch?v=bl7pYk9vzfM

• Kardeş sakalının olup olmaması önemli değil.Şimdi senin yaş 25 olur onunki 22.İkinizde belli olgunluğa ulaşmışsınızdır.Okey.Yalnız böyleyken abes kaçar.Hem de şimdiki 9'lar ciddi diyorum çocuk.Bildiğin bebe 14-15 yaşında.Akılları on karış havada.Salla sen yaşıtınla takıl.Ama içimde patlar diyorsanda herşeye rağmen et.Ama dediklerimi unutma.Olgun görünüyorsa sorun yok gerçi.Benimde aklımda var içimde patlamaz inş.Üstesinden gelirim heralde So hard olacak ama neyse....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 22 Mayıs 2013; 2:18:21 >
  • quote:

KIZI KACIR

• quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

Kardeş sakalının olup olmaması önemli değil.Şimdi senin yaş 25 olur onunki 22.İkinizde belli olgunluğa ulaşmışsınızdır.Okey.Yalnız böyleyken abes kaçar.Hem de şimdiki 9'lar ciddi diyorum çocuk.Bildiğin bebe 14-15 yaşında.Akılları on karış havada.Salla sen yaşıtınla takıl.Ama içimde patlar diyorsanda herşeye rağmen et.Ama dediklerimi unutma.Olgun görünüyorsa sorun yok gerçi.Benimde aklımda var içimde patlamaz inş.Üstesinden gelirim heralde So hard olacak ama neyse....

Hocam beni görenler maks lise 1 diyor halbuki boyumda 1,78 ama sakal bir tel dahi yok bıyıkta ergen bıyığı gibi 2 haftada bir kesiyorum çocuk gibiyim yani ama bir bakıma sakal çıksın istemiyorum kesmekle uğraşamam böyle gıcır gıcır takılıyorum yani

• Onun sana soylemesini bekle baya bir konus bi zaman sonra oluyor sonra zaten

• quote:

quote:

quote:

sübyancı mısın

hll qnq

Konu Dışı Özel burası liseli

• facebooktan ekleyebilip orfan konuş

• Hafif sübyancılık sezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cutnawall

facebooktan ekleyebilip orfan konuş

Ne yazıkki dondurmuş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cutnawall

facebooktan ekleyebilip orfan konuş

Ne yazıkki dondurmuş

o değilde kübra takip etmiş beni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.