Şimdi Ara

Kıza muzik cdsi mi alayım kolye mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 1 aydir konuşuyoruz yarın bulusacagiz. Sana bir sürprizim var dedi demek ki hediye almış. Şimdi ben almasam ayıp olur,sizce sevdigi istedigi bir albümü mu alayim yoksa bir kolye küpe seti mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up
  • bütçen varsa iyi bir kolye al ama 10-15 liralık bir kolye almaktansa dinlediği bir grubun/şarkıcının albümünü al
  • D&R'den orjinal bir müzik CD'si
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

D&R'den orjinal bir müzik CD'si

aynen zaten 25 den asagi yok iyi yani bende ole yapcam st anger alcam ama insallah sever

• quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

quote:

aynen zaten 25 den asagi yok iyi yani bende ole yapcam st anger alcam ama insallah sever

Eger kiz arkadasinin onceden bi metallica.dinlemisligi falan yoksa st anger kotu bi tercih olur onun yerine black album ya da and justice for all u tercih etmeni oneririm. Ya da konser dvd si de alabilirsin eger varsa tabi alacagin dr da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertinyakis -- 8 Şubat 2013; 23:42:07 >
  • İnce, çok ince. Kalında olabilir aslında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sana bir sürprizim var dedi ya sana bir şey almamış olabilir. Büyük ihtimal saçını boyattı ya da kestirdi. Nereden mi biliyorum ?
  • Yok beyler bir şey almış ya da yapmış, çünkü eğer seni tanıdıysam; sürprizime çok sevineceksin dedi. Hediyedir muhtemelen başka yönlere çekmeyin.

Melis Danışmend seviyor onun cdsini alayım o zaman.

Kolye küpe seti 25 lira pek kaliteli değildir heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: head

Yok beyler bir şey almış ya da yapmış, çünkü eğer seni tanıdıysam; sürprizime çok sevineceksin dedi. Hediyedir muhtemelen başka yönlere çekmeyin.

Melis Danışmend seviyor onun cdsini alayım o zaman.

Kolye küpe seti 25 lira pek kaliteli değildir heralde

ya seni yeterince iyi tanıyamadıysa ?

Kıza muzik cdsi mi alayım kolye mi?

• belkidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertinyakis

quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

quote:

Eger kiz arkadasinin onceden bi metallica.dinlemisligi falan yoksa st anger kotu bi tercih olur onun yerine black album ya da and justice for all u tercih etmeni oneririm. Ya da konser dvd si de alabilirsin eger varsa tabi alacagin dr da.

hee o kızı tanıyorum ben o sevmez St Anger'ı bana al sen onu

• up
  • sende başka z<aman sürpriz yap
  • Sana tavsiyem ilk buluşmalarda fazla pahalı hediye alma. Sonraki safhalarda kızların beklentisi yüksek oluyor. Hani burda meşhur bir söz vardır ya, ona küçük sürprizler yap. Git bakkaldan küçük bi coco star ya da kinder surprise al hediye olarak. Ufak bir kız gibi ilgi gösterirseniz daha çok hoşlarına gidiyor.
  • Sana bir güzellik yapayım. Ne güzel şey hatırlamak seni kitap ve 4 cd nazım hikmet şiirleri daha ne olsun fiyatı da 20 lira falan. D&rda rahatça bulursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • D&R internetten albüm siparişi versem kaçgünde teslim alabilirim kargodan?şehir kocaeli the fray ın albümü
  • Birazdan çıkıp D&R'a gidicem hiç uyumadım heyecanlıyım saat 1'de buluşacağız hadi bakalım.
  • quote:

Birazdan çıkıp D&R'a gidicem hiç uyumadım heyecanlıyım saat 1'de buluşacağız hadi bakalım.

Sonuçları yazarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: DgknrS

quote:

Birazdan çıkıp D&R'a gidicem hiç uyumadım heyecanlıyım saat 1'de buluşacağız hadi bakalım.

Sonuçları yazarsın

Yazıcam tabii ki belki SS de şeyederiz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.