Şimdi Ara

Kıza 'Merhaba' yazdım devamını nasıl getirebilirim? (Görüldü cevap yok) KIZ ENGELLEDİ (SS eklendi) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
7
Favori
56.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ah bende yaşadım böyle şeyler üstüne bu kadar kafaya taktım bunun tam çaresi yok alış böyle insanlara çok var bunlardan sırf bu sebepten insanlara not veririm hep vize final haftaları herkese not dağıtırım gerekirse çalıştırırım 1 günüm heba olmuş nolmuş yani başka bir insanın 1 yılını kurtarmaktan önemli mi? veya başka bir insanı bu depresif duygulara sokmaktan önemlimi bir selam vermek.Üzülmesi gereken onlar boş ver.
  • Biraz benziyoruz. Ben de senin gibiydim. Okurken biraz üzüldüm açıkçası. Kötü biri olmadığın belli,sapıklık gibi olmasın diye de endişe duyduğuna göre. Benzer şeyler yaşadım belki de yaşım gereği çok içerlemiştim ben de. Aslında kızı sevdiğimden filan değil de öz güvensizlik kendini sevmeme gibi şeylere sebep olduğu için hüzünlenmiştim reddedilince ve biraz düşününce kendime''ne olmuş kızın biri bakmadı diye. Bu bir sorun mu?'' dedim. Kendimi suçlamayı bıraktım ve nedense karşı cinse karşı içten içe bir nefret beslemeye başladım. Hala öyleyim ve şuan daha mutluyum diyebilirim. Belki yalnız ölürüm ama artık bunu dert etmiyorum. Sen de eğer aynı şeyleri hissettiysen yani lütfen olayı abartmayı bırak. Karşındaki senden daha değersiz bir canlı. Erkek egemen dünyada sadece değerli bir meta olabilir. Onu değil sana onun yaşatacağı duygulardan hoşlandın ve bunu her kız yaşatabilir sana. Bunları düşün lütfen.

• aynı beni anlatmışsın konuda zaman geçiyo sosyal aktivitelere katılmayı düşünüyorum sana da tavsiye ederim geçenlerde herbalife'ın yerine götürdü arkadaş sağlıklı yaşam filan 3 gün güzel geldi ama sevmedim o ortamı saçmaydı baya işleri güçleri reklamdı.Ama düzenli bir hayat hoşuma gitmişti.Spor yapmak bir aktiviteye katılmak tiyatro ws. bize iyi gelir.Teoride kolay tabi bunlar şimdi açcam yabancı dizi seyredicem 4 te filan yatcam :D Bence çok büyük bir adım atmışsın burda yazma kaldırma bir yerlerini diyen var ama denemekten ne zarar gelir ben o mesajı yazmazdım bile sırf böyle bir şey olacak diye ama tam terside olabilirdi sen devam et reddedilmekte bir şey bence benden ileridesin en azından :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: Miss Selinn

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu konuyu bizim kız grubuna attım herkes kahkaha atıyor.

Bir erkegin bi sekilde ezilmesi komik tabii

Komik olan erkeğin ezilmesi değil, bu kadar özgüvensiz olması. Ki bunun da cinsiyetle alakası yok.

Birine bu hareketleri yapan hemcinsleriniz olunca insan ozguvensiz oluyor. Bir merhabadan bile korkuyorsunuz. 16 ulkeye gittim turk kizi kadar uzak duran insan gormedim. Merhaba ya sadece m e r h a b a . Belki o merhaba hayatimi kaybedene kadar guzel bir ani olarak ikimizin anisi olacak ? Erkekler ezilsin sonra ozguvenli olsun. Yapmayin lutfen ya.

Hala aynı şeyi yapıyorsunuz, ''genelleme'' Türk kızı şöyledir böyledir. Ben burada Türk kızlarını temsilen konuşmuyorum. Cinsiyet ayırmak etmeden söylüyorum ki iki tarafta da kötüsü var yanlışı var var da var. Ben de o zaman yurtdışındaki erkeklerle Türk Erkeklerini karşılaştırayım. Ben de Türk erkekleri kadar yapışkanını görmedim duymadım. Ben bu yüzden tüm Türk Erkekleri böyledir demiyorum. Ama siz etiketinizi tüm Türk kızları için çok kolay yapabiliyorsunuz. Konuyu açan kişiyi tanımam, gülünen şey konunun açılması ve gelen cevaplar. Rahat olmalı insan, kasmamalı bu kadar, erkek de olsa kadın da olsa. Aynı konuyu bir kadın açsa yine aynı tepkiyi verirdim

Kusura bakmayin da 2012den sonra ben sadece 1 tane iyi kiz gordum gerisini cozemedim..bu instagram face twitter sizlere bisey yapti. Cok degistiniz. Lisede kizlarla konusmak guzel geliyordu. Simdi bilmiyorum ne yaptiginiz hic belli degil. Kahvalti ile selfieler , hemen checkin atmalar , gosteris yapmalar , motoru erkeklerin pesinden kosmalar , populer olanin arkasindan kosmalar , parasi olana gitmeler . Ben inan sizleri artik anlamiyorum. Eskiden duzgun erkek arardiniz. Simdi erkek ariyorsunuz. Biz duzgun erkekler de kizlarin hanzolar pesinde olduguni goruyoruz. Nerelerde nasil sabirli durup biseyler yapmadim varya. Cebime tas koysalardi buraya gidersen catlar deseler ben catlatmadan getirirdim o derece. Ama ne oldu ? Bir tane duzgun erkek araya kiz yok ki kendimi ifade edeyim. Artik gozume cok farkli geliyorsunuz. Inadina duzgun kalicam ama.

Ben de ısrarla diyorum ki, o dediğin kızlar olduğu gibi olmayan kızlar da var. Erkeklerde de var yanlış olanlar doğru olanlar. Sen doğru kal, elbet doğru insanlarla karşılaşırsın. Ben twitter harici sosyal medya kullanmıyorum. Çoğunluğun yaptığı şeyleri bana ya da tüm kızlara mal ederseniz hata olur. O saydığın kişilere de ne sen ne ben bir şey yapamayız maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: jr_swish

Burdaki kişilerin yaptığı genel hata insanları genellemek.Kadınlar ve erkekler arasında çok fark var.Kadınlar ilgiyi,gösterişi sever,instagram story'de nerde kahvaltı ettiğini,spor yaptığını,kitap okuduğunu vs gösterir ki bu kadınlar için doğal bir davranış,millet bunu sadece türkler yapıyor sanıyor ama başka ülkelerdeki kadınlarda da durum bu.Erkeklerde böyle şeyler olmadığı için anormal karşılıyorlar.Bu dediğime artı olarak çok şey söylenebilir.Bu forumdaki çoğu kişi zaten kadınlarla arası olmayan ve kadın davranışlarının farkında olmayan kişiler,konu dışındaki kız konularından anlaşılabilir bu zaten.Ki bunu her ilgili konuya da yazıyorum,türkiye dünyanın en abaza ülkesidir,instagram'da tanınmayan kişilerden kızlara gelen 100-200 tane takip isteği,dm'ler ki bunu yapan 40-50 yaşlarındaki tipler bile olabiliyor.Hayatında güzel bir kızla birlikte olamadığı için veya cinsellik için evliliği beklemesi sebebiyle,içinde ukde kalan kişilerde sonrasında bu tecavüz olarak dışa yansıyor,bunlar bir de ceza almayıp serbest bırakılıyor.Ülkede şort giyene otobüste tekme,parkta hamile olan birine tekme atılıyor.Ancak geri ülkelerde yaşanıcak davranışlar bunlar.

Ayrıca şu var ki paranın önemi günümüzde çok farklı düzeylere ulaştı.Para demek güç demek,insan parası oldukça kendini mutlu hisseder,alabileceği şeyleri almak ister.Kadın yapısında alışverişin verdiği keyifin üst düzeyde olduğunu düşünürsek parası olanı tercih etmeleri gayet doğal bence.Ki ben bile kıyafet almak,dışarıda yemeğe para harcamak istiyorum.Türkiye'de parası olmayan evlenmemeli,belli bir süre sonra geçimsizlik,ayrılığa kadar yol açar zaten.

Ne güzel yazmışsınız ama işte bunun aslında cinsiyetle alakası yok. Kadınların kötü davranışları olduğu gibi erkeklerin de var. Bu aslında toplumun sorunu, instagramda foto paylaşmak, lükse özenmek, bunun için karakterinden kişiliğinden ödün vermek. Bu saydığımız şeyler sadece kadınların yanlışları gibi anlatılıyor, ya da sadece bizim ülkemizde oluyormuş gibi ''Türk Kızları'' etiketi altında yazılıyor. Benim yanlış dediğim kısım bu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Komik olan erkeğin ezilmesi değil, bu kadar özgüvensiz olması. Ki bunun da cinsiyetle alakası yok.

Birine bu hareketleri yapan hemcinsleriniz olunca insan ozguvensiz oluyor. Bir merhabadan bile korkuyorsunuz. 16 ulkeye gittim turk kizi kadar uzak duran insan gormedim. Merhaba ya sadece m e r h a b a . Belki o merhaba hayatimi kaybedene kadar guzel bir ani olarak ikimizin anisi olacak ? Erkekler ezilsin sonra ozguvenli olsun. Yapmayin lutfen ya.

Hala aynı şeyi yapıyorsunuz, ''genelleme'' Türk kızı şöyledir böyledir. Ben burada Türk kızlarını temsilen konuşmuyorum. Cinsiyet ayırmak etmeden söylüyorum ki iki tarafta da kötüsü var yanlışı var var da var. Ben de o zaman yurtdışındaki erkeklerle Türk Erkeklerini karşılaştırayım. Ben de Türk erkekleri kadar yapışkanını görmedim duymadım. Ben bu yüzden tüm Türk Erkekleri böyledir demiyorum. Ama siz etiketinizi tüm Türk kızları için çok kolay yapabiliyorsunuz. Konuyu açan kişiyi tanımam, gülünen şey konunun açılması ve gelen cevaplar. Rahat olmalı insan, kasmamalı bu kadar, erkek de olsa kadın da olsa. Aynı konuyu bir kadın açsa yine aynı tepkiyi verirdim

Kusura bakmayin da 2012den sonra ben sadece 1 tane iyi kiz gordum gerisini cozemedim..bu instagram face twitter sizlere bisey yapti. Cok degistiniz. Lisede kizlarla konusmak guzel geliyordu. Simdi bilmiyorum ne yaptiginiz hic belli degil. Kahvalti ile selfieler , hemen checkin atmalar , gosteris yapmalar , motoru erkeklerin pesinden kosmalar , populer olanin arkasindan kosmalar , parasi olana gitmeler . Ben inan sizleri artik anlamiyorum. Eskiden duzgun erkek arardiniz. Simdi erkek ariyorsunuz. Biz duzgun erkekler de kizlarin hanzolar pesinde olduguni goruyoruz. Nerelerde nasil sabirli durup biseyler yapmadim varya. Cebime tas koysalardi buraya gidersen catlar deseler ben catlatmadan getirirdim o derece. Ama ne oldu ? Bir tane duzgun erkek araya kiz yok ki kendimi ifade edeyim. Artik gozume cok farkli geliyorsunuz. Inadina duzgun kalicam ama.

Ben de ısrarla diyorum ki, o dediğin kızlar olduğu gibi olmayan kızlar da var. Erkeklerde de var yanlış olanlar doğru olanlar. Sen doğru kal, elbet doğru insanlarla karşılaşırsın. Ben twitter harici sosyal medya kullanmıyorum. Çoğunluğun yaptığı şeyleri bana ya da tüm kızlara mal ederseniz hata olur. O saydığın kişilere de ne sen ne ben bir şey yapamayız maalesef.

Bende israrla diyorum ki iyi kiz kalmadi. Eskiden bende senin dedigin gibi boyle umutlu kelimelere inandiriyordum kendimi. Benin gibi zor inanan insanin bile inandigi bir kizdan hic duymak istemeyecegi , emegenin karsiligina hakaret olan bir cumle duyunca herkes boyle degildir demek sacmalik. 8 yil tani sen sonra 2snde hicbisey yokken patt ne oluyoruz dersin. Herkes potansiyel yanlis yapma , uzme egiliminde. Ayrilmayi , hayir demeyi en kolay sey olarak goruyorsunuz. Ben kizlarin uzuldugunu pek dusunmuyorum bile. Turkiyede baska bir erkege merhaba dese 1 hafta icinde sevgili bile olur. Birini hayatiniza katmaniz cok kolay. Ama bizde oyle mi ? Merhaba desek hemen uzaklasmalar. Potansiyel rahatsiz edici varliklariz sanki. Her kiz boyle degilse diger turlu kiz nerde ? Hepsi daglarda felan mi yasiyor. Ben sehirde yasiyorum yok oyle kiz. Kendimizi hic kandirmayalim. Siz belki kendinizi bile o kizlar gibi gormuyorsunuz ama o sizin kendinizi yorumlamaniz. En iyi yorumu sizin adina baskasi yorumlar. Turk erkegi turkiye sinirlari icinde bu turk kizlari yuzunden apaci de olur cunku o tiplere bakan cok , efendi olup uzgun de olur efendilik para etmez, hanzo da olur cunku kotu davranan sert erkek daha iyidir , sosyal medyaci da olur cunku kafayi bunlarla bozan kiz cok .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende israrla diyorum ki iyi kiz kalmadi. Eskiden bende senin dedigin gibi boyle umutlu kelimelere inandiriyordum kendimi. Benin gibi zor inanan insanin bile inandigi bir kizdan hic duymak istemeyecegi , emegenin karsiligina hakaret olan bir cumle duyunca herkes boyle degildir demek sacmalik. 8 yil tani sen sonra 2snde hicbisey yokken patt ne oluyoruz dersin. Herkes potansiyel yanlis yapma , uzme egiliminde. Ayrilmayi , hayir demeyi en kolay sey olarak goruyorsunuz. Ben kizlarin uzuldugunu pek dusunmuyorum bile. Turkiyede baska bir erkege merhaba dese 1 hafta icinde sevgili bile olur. Birini hayatiniza katmaniz cok kolay. Ama bizde oyle mi ? Merhaba desek hemen uzaklasmalar. Potansiyel rahatsiz edici varliklariz sanki. Her kiz boyle degilse diger turlu kiz nerde ? Hepsi daglarda felan mi yasiyor. Ben sehirde yasiyorum yok oyle kiz. Kendimizi hic kandirmayalim. Siz belki kendinizi bile o kizlar gibi gormuyorsunuz ama o sizin kendinizi yorumlamaniz. En iyi yorumu sizin adina baskasi yorumlar. Turk erkegi turkiye sinirlari icinde bu turk kizlari yuzunden apaci de olur cunku o tiplere bakan cok , efendi olup uzgun de olur efendilik para etmez, hanzo da olur cunku kotu davranan sert erkek daha iyidir , sosyal medyaci da olur cunku kafayi bunlarla bozan kiz cok .

Ben şöyleyim böyleyim demek yanlış tabi ama sana denk gelenler kötülermiş demek ki. Ben de bana denk gelen erkeklerden şikayetciyim. Bu tartışma bir sonuca varmaz. Erkeğin de kadının da kötüsü var. Maalesef.

• Muhabbete bak nereye gitmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD Athlon 840 Kaveri

quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

İki olasılık var

1)Daha önceden kıza yavşadın ve ağır eziksin
    2)Yazdığın kız ağır kezban

Hayatım da hiç bi kıza yavşamadım . Dedimya hayatımda birebir bir kızla hiç konuşmadım . Diyaloğumuz da cuma günü ki kadardı ,yavşayamam ki zaten . Ezik konusunda haklısınız . Özgüven'in Ö harfi bile yok . Olsun diye de uğraşmıyorum . Amacım sohbet kurmaktı bir kızla ilk defa bi tane ana konu var sevgilisi olmayanlar diye orda takılırken gaza geldim falan işte .

Sevgililik bir durumda yok zaten hayatta bakmaz . Hani o an "her şey tip değil" "konuşun arkadaş olun" "özgüveniniz olsun" tarzı klişe lafları okuyunca gaza geldim sonunda ölcez zaten tarzı şeyler düşünüp gittim işte . E bide olumlu sonuçlanınca hiç sorgulamadım niye verdi diye falan . Harbiden işe yarıyomuş dedim boşuna stres yapıyomuşum falan dedim . Ama gerçekler gerçeklermiş yani öyle olmuyomuş, olmadı .

Neye göre kezban deniyor bilmiyorum ama sanırım kezban . Cool gibi takılıyo işte ama öyle rocko girl tarzında da değil gibiydi . Saf biri gibiydi . Öyle cıvık falan değildi giyimi de abartılı değildi ondan gaza geldim . Yarın sınav var işte o ortak dersimizin sınavı umarım karşılaşmam .

Hala karsilasmamam lazim falan yazmissin, o kadar şeyi bosuna yazıyoruz, sen degil baskasi istifade eder belki, biz yine de yazalim.Karsilas ve umursama, yuzune bak, kafani onune egme, ilk merhabayı da sen deme, once kiz selam verir, muhtemelen bunu da bilmiyorsundur, o bir yerleri ile merhaba derse sen agzin kulaklarina vararak merhaba deme, boyle yaparsan itibarsizlasirsin.

Biz yazalim da, artik sen ne yaparsan, karsilasmaktan korkma, birak akisina, rahat ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 6 Nisan 2017; 16:24:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• suratına bakmıcan kardeş kız ayıp etmiş insan bi cvp verir
  • quote:

Kalpsiz ve kötü insanlarsınız. Sen de, bu hikayeyi komik bulanlar da.

• şunuda demek istedim kıza belki baskalarida not istemiştir ve bundan bıktığından engeli cakmiş olabilir.

ha merhabaya bile cevap vermese ben engellerdim onu 2.mesaji atmazdim

• Reis bizde bu donemlerden gectik.gelecek kaygisi oldugu icin muhtemelen maddi durumun pek ic acici olmasa gerek.tek cozum part time bi iş.

Para=sayginlik=kiz

• Hurdacı himmet'de senin gibi şoka girdi şaşırdı fln tabi 60 yıl boyunca senin yaşadıklarını yaşadı sonra "Tekniğini"geliştirdi..

Bak nedicem , işte bu ülkede gizli feministlik erkek düşmanlığı olduğu sürece daha çok hurdacı himmet çıkar

Elin gavur hayat kadınları sokak sokak dolaşıp evsizlere ücretsiz "yardım" hizmeti verirken

Bizim eskortlara para veriyosun gel diyosun yok olmaz diyip ayağına çağırıyor..

2 cinsiyettende nefret ediyorum cinsiyetsizlik olsa keşke!

• quote:

Orijinalden alıntı: Shuwetza

quote:

Önceki mesajlarda açıkladım durumu. Ön yargınızı dizginler misiniz rica etsem?
  • quote:

quote:

quote:

Ön yargıyla veya cinsiyetle alakalı bir durum değil bu. Özgüven problemlerinde geçmişten gelen travmalar ve sosyal fobi tarzı rahatsızlıklar büyük rol oynar. Özgüvensizlikle dalga geçmenin hastalıkla dalga geçmekten farkı nedir? Attığın mesajı erkek de atsa aynı tepkiyi veririm. Kız ve erkek olmadan önce insan olmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Georges St-Pierre -- 7 Nisan 2017; 10:57:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ön yargıyla veya cinsiyetle alakalı bir durum değil bu. Özgüven problemlerinde geçmişten gelen travmalar ve sosyal fobi tarzı rahatsızlıklar büyük rol oynar. Özgüvensizlikle dalga geçmenin hastalıkla dalga geçmekten farkı nedir? Attığın mesajı erkek de atsa aynı tepkiyi veririm. Kız ve erkek olmadan önce insan olmak gerekiyor.

Gülünülen şey verilen cevaplar, konunun bütünü. özgüvensizlik ile dalga geçecek olsak etrafımızda bolca var.

• Sırf merhaba dediğin için seni engelleyen bir egoiste bu kadar satır yazmış olman bile seni suçlu kılmaya yeter benim gözümde.

Zaten senin adına hayırlı bir durum olmuş. Direk unutup yoluna bakcaktın. Sana içini döktürecek kadar önemli olmaması gerekirdi bu şahsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 7 Nisan 2017; 11:20:13 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gülünülen şey verilen cevaplar, konunun bütünü. özgüvensizlik ile dalga geçecek olsak etrafımızda bolca var.

"Komik olan erkeğin ezilmesi değil, bu kadar özgüvensiz olması. Ki bunun da cinsiyetle alakası yok. "

Bu cümleden pek de o anlam çıkmıyor dostum. Aslında konunu bütünü de gülünçten ziyade üzücü ama uzatmayayım, umarım günün birinde arkadaşın düştüğü duruma düşmezsin.

• Kızın biri ekledi resimlerimi beğendi. Bende iyi aksamlar nasılsın yazdım, sen kimsin ya diyip sildi.

10 dakikada kendime zor geldım.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.