Şimdi Ara

Kıza değer verilmeli mi cool mu takılmalı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
7
Favori
6.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEANT -- 19 Mayıs 2016; 20:47:36 >

• Değer verilmeli
  • Kıza göre değişir.
  • Onsuz da yapabileceğini bilsin yeter. Yani dozunda değer verilmeli.
  • Cool olursan = Mickeysun
    Değer verirsen = O senin hayatını Mickey.

Tanıdığım kızların hepsi aynıydı. Hepside tesadüf olamaz.. olmamalı..
  • İnsana insan olduğu için her zaman değer verilmeli.

Cool olunca ne olacak ki? Tamam var yardımı ama abartılmamalı. İnsanlara önem verilmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama kıza değer verince afedersin bazılarının diyeceğim ama olmuyor neredeyse tümünün dötü kalkıyor seni tanımaz oluyor artislik yapıyor trip atıyor sonra sen mi kaldın be diye sallıyor.
    Düşünce nasıl olsa bu çocuk beni seviyor ne desem olur.

Bence herşeyin ortası ama ortası da değer vermeye giriyor o yüzden karmaşık bi durum seçenekleri çoğaltmak gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazmamın sebebi OKUYUN BEYLER.

yani bi 1 gün oncesine kadar anında mesajlarıma cevap veren kız (arkadaş olarak konuştuğumuzda) Facebook üzerinden biraz ilgimi belli ettiğimde bi 2 saat sonra cevap vermeye başladı.

Bende ne olursa olsun deyip hani ben seni arkadaştan öte seviyorum felan yazdım kız şimdi 3 saattir cevap vermiyor..Daha sevgilim felan değir aşırı sevgi de vermemişim ama sırf hoşlandığımı belli ettiğim için 1-2 saat geciktiriyor felan.

Hani beni sevmiyor felan değil kız eskiden oha senın gibisi olmaz felan gibisinden tapıyordu biraz hoşlandığımı anladı anında N ye taktı salla moduna aldı nasıl olsa hoşlanıyor ya felan gibisinden
  • İçinden geldiği gibi davranamayacaksan seveyim öyle ilişkiyi ben ne işe yarar ki. Maskelerinizi değil gerçek benliğinizi ortaya koyamayacaksanız o hep şikayet ettiğiniz karşı cinsin samimiyetsizliğinden ne farkınız kalacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 29 Eylül 2013; 1:18:12 >
  • Çok güvenirseniz aldatılırsınız, ama hiç güvenmezseniz hayatınız azabla geçer ( Frank Crane ) , doğru demiş abi , bunun şu yanı da var , cok değer verirsen tepene cıkar kullanır, bence , en iyisi denge sağlamak ve kadındaki hırs'tır.
  • Deveye diken insana skn yaranır kardeşim. KESİN BİLGİ.
  • Doğru kızsa değer verdiğin de de cool takıldığında da sorun çıkmaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadist ☼

Doğru kızsa değer verdiğin de de cool takıldığında da sorun çıkmaz bence.

Yok öyle doğru bi kız kardeş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: diescopas

Çok güvenirseniz aldatılırsınız, ama hiç güvenmezseniz hayatınız azabla geçer ( Frank Crane ) , doğru demiş abi , bunun şu yanı da var , cok değer verirsen tepene cıkar kullanır, bence , en iyisi denge sağlamak ve kadındaki hırs'tır.

Aynen aynen aynen. Kardeş be yok ki bi denge yani kıskansan bi türlü kıskanmasan bi türlü değer versen bi türlü vermesen bi türlü güvensen bi türlü güvenmesen bi türlü...

Bence şu yeni nesil kızlar tepelerine çıkıp dans edebilecekleri erkekler arıyorlar aşk sevgi yalan bence.Ya parasını sigarasını kullanmak için.Yada egolarını tatmin ettiği için. Hani milyarder kızımız dolabında sakladığı erkeklere sürtünüp tatmin olup tuvalete atıyormuş gibi.

Ağır oldu ama daha iyi anlattım.

Eskiden yolda kemik atacağım bi kız vardı çok ta yılışık olurdu ama tipinden dolayı yargılamazdım biraz konuşsan saçmalar mal mal haraketler yapar vurmaya çalışır felan o tiplerden.Şimdi photoshop un dibine vurarak kendini güzel göstermiş

öylesine mesaj attım bakalım felan diye selam yazdım görüldü yazıyor cevap vermiyor.ALLAHIM BUNLARI MI GÖRECEKTİM.

Kızı hala sokakta görsem kemik atarım birşey de değişmedi o photoshop yapınca

• Kime değer verdiysem sonunda beni ezmeye çalıştı.Artık yemezler.Bana 1-2 saat geç cevap veriyorsa ben 5-6 geç cevap veriyorum Yeri geldiğinde de terk ediyorsun,o senin peşinden koşuyor.Kızların şeylerini kaldırmayın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

Kime değer verdiysem sonunda beni ezmeye çalıştı.Artık yemezler.Bana 1-2 saat geç cevap veriyorsa ben 5-6 geç cevap veriyorum Yeri geldiğinde de terk ediyorsun,o senin peşinden koşuyor.Kızların şeylerini kaldırmayın lütfen

abi gerçek ya doğru diyosun.Benim cidden bir kere sarılma karşılığında ölümü göze alacağım bir kız var ama uzakta biraz yaklaşık istanbula 30-40 km felan.Ama anlatamam duygularımı aşık olmaktan çok çok çok öte birşey

saçının teli için ölürüm.Öyle ergenler gibi laf atmıyorum ciddi anlamda ölürüm.

O bana ne isterse yapsın ağzımı açmam.O öldürsün beni sesim çıkmaz.

Ama Dünya ve güneş bir araya gelmeden o kız benim duygularımı öğrenemeyecek.Büyük konuşmayayım inşallah olur da isteyen istediği cesareti yüklesin bana o kıza açılamam.

Bir yandanda belki onu her zaman gözümün önüne getirmekten kurtulabilirim diye başka ilişkiler arıyorum ama bu kızlar böyle oldukça çok zor.

Azıcık yüz bulunca dağa taşa tırmanırlar.

Bütün forum öğrendi bi kıza karşı duygularımı ama söylemeliyim daha %1 i bile değil...

Sadece dünyada sadece o kız istediğini yapsın bana ister bağırsın çağırsın küfür etsin istediğini yapsın ama o yapsın

• @Polydos bu adam doğru söylüyor. Kime değer verdiysem hep acı çeken ben oldum. Bir daha olmayacak ama aynıları

• quote:

Orijinalden alıntı: JEANT

quote:

Kime değer verdiysem sonunda beni ezmeye çalıştı.Artık yemezler.Bana 1-2 saat geç cevap veriyorsa ben 5-6 geç cevap veriyorum Yeri geldiğinde de terk ediyorsun,o senin peşinden koşuyor.Kızların şeylerini kaldırmayın lütfen

abi gerçek ya doğru diyosun.Benim cidden bir kere sarılma karşılığında ölümü göze alacağım bir kız var ama uzakta biraz yaklaşık istanbula 30-40 km felan.Ama anlatamam duygularımı aşık olmaktan çok çok çok öte birşey

Ama Dünya ve güneş bir araya gelmeden o kız benim duygularımı öğrenemeyecek.Büyük konuşmayayım inşallah olur da isteyen istediği cesareti yüklesin bana o kıza açılamam.

Bir yandanda belki onu her zaman gözümün önüne getirmekten kurtulabilirim diye başka ilişkiler arıyorum ama bu kızlar böyle oldukça çok zor.

Bütün forum öğrendi bi kıza karşı duygularımı ama söylemeliyim daha %1 i bile değil...

Sadece dünyada sadece o kız istediğini yapsın bana ister bağırsın çağırsın küfür etsin istediğini yapsın ama o yapsın

Beyler sizce ben aşık mıyım yoksa bana göre bu aşkın çok daha ötesinde birşey

• quote:

quote:

quote:

Öte.
    Aynı ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: PhotoJava

quote:

quote:

quote:

Öte.
    Aynı ben.

Resmine bakamıyorum bi süreden sonra bildiğin bakamıyorum..

+ olarak ekleyim dedim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.