Şimdi Ara

Kız ve Üniversite düşüncesi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Lise 2'ye gidiyorum.

Paylaşmak istediklerim var dinleyip yorum yaparsanız sevinirim.

' Düz liseye gidiyorum ve bu sene okuldan 2-3 kızla çıkma düşüncesindeyim. Yanlız bu düşünce bir yanımın düşüncesi. Diğer yanım. Derslerine çalış . İyi bir yer kazan vee hayatını şimdiden çizmeye başlamalısın diyor. Ben bu sene istesem (tip var) okuldaki popüler tiplerle takılıp cafelere gidebilirim (Dolayısyla kızda tavlayabilirim kolaylıkla) yanlız bu düşünce bazen olumlu gelsede bazen gelmiyor. Çalışıp çok iyi bir üniversite kazan diyor diğer yanım. Kızlarla muhattabını azda olsa kes diyor ama sevgilinde olsun diyor. Çok saçmaladım farkındayım. Ama uzun lafın kısası; Ben hayatımın fırsatlarını şimdiden değerlendirmeli miyim . Yani şimdiden çalışıp iyi yerlere girmeyi hedefleyeyim mi . Yoksa 3 sene serseri gibi takılıp kızları götürmelimiyim.. ( bu düşünce cok sacma evet ama kızlar hep böyle polo giyen tiplerden hoşlanıyor ya hani havalı oluyor diye.. herneyse işte) Şu an böyle şeyler düşünüyorum. Ayriyetten çalışkanların bulundugu bir sınıftayım. 1 tane hoşlandıgım kız var bakalım. (Aynı sınıftan bir kızla cıkmak ne kadar doğru olur bilmem ama yinede düşünüyorum. )

Okuduğunuz için teşekkürler..

• Derslerini on planda tut. eğer sevgilin olursada çalışkan bi kiz olsun. o seni ders çalışmaya zorlar zaten. bu sayede hem kizi hemde dersleri idare etmiş olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-_bluedragon_-_ -- 27 Eylül 2011; 21:46:54 >
  • Bu arada benden de sana bi tavsiye herşeyi üniversiteye saklama beklediğin şekilde çıkmazsa çökersin one göre
  • sagolun beyler
  • Liseyi iyi değerlendir. Derslerini de ihmal etme ama istediğin şeyleri de yap. Üniversiteyi herkes bir halt sanıyor ama hiç de öyle değil. Birkaç istisnai kişi dışında üniversiteden herkes nefret eder. Üniversiteye gidince lise günlerini ararsın. Yukarıda Umut'un da dediği gibi bir şeye "Dursun, üniversiteye gidince yaparım" deme, yap.
  • katılmıyorum görüşlerine dostum üniversteye gidipte lise yıllarını özleyen bir tek seni gördüm daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • polo giyen tipler havalı oluyor ben de giyerim kız ayarlarım mantığına sahip biri olarak bence sen hiç yorma kendini böyle kız mevzularıyla
  • Sen lisede derslerine calıs ama inekte olma...1 kızla şimdilik cıksan yeter belki 2 de olabiilir... ünüversiteyi kazandıgında istedg,n güzel bir bölümü zaten kızlar kendisi gelir...meraklanma sen..
  • üniversiteye girincede yüksek ortalama yapman gerekecek falan falan
    onun için erteleme her şeyi bir arada yap
  • Aynı anda 7 tane kızla çık. Liseden sonra yaptınmı yakalıyorlar
  • Lisenin değerini bil bir daha istesende liseye gidemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÀnıL

Lise 2'ye gidiyorum.

Paylaşmak istediklerim var dinleyip yorum yaparsanız sevinirim.

' Düz liseye gidiyorum ve bu sene okuldan 2-3 kızla çıkma düşüncesindeyim. Yanlız bu düşünce bir yanımın düşüncesi. Diğer yanım. Derslerine çalış . İyi bir yer kazan vee hayatını şimdiden çizmeye başlamalısın diyor. Ben bu sene istesem (tip var) okuldaki popüler tiplerle takılıp cafelere gidebilirim (Dolayısyla kızda tavlayabilirim kolaylıkla) yanlız bu düşünce bazen olumlu gelsede bazen gelmiyor. Çalışıp çok iyi bir üniversite kazan diyor diğer yanım. Kızlarla muhattabını azda olsa kes diyor ama sevgilinde olsun diyor. Çok saçmaladım farkındayım. Ama uzun lafın kısası; Ben hayatımın fırsatlarını şimdiden değerlendirmeli miyim . Yani şimdiden çalışıp iyi yerlere girmeyi hedefleyeyim mi . Yoksa 3 sene serseri gibi takılıp kızları götürmelimiyim.. ( bu düşünce cok sacma evet ama kızlar hep böyle polo giyen tiplerden hoşlanıyor ya hani havalı oluyor diye.. herneyse işte) Şu an böyle şeyler düşünüyorum. Ayriyetten çalışkanların bulundugu bir sınıftayım. 1 tane hoşlandıgım kız var bakalım. (Aynı sınıftan bir kızla cıkmak ne kadar doğru olur bilmem ama yinede düşünüyorum. )

Okuduğunuz için teşekkürler..

Dostum kotanı yükselt en az 15 kız unutma şampiyon sensin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.