Şimdi Ara

Kiz tarafindan ustu kapali tehdit ediliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar kiz eski sevgilim iliskimi kestim ancak beraber cok seyler yasadik.kiz benim sosyal ve manevi seviyeme gore yani bana gore gercekten dusuk bir.seviyede bunu sakin asagilama yada.ego ile bagdastirmayin.Simdi bunun bir arkadasi oldugunu dusundugum kiz bana.mesaj atti iste tanistik falan kizla ayni sehirden degiliz ve fakede degil.Daha sonra kizla konustugumuz dakikalarda eski sevgilim olan kiz tweet atiyor.misal 01:04 senin ne mal oldugunu ogrendim gibi.Daha sonra buna bu durumu aciklamasini istedigimde baska birisi diyor kim dedigimde konustugun kiz.diyor yalan soyledigi cok acik isteyene durumu daha detayli.olarakta.anlatabilirim bende bunun karsiliginda sakin aman sakin bana bulasmak benimle ugrasmak.gibi bir hata yapma dedim bunu konusma boyunca 3-4 defa.tekrsrladim ve.kiz.herseferinde.asla.oyle birsey yapmam diyor.Ama arkadasiyla twitterdan sohbet.ediyorHerhangi bir yayinladogi takdirde elimde bos degil ancak.boyle sacma bir isle ugrasmak istemiyorum.Kiz bana karsi ayri witterdan arkadasina karsi ayri konusuyor.Egerki boyle seyler aciga cikardigi takdirde ne yapmaliyim beyler suanda kimseye bu durumu acacak degilim size anlattim bir yol gosterin.Korktugum sey kizin cirkeflik yaparak zorla yapilmamis seyleri polise ya da baska bir kuruma olmadigi sekliyle anlatip benim basimi derde sokabilecegi.Beyler zor durumdayim adam gibi bir yardim edin.Akibetim ne olmali nasil davranmaliyim yoksa ne yaparsa yapsin takmayayimmi ? Bilgi isteyen sorabilir LUTFEN BU KONUYU TROLLEMEYİN ARKADASLAR

Edit:Beyler mesaj atti dedigim kiza aciklamasi su olmustu arkadasimin arkadasi diye.Ancak daha sonra kimi ifsa etmeye calisiyorsun diye sordugumda o kizi diye cevap verdi saniyeler sonra kiz bana sevgilin var.konusmayalim falan diye bir mesaj atti.Kiz cok kurnaz cikti beyler yardiiim.:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarisinalpha -- 27 Temmuz 2014; 3:07:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ayırlısı bea
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

ayırlısı bea

Ne diyeyim ki.Git baska konuyu trolle arkadasim lutfen lan oglum lutfen zor.durumdayim surada ya bi halden anlayin

• Yaşlar kaç?

• Sende onu korkut abi, çıplak fotoğrafların var elimde falan de ne bileyim. Elinin dolu olduğunu bilsin yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Sende onu korkut abi, çıplak fotoğrafların var elimde falan de ne bileyim. Elinin dolu olduğunu bilsin yani

Hocam dediginiz gibi benimde koz olarak kullanabilecegim bir cok sey mevcut.Ama kiz cirkef bildiginiz kaybedecek birseyi yok benimse cok var.Eger boyle tehdit edersem olayi.polise bile goturur yani boyle birsey yapmak istemiyorum lutfen akil verin.Yaslar 18 alti

• dostum kızla bütün baglantıları kopar, ayrıldıgın kızla niye muhattap oluyosun twiter den felan sil bi kaç ay başka kızlara salça olma, biraz kafanı dinle, onun dışında kız yapmadıgın bişey için seni polise felan şikayet edemez sıkıntı yapma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar da boş bu sevgili şu bu işleri. Triğler, egolar ufff uf.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klamaxim

dostum kızla bütün baglantıları kopar, ayrıldıgın kızla niye muhattap oluyosun twiter den felan sil bi kaç ay başka kızlara salça olma, biraz kafanı dinle, onun dışında kız yapmadıgın bişey için seni polise felan şikayet edemez sıkıntı yapma.

Hocam yaslar 18 alti oldugu icin kizla gonul rizasiyla bile iliskiye girmis.olsak.kiz tecavuz etti diyip tum olayi bana yikabilir.misal benim.korktugum seyler bunlar tamamen yoksa istedigi.kadsr ifsa etsin sikinti yok

• İmlana anlatımına biraz daha dikkat etmekle başlayabilirsin anlaşılması zor bir yazı olmuş ciddiyim.

• Guncel

• quote:

Orijinalden alıntı: keramy

İmlana anlatımına biraz daha dikkat etmekle başlayabilirsin anlaşılması zor bir yazı olmuş ciddiyim.

Hacim hem mobildeyim hemde su sinirsdtresle bunlari yazabilmem mucize inan bana

• Guncel.Yardim arkadaslaar

• quote:

Orijinalden alıntı: sarisinalpha

Guncel.Yardim arkadaslaar

dostum 18 yaşının altındaysan sende niye ilişkiye giriyosun, ben 20 yaşındayım ama kişiliksiz bi insanla asla ilişkiye girmem tırsarım bundan sonra otur bekle kız başına bela olmasın diye, olursada yandın yani ne diyelim çözümü yok bunun, durumu ailene açıkla en mantıklısı

• Sırf sana yardımcı olabilmek için foruma üye oldum. Bana pmden ulaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: sorlag132

Sırf sana yardımcı olabilmek için foruma üye oldum. Bana pmden ulaş.

böbrek avı

• quote:

Çocuk şube müdürlüğünden geldiler

• quote:

quote:

böbrek avı

yok yahu anısı basıma gelmişti bu suluk kızlardan nasıl kurtulacağını bilmesi gerekir yavrucagin

• quote:

quote:

quote:

böbrek avı

yok yahu anısı basıma gelmişti bu suluk kızlardan nasıl kurtulacağını bilmesi gerekir yavrucagin

Hocam buraya yazsaydın ilerde başına gelen olursa direk öğrenir

• Naptın la sen şimdi kafam karıştı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.