Şimdi Ara

KIZ red mi etti yoksa açık kapı mı bıraktı? Yardım Edin beyler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kızla konuştum. Senden çok hoşlanıyorum filan bilmem ne dedim. Kız sonra konuşalım dedi. Ben ne kadar sonra dedim,"sınavdan sonra" dedi. Tamam dedim, görüşürüz diyip olay yerinden ayrıldım. Kıza karşı olan tüm ilgim geçti diyebilirim. Belki de şu an böyle hissediyorum bilemiyorum. Ancak sınavdan sonra görüşmeyi planlamıyorum. Sizin yorumunuz nedir? Yardım edin beyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up!

• Sınavdan sonra görüşelim demiş işte
  • Sevmiyor seni açık ve net.

Seven kız zaten seviyorum der aşığım der, o ne öyle "sınavdan sonra sevip sevmeyeceğime karar vereceğim".

Yol ver gitsin, derslerinde ve hayatında başarılar diye mesaj yolla. Pek sallamayacaktır yine ama olsun son sözü sen söyle yinede kendini ezdirme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Sevmiyor seni açık ve net.

Seven kız zaten seviyorum der aşığım der, o ne öyle "sınavdan sonra sevip sevmeyeceğime karar vereceğim".

Yol ver gitsin, derslerinde ve hayatında başarılar diye mesaj yolla. Pek sallamayacaktır yine ama olsun son sözü sen söyle yinede kendini ezdirme.

Bilmiyorum. Benim de fikrim senle aynı ama kız hayatında sosyal medya kullanan biri değil mesaj atamam. Koy verdim gitti. Ama yazdan sonra bir şey yazcağını veya benle konuşacağını pek sanmıyorum zaten.

• Cebe atmış qnq seni

• Seninki bir hevesssssss kamkiii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baltalı İllallah

Cebe atmış qnq seni

Anlamadım. Cebe atmış derken yedek mi diyorsun?

• gayet mantikli bi karar vermis. senle ugrasmak yerine hayatini etkileyecek biseye odaklanmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cleak

gayet mantikli bi karar vermis. senle ugrasmak yerine hayatini etkileyecek biseye odaklanmis

Ben ondan kat be kat daha başarılı biriyim. Ben hayatımı sınava odaklamamışım, o odaklamış anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qatar Foundation

Sınavdan sonra görüşelim demiş işte

Sınavdan sonra olur mu diyorsun? Açık kapı mı bırakmış demek istiyorsun? Yoksa bu bir hayır cevabı mı?

• Onu biç.

• Mesajı okumadım ama muhtemelen yedeğe aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Mesajı okumadım ama muhtemelen yedeğe aldı.

Olabilir. Kız gerçekten çok güzel biri. Elini sallasa ellisi...

• demek istiyor ki sınavdan önce senden daha yakışıklı çocuklara kapak atmaya çalışacağım olmazsa seni sınavdan sonra değerlendireceğim.Hadi git biraz psikoloji çalış

• Sevgili olmaya çalışma şimdilik bence arkadaş olarak kalmaya devam edebilirsin sınavdan sonra selam yazdıktan sonra da cevap verirse bile mesaj yazma anlasın sırılsıklam aşık falan olmadığını. Normal olarak konuşmaya devam et daha pasif rol oyna sonra kız hani senin bana karşı hislerin vardı? derse tamamdır

• Kız senle ilgilense sınava bile girmezdi emin ol senin de ilgin geçmiş zaten daha neyi didikliyon.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mcp

Sevgili olmaya çalışma şimdilik bence arkadaş olarak kalmaya devam edebilirsin sınavdan sonra selam yazdıktan sonra da cevap verirse bile mesaj yazma anlasın sırılsıklam aşık falan olmadığını. Normal olarak konuşmaya devam et daha pasif rol oyna sonra kız hani senin bana karşı hislerin vardı? derse tamamdır

Arkadaş olarak kalacağımızı pek sanmıyorum. Sınavdan sonra arkadaş olarak konuşabilirim. Ben de artık sınava odaklanıcağım. Kariyer yapacağım, anladım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: SingingInTheShower

quote:

Orijinalden alıntı: Baltalı İllallah

Cebe atmış qnq seni

Anlamadım. Cebe atmış derken yedek mi diyorsun?

Evet

• 99 numarayı vermiş qnq sana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.