Şimdi Ara

Kız Peşimi Bırakmıyor? Yardım Edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
10.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler geçen 16.5-20 konusu açmıştım hatırlayan vardır. Sonra herkes " Git , bırak kızı " falan dedi ki benim niyetim de buydu. Neyse ben de o zamandan beri kızı kırmadan anlatmaya çalışıyorum. En son açık açık yazdım dedim aramızda yaş farkı var , mesafe farkı var falan sen çevrendekilere bak dedim. İnsta'dan yürüyen varsa tersleme onlarla da konuş bak bana bağlanma bu kadar diyorum. Baya baya bunu en az 7-8 kere demişimdir. Beni sal boşver ben kız arkadaş aramıyorum falan dedim. Yani bir " Lan bırak yeter sal beni" demedim.

Kıza bunları dedikçe kız daha çok bağlandı ben seni istiyorum diyor. Kız bana çiceğim , böceğim diyor ben başkan , usta falan diyorum yine aynı. Geçen gece mesajlaşırken ben de görüldü atıp yattım bir baktım sabah WP'den 70-75 mesaj atmış.

Napayım engel atsam mı direk? Engel de atmak istemiyorum empati yapınca insanı üzer öyle bir şey.

Ya da kızın canı sıkılıyor sırf muhabbet için mi bana yazıyor anlamadım.

EDİT:

Beyler dün gece saat 4'e kadar falan konuştuk. En son işte ben yine aynı şeyleri söyledim üstüne basa basa kafamdan bir kız uydurdum kızı tanımladım işte şöyle güzel falan filan diye neyse işte en son bu da duruldu ondan hoşlanıyorum falan sandı.

Sonra işte aynı mevzular sen küçüksün biraz daha büyü 1-2 yıl sonra hatırlarsan " Ulan ne salakmışım " falan diyeceksin bu kadar uğraştığın için dedim . Herhalde mantıklı buldu pek üstünde durmadı.

En son işte nabız yoklamak amaçlı " ben yatıyorum " falan diyince en az 5 dakika itiraz eden kız iyi yat madem dedi. Resmen üstümden bir yük kalktı.

Bu saatten sonra da bakalım artık yazarsa yazarım yazmazsa ben yazmam.

Yardımlarınız için sağ olun beyler teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RemyDeGourmont -- 5 Ağustos 2019; 8:45:53 >

• Kardesim kizi bir anda ortada birakirsan lanetlenirsin ve bir daha asla sevgilin olmaz haberin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız güzel mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DE080FE74

Kardesim kizi bir anda ortada birakirsan lanetlenirsin ve bir daha asla sevgilin olmaz haberin olsun
    Heh işte hocam ben de bundan korkuyorum. Napsam peki?

@Whippoorwill
    Yani güzel bence.
  • 16.5 ne pedo musun

• quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

16.5 ne pedo musun
    Adam zaten kızı başından atmaya çalışıyor anlama sorunun mu var

• quote:

16.5 ne pedo musun
    YAV BEN O AMAÇLA YAZMADIM KARDEŞ.
    KONU BİLE AÇMIYORUM o tip şeyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastStand

Alıntıları Göster
    Bence var hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastStand

Alıntıları Göster
    Baska pedo avukati da gelmis. Liseli kizlarla etkilesime gecmeyin olsun bitsin. Size wpden biseyler yazacak seviyeye geldiyse olay suc sizdedir zaten.

• En son " Ya beni sal ya da engel atıcam " mı desem ne desem?
  • RemyDeGourmont R kullanıcısına yanıt
    Görende arada 15 yaş var zanneder.

Şans verin ona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 3 Ağustos 2019; 10:23:32 >
  • quote:

Baska pedo avukati da gelmis. Liseli kizlarla etkilesime gecmeyin olsun bitsin. Size wpden biseyler yazacak seviyeye geldiyse olay suc sizdedir zaten.

Alıntıları Göster
    Kardeş kız normal mesaj attı insan gibi cevap veriyorduk wp istedi verdik. Ne bileyim ben bu kadar işin uzayacağını? Ben 1-2 yazar sıkılır bırakır dedim. Sen niye bu kadar alındın anlamadım.

Pedo avukatıymış. Evet doğuda 14 yaşında evlendirilen kızlar normal ama 17 yaşında bir kızın birine yazması pedo. Komiksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Görende arada 15 yaş var zanneder.

Şans verin ona.
    Hocam işte umut vermek istemiyorum ben kız arkadaş falan aramıyorum ki olay orada.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Oğlum sendeki kafa... neyse

• RemyDeGourmont R kullanıcısına yanıt
    Son çare muhatap olmamak.

• quote:

Orijinalden alıntı: RemyDeGourmont

Kardeş kız normal mesaj attı insan gibi cevap veriyorduk wp istedi verdik. Ne bileyim ben bu kadar işin uzayacağını? Ben 1-2 yazar sıkılır bırakır dedim. Sen niye bu kadar alındın anlamadım.

Pedo avukatıymış. Evet doğuda 14 yaşında evlendirilen kızlar normal ama 17 yaşında bir kızın birine yazması pedo. Komiksiniz.

Alıntıları Göster
    Onun yanlisligi senin olayi normal mi kiliyor? Ben mi komik oldum yani?

@pedoavukati

arkadas konu senin bile degil sana ne oluyor? hayirdir liselilerle takiliyorsun diye mi bu kadar alindin?

• quote:

@Whippoorwill
    Yani güzel bence.

Alıntıları Göster
    Onun seni bırakması için bir şeyler yap. hocam 16 yaş da çok ergen ya bebek daha bunlar kolay gelsin valla işin zor

• quote:

@Whippoorwill
    Yani güzel bence.

Alıntıları Göster
    Onun seni bırakması için bir şeyler yap. hocam 16 yaş da çok ergen ya bebek daha bunlar kolay gelsin valla işin zor

• çözümü veriyorum, ters psikoloji. ölüyorum bitiyorum sensiz yapamam de. iki güne bırakır seni. özellikle sensiz yapamam kısmı önemli.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.