Şimdi Ara

kız olayları, açılma olayları :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kızı götürüp açılabileceğim, uzun uzun konuşabileceğimiz, sessiz sakin, kaliteli, güzel bi mekan neresi var arkadaşlar ? (istanbul, avrupa yakası)

• quote:

Orjinalden alıntı: SLiM_BoY

uzatmadan konuya girmek istiyorum..
    />

kızı götürüp açılabileceğim, uzun uzun konuşabileceğimiz, sessiz sakin, kaliteli, güzel bi mekan neresi var arkadaşlar ? (istanbul, avrupa yakası)
    />

Florya'da FlyInn var.

• anadolu olarak.. çamlıca tepesi
  • Ortaköy
  • TAKSİM
  • ortaköy ve taksim'e 1 hafta içinde 2 defa gittik. oralar pek olmaz.

@KagyaL, FlyInn yazmış. kapalı ortamları pek sevmiyor, biraz yürüyüş. daha sonra oturulabilecek bir mekan aslında iyi olurdu.
    (hava güzel olursa tabi..)

@miller!!!, ben avrupa yakası'nı tam bilmiyorum. anadolu'ya hiç girmeyelim.

boğaz turu, daha sonra bir şeyler de yapılabilir gerçi.. pff, hiç bişi gelmiyor aklıma ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLiM_BoY -- 5 Mart 2008; 22:40:12 >

• adalardan birine götür buyük ada filan
    sessiz olur havada güzel deniz havası
  • Kadıköy Cafe In!!!
    Üst kata çıkın tamamdır =)
  • E-5

yanlış anlama ordan 16 numaralı otobüslere binin doğru kızkulesine
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLiM_BoY

uzatmadan konuya girmek istiyorum..
    />

/>

Götir kabataş sahiline. Havada güzel oturun bir banka ne güzel rahat rahat...

Cafe tarzı dersen Bakırk'de var dolu...

• Allah nasib ederse bu tür bi konuşma yapmayı tercihim deniz kenarı,sahilde bi yer olurdu herhalde... Denize karşı bankta oturup açılmaktan daha iyisi olamaz herhalde.
  • Eve at
    Açmak için en rahat yer
    Home sweet home
  • Arkadaşlar çevremde benden hoşlanan birçok kız var ve hepsi çok güseller. Ama hiç birini kalpten sevmiyorum. Ama güsel oldukları için de onlardan kopamıyorum. Sizce içlerinden en güseline açılmalıyımım yoksa madem sevmiyosun otur oturduğun yerde yakma kızların başını deyip gerimi çekilmeliyim. Valla gençliğin verdiği büyük bir arzu var ama hiç birini sevmiyorum ve kötüde olmak istemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Eve at
    Açmak için en rahat yer
    Home sweet home

katılıyorum helede evde kimse yoksa çok iyi açılır^^
  • karşıya geçcez sanırım. kadıköy, sahil falan. kadıköy taraflarını bilen var mı arkadaşlar ? orada ne yapabiliriz, nereye gidebiliriz ?

edit : ev falan, bana ters ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLiM_BoY -- 6 Mart 2008; 0:12:29 >
  • Bayıra karşı cafe
  • benim garsoniyer var kadikoyde anahtari verebilirim din diri diri duru dan diri dir duru (nuri alco muzigi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßëệłžξЪцЪ -- 6 Mart 2008; 1:23:26 >
  • Yaş 1 8 ise Kadıköy merkezde süper ucuz otel tavsiye edebilirim.
  • bebek sahil
  • Babacan Dolmabahçe Srayı' ile Dolmabahçe Camisi arasında hoş bir cafe var.Denize sıfır..
    Oraya götür inan.
    Hayatında yaşayacağı en güzel an olur ...Eşsiz deniz narinliği yeter...
    Güven bana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.