Şimdi Ara

kız ne yapmaya çalışıyor beyler ??????**?*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • otelde yemek arasında sürekli yanıma gelip oturuyor

ne desem gülüyo göz göze gelmeye çalışıyo. espri yapıyorum sürekli tersliyorum mesela bugün tam kalkarken dur beraber kalkalım sana çay ısmarlıyım dedi ben çay içmem dedim kalktım gittim

ağırdan alıyorum beyler

kızın davranışları benden hoşlanıyormuş gibi ama emin olamıyorum

kızın facebook hesabını buldum fotoğraflarına baktım fenaymış

bugün dedi ki garip birisin çok arkadaşın var mı dedi ben de çok olmasına gerek yok ihtiyacım olduğu kadar var dedim

senin kaç tane var, sakın facebooktaki arkadaşlarından bahsetme. 460 falan dersin dedim. nerden bildin dedi orada pot kırdım sanırım salladım dedim çünkü harbiden sallamıştım + kızın 500+ arkadaşı var

sürekli yanıma gelip oturmaları konuşmaya çalışması falan dikkatimi çekti yani

• Güzel değilse uğraşma ama fena diyosan yazı geçirmelik takıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxata

Güzel değilse uğraşma ama fena diyosan yazı geçirmelik takıl

niyetini pek anlayamadım ki..

ama hislerimde yanılmam pek zaman ayırmıyorum kendisine açıkcası yüz de vermiyorum.

geçen gün giriş yaparken biriyle sohbete daldım ilerde bekledi baya, sonra ben gittim ilerden arkama döndüm baktım o da gitti durduğu yerde
  • daha ne kadar açık olabilir ki arkadaşım.. bir de aklıma takılan kızı gerçek görüyorsun sonra face'deki fotoğraflarına bakıp mı fena olduğunu anlayabiliyorsun
  • La verecek işte
    Behzat Ç
  • Kızı yanında görüyorsun tersliyosun,koşup eve facebook fotoğraflarına bakıp fenaymış mı diyorsun
    Kimse ne facebook fotoğrafı kadar güzel,ne de kimlik fotoğrafı kadar çirkindir,diye bir söz var
  • beyler kızı görüyorum ama hep aşçı kıyafeti içinde

kıyafet bol onu da geçtim giyimi kuşamı nasıl onu merak ettiğim için baktım

ben 3 te geliyorum o 2 de, ben 11 de çıkıyorum o 10 da..

yarın biraz zaman ayırcam gel yemek yiyelim falan dicem konuşcam az
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 30 dakikalık yemek haricinde şöyle bi merhabalaşamıyoruz bile..

geçen gün espri yaptım masada geldi bi arkadaşa dedi bana bi espri yaptı öldürür insanı diye

ben de belki sabaha geçersin diye yaptım dedim bozuldu baya

kararsızım beyler acaba hoşlanıyor mu yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

otelde yemek arasında sürekli yanıma gelip oturuyor

ne desem gülüyo göz göze gelmeye çalışıyo. espri yapıyorum sürekli tersliyorum mesela bugün tam kalkarken dur beraber kalkalım sana çay ısmarlıyım dedi ben çay içmem dedim kalktım gittim

ağırdan alıyorum beyler

bugün dedi ki garip birisin çok arkadaşın var mı dedi ben de çok olmasına gerek yok ihtiyacım olduğu kadar var dedim

senin kaç tane var, sakın facebooktaki arkadaşlarından bahsetme. 460 falan dersin dedim. nerden bildin dedi orada pot kırdım sanırım salladım dedim çünkü harbiden sallamıştım + kızın 500+ arkadaşı var

1-suratını gördüğü kızın faceden resimlerine bakmak..

2-Arkadaş sayısı statü sembolü ya.. hadi öyle diyelim, senin kaç arkadaşın var nedir? bi sonrası "benim babam seninkini döver.." midir ?

3-O kadar umutsuz bi durumdasın sanıyorum kızın en küçük jestlerinden havaya girmişsin..belki kız sana acıdığı ve asosyal gördüğü için çok arkadaşın var mı dedi ?

4-kişisel değil arkdaşım milleti moralinin içine etmeye bayılırım bi nedeni yok yani

• hayat boş pompala çoş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aleron

quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

otelde yemek arasında sürekli yanıma gelip oturuyor

ağırdan alıyorum beyler

1-suratını gördüğü kızın faceden resimlerine bakmak..

2-Arkadaş sayısı statü sembolü ya.. hadi öyle diyelim, senin kaç arkadaşın var nedir? bi sonrası "benim babam seninkini döver.." midir ?

3-O kadar umutsuz bi durumdasın sanıyorum kızın en küçük jestlerinden havaya girmişsin..belki kız sana acıdığı ve asosyal gördüğü için çok arkadaşın var mı dedi ?

4-kişisel değil arkdaşım milleti moralinin içine etmeye bayılırım bi nedeni yok yani

bu tezleri pc başında çok oturduğundan yaratmışsın 500 online nın 480 inin aklına gelmez inanki

quote:

O kadar umutsuz bi durumdasın sanıyorum kızın en küçük jestlerinden havaya girmişsin..belki kız sana acıdığı ve asosyal gördüğü için çok arkadaşın var mı dedi ?

daha fazla saçmalanamazdı

• burda seninle neyin ne olduğunu tartışmıyorum..

neyin ne olduğu söylüyorum !!

gerçekler acıttıysa yapabileceğim bi şey yok kanına dokunması normal..

1-pc başında çok oturuyosun diyosun günde max. 3 saat başına oturabiliyorum desem ne derdin ?

2-hala facebook'ta arakadaş sayısını statu sanıyosun.. hadi öyle olsa bile arkadaş kimdir biliyomusun ?
    tel rehberinin arkadaşlar bölümünde sabahın bi saatinde akşam parti veriyorum dediğinde "geliyorum" cevabı veren 80 kişi
    arasından gerçekten o partiye gelen 65-70 kişidir.. cevap bile vermeyenin o bölümde işi yoktur zaten onlar ayrıca ele alındılarda..

kız ne yapmaya çalışıyor beyler ??????**?*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleron -- 18 Haziran 2011; 14:32:35 >

• Zaman kaybetme.
  • FINISH HER!
  • Çavuşa süpriz yap
  • Sal Kobrayı Odasına
    Anlaarsın yaa
  • No ss no güven
  • OLMAMIŞ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.